Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Обезкосмявате ли се?

Да, лицето    21%  21%  [ 33 ]
 Да, Мищниците    23%  23%  [ 36 ]
 Да, Ръцете    3%  3%  [ 4 ]
 Да, Краката    6%  6%  [ 10 ]
 Да, Тяло    7%  7%  [ 11 ]
 Да, Х_я    16%  16%  [ 25 ]
 Да, Скро__ма (таш__ите)    14%  14%  [ 21 ]
 Не, ходя обрасъл!    7%  7%  [ 11 ]
 Не, още съм малък да ми растат косми!    2%  2%  [ 3 ]
Общо гласове : 154
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се?
Публикувано на: 17 Юли 2008 19:59

ето и самата реклама
http://www.mimifroufrou.com/scentedsala ... Advert.jpg
http://www.adgoog.com/blog/photo/25663a ... parfum.jpg

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2008 20:04

хахахах, че той и тоз такъв ощавен бре... ама брадат, кинаджия :lol: или анимационен герой може би...

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2008 20:14

Не съм се бръснал от май месец, не съм си мил косата от две - три седмици, не съм си обезкосмявал и скротума/кура от началото на лятото. Beat that.

Но за след събота имам много уговорки и ще трябва да се позамия :|

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2008 20:38

I_Hate_Noise написа:
хахахах, че той и тоз такъв ощавен бре... ама брадат, кинаджия :lol: или анимационен герой може би...

ръгбист

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2008 20:40

да бе :lol: ама пак звезда... пооскубан леко. с тая брада да не казва че по гърба му не расте козина не ами четина чак :lol:

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2008 20:43

Martyr написа:
...

Браво на теб, клошар

Профил

Публикувано на: 17 Юли 2008 23:10

Martyr написа:
Не съм се бръснал от май месец, не съм си мил косата от две - три седмици, не съм си обезкосмявал и скротума/кура от началото на лятото. Beat that.

Не те знам как ще се позамиеш, но ще трябва през ХЕИто да минаваш.

Coming Soon!

Профил

Публикувано на: 18 Юли 2008 10:22

Martyr написа:

Ти си некъв брутален бе :113:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2008 03:20

Страшен е! :icq27:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2008 10:18

No написа:
Мисля, че замисълът беше да обсъдим средностатистическият мъж. Ясно че има мъже с ненормално окосмение или пък без нито едно косъмче по тялото - но това са състояние, граничещи с болестното и са относително рядко срещани.

Та, моите 20 стотинки,

мъжът е създаден да бъде груб. Жената е създадена да бъде нежна. Колкото и да се пъне Скуиз с лекциите си за "добре изглеждащия мъж", последното за което трябва да се грижи един представител на силния пол са косъмчетата между веждите. Розовите тениски, впитите дънки, очилата с обиколка близка до тази на Слънцето, провесените през рамото "чантички" и прочие атрибути са си чиста проба педерастия, да ме извинявате. Малолетните курви и "отворените към света" хора могат да ме наричат както си искат, то на тях това им е любимото занимание, обаче това не променя фактите.

Наистина, да ходиш на фризьор за разни причесчици, на маникюрист за ноктите, на козметик за всичко останало, да познаваш модните бутици по-добре от майка си и т.н. сигурно има своите предимства - ако имаш между краката си не пенис, а нещо друго.

Съвсем не отричам, че и ние, като мъже, трябва да обръщаме известно внимание на външния си вид, но за това сапунът, шампоанът, душгелът и принадлежностите за бръснене са напълно достатъчни. Кремове, гримове, епилиращите и "дълбоко почистващите" продукти са само и единствено женска територия.

Веднъж в една статия на едно конкурентно на ПСМ списание бяха използвали много добра метафора - жената е като ножницата на оръжието, красива, представителна, добре изработена, създадена да пази силата на острието, когато то си почива. Мъжът е като двуръчен меч - тежък, назъбен, изтъркан от употреба и видял безброй изпитания.

Баш.

Точно за това иде реч, в интерес на истината. Нямам нужда от това да си скубя веждичките, да си епилирам крачката, да ходя на козметичка да ми прави маникюрче и да си слагам фон дьо тенче за да изглеждам добре, наистина.

Колкото до тея, защитниците на идеята за "добре изглеждащия мъж" и най-вече Squiz - вземете си хванете една нормална приятелка най-накрая... Барем най-накрая ви дойде акъла в празната глава и ви помогне да се справите с жалките си комплекси. Барем почнете да правите разлика между добре изглеждащите мъже и шибаните, накипрени педалчета, които сте всъщност.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2008 10:49

Поли иска бисквитка...

П.С. Не ме убивайте, изнасилвайте и каквото там още ви минава през ум, моля ви...

... и не закачайте мама, тате и всичките роднини...

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 19 Юли 2008 11:01

Рекламното лице на оня парфюм си обезкосмява краката.Epic fail, путки :P

ENDVRA, ти ли ше ми даваш наклон на оная работа и ще ми казваш каква приятелка да си хвана? Колко от моите гаджета познаваш бе? Я се стегни малко, щото като говориш за нещо от което пък никаква представа си нямаш изглеждаш много жалък.Само ще спомена един факт - от всичките ми гаджета нито една не е искала да се обезкосмявам на място различно от лицето.Така, че просто си еби майката.Моите комплекси са от съвсем различно естество от външният ми вид - щото изглеждам добре, и ако ме видиш на живо, много ме съмнява да попадна в графата шибани накипрени педалчета.Ама нали в тоя форум всички сте много мъже и много заете...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 19 Юли 2008 11:07

Aйдеее, почна се вече-кой е по-красив :lol: :lol:

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2008 15:21

Squiz написа:
ENDVRA, ти ли ше ми даваш наклон на оная работа и ще ми казваш каква приятелка да си хвана? Колко от моите гаджета познаваш бе? Я се стегни малко, щото като говориш за нещо от което пък никаква представа си нямаш изглеждаш много жалък.Само ще спомена един факт - от всичките ми гаджета нито една не е искала да се обезкосмявам на място различно от лицето.Така, че просто си еби майката.Моите комплекси са от съвсем различно естество от външният ми вид - щото изглеждам добре, и ако ме видиш на живо, много ме съмнява да попадна в графата шибани накипрени педалчета.Ама нали в тоя форум всички сте много мъже и много заете...

Всъщност дори самият начин, по който ми отговаряш показва колко болна тема ти е това. С какъв акъл въобще се захващ за определението, което използвах? "Нормална"... Ето, казваш - имал си "нормални" приятелки, които не са искали да си епилираш краката, да си слагаш фон дьо тен и да ходиш на маникюрист. Добре, това не те ли навежда на някакви мисли? Мен поне ме навежда на мисълта, че явно ти самият си сбъркан и настояваш да се правиш на педеруга. :lol:

Не виждам само защо аджеба толкова се пънеш - още от темата, в която защитаваше невероятните покупки на Highroller, разбрах че ама въобще не си от хората, които държа да видя на живо, а по-нататък снимките, които публикува, само затвърдиха впечатлението ми. Колкото и трудно за вярване да е, истината е, че въобще не ми трябва да съм те виждал на живо, за да те смятам за поредното накипрено педалче. И надали съм единственият. :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 19 Юли 2008 15:47

Определението, погледнато от твоята гледна точка бе, задник.За разлика от теб аз мога да разбирам какво хората имат в предвид, ама на теб явно ти куца доста.

Цитат:
да си епилираш краката, да си слагаш фон дьо тен и да ходиш на маникюрист

Някой от вас, празнодумици ще ми посочи ли точно къде съм казал че аз правя изброените неща? Това, че ги мисля за добри при нужда изобщо не значи, че аз имам нужда от тях.Ама нищои, нали обявяваме Скуиз за педал, какво значение има той какво е казал и как изглежда?

Иначе през кура си ми дали ще ме мислиш за поредното накипрено педалче.Един от тея, които преди ме ебаваха преди време "че съм мязал на педал" сега ме кара да отида да му помагам с избора на дрехи.И не е единствен, ама някои ще си останат коне с капаци не виждащи по-далече от носа си и живеещи в своята микровселена завинаги.Дано някой ден започнете да различавате претрупаните цигании и педерастщини от добрият вид.

Приятен ден, с този пост приключвам участието си в тази тема, защото няма какво и на кого да кажа - на някои им пречи шаблонното мислене.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2008 16:33

Squiz,
човек, аз те уважавам.и това е сериозно.още като си говорехме за маратонки адидас по скайп и тнт показа, че си човек с вкус и, че заслужаваш уважение.поне моето

тва е малко като увода на всички, които пишат писма на редакцията
вие сте най-готиното списание, обаче.....
тук идва и моето обаче

нз с какво и как си се занимавал досега, обаче ако си тренирал някакъв спорт-футбол, или в случай ръгби, не би имал проблем с разбирането защо Себастиен Шабал си епилира краката.позволи ми да ти обясня ситуацията.това са активни спортове с много движения, и още повече потене.ако беше се занимавал с нещо такова, щеше да знаеш, че ако си космясал, след точно половин час тренировка, ще миришеш на обор.ако въпреки миризмата продължиш да си на същите обороти космясал, скоро ще имаш инфекции, мн неприятни даже.

после-казването, че нито едно от гаджетата ти досега не е искало да се епилираш, но ти въпреки това го правиш, значи че нещо не е наред.щом жените те харесват такъв, какъвто си, ти защо правиш нещо, за да изглеждаш другояче?може би да се харесаш на някой друг?ама то ако не жени, сещаш се кое остана......или другия вариант, да имаш някакъв нечовешки комплекс........не ми приличаш на такъв човек

преди време те питах за един конкретен модел баскетболни обувки на адидас.тва е приемливо.двама мъже си говорят за обувки.единия пита здрави ли са, другия казва да.това е нормално.според мен
обаче да ходиш с приятел, който те е нарекъл гейтак, за да му даваш модни съвети при избора на дрехи, става вече доста педерастко.просто не е нормално.когато аз отивам да си избирам дрехи, взимам със себе си две добри приятелки, за да ми помагат при избора.да видя от тяхната гледна точка дали конкретна дреха ще или не ще ми стои добре.това аз намирам за нормално.това, което правиш ти-не.....

пак ти казвам-уважавам те и нямам намерение да те уязвя по никакъв начин.просто виждам, че не си прав и въпреки всичко се опитваш да убедиш другите в правотата си.това не ми хареса

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2008 16:52

Squiz написа:
Дано някой ден започнете да различавате претрупаните цигании и педерастщини от добрият вид.

Едно въпросче.

Кой дава определение за добър вид в днешно време? Накипрените педалчета?
Не разбирам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2008 16:52

Вие не разбрахте ли, че всеки решава за себе си? Повечето спортисти наблягат заради здравна гледна точка на епилирането. Повечето известни личности пък наблягат, за да изглеждат добре пред камерите. Други хора, защото просто изглеждат добре. Не се епилирам, бръсна се. Навсякъде освен краката и задните части. Всъщност, краката само преди лятото - да бъда добре за плажа. Но какво шибано ви засяга това? За мене днешният шибан вкус на жените е добре поддържано тяло - от всички форми на разбиране. Оставете парите и прочие. Човек ще е такъв, какъвто се харесва. И дреме ми на обръснатият хуй за вас през къде ви е, в кой крачол ви е! Лятно време пък ми отиди на плаж без да си обръснеш подмишниците и корема - това е'ти излагацията за днешното време. Но всеки решава сам.

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 19 Юли 2008 17:49

Blue написа:
Squiz написа:
Дано някой ден започнете да различавате претрупаните цигании и педерастщини от добрият вид.

Едно въпросче.

Не разбирам.

Или хората с кецове и разпуснати дрехи? Същата работа е ;)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2008 17:57

ASDF написа:
Blue написа:

Едно въпросче.

Не разбирам.

Или хората с кецове и разпуснати дрехи? Същата работа е ;)

Точно.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com