MTV Fest Бургас

Нещата от живота
Halo

MTV Fest Бургас

Мнение от Halo »

Дам.Ще има много як концерт спонсориран от музикалната телевизия.Имам съвсем малко инфо за това и искам да го споделя с вас и да разбера кой какво знае.Това което научих е че феста ще бъде разделен в три дни(от 15 до 17 август) като всяка вечер ще бъде посветена на стил в музиката.Първата ще буде ексклузивно само дръм и бас.Втората ще бъде посветена на прогресив рока и се прави договорка за участието на много популярна група която засега не е идвала в бг(?!).Аз поне се надявам да ства въпрос за LP и ако е така много ще се радвам.Незнам дали посочените музикални стилове са сред вашите предпочитания(аз поне D&B не слушам много) но ако са това е един от най-яките купони на които да отидете.Ето и някои от изпълнителите които със сигурност може да очакваме:Sisters of mercy,Groove armada,MC Jakes,Baron,UK Apache,CooH,Konspirator,Mocks,AcidTrip,Ogonek,Targy,EXo,Asian dub foundation...
Честно казано от всичко изброено само последните са ми известни но смятам да поправя тази грешка.
За повече информация Google->Mtv fest burgas
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Re: MTV Fest Бургас

Мнение от I_Hate_Noise »

Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Halo написа:Дам.Ще има много як концерт спонсориран от музикалната телевизия.Имам съвсем малко инфо за това и искам да го споделя с вас и да разбера кой какво знае.Това което научих е че феста ще бъде разделен в три дни(от 15 до 17 август) като всяка вечер ще бъде посветена на стил в музиката.Първата ще буде ексклузивно само дръм и бас.Втората ще бъде посветена на прогресив рока и се прави договорка за участието на много популярна група която засега не е идвала в бг(?!).Аз поне се надявам да ства въпрос за LP и ако е така много ще се радвам.Незнам дали посочените музикални стилове са сред вашите предпочитания(аз поне D&B не слушам много) но ако са това е един от най-яките купони на които да отидете.Ето и някои от изпълнителите които със сигурност може да очакваме:Sisters of mercy,Groove armada,MC Jakes,Baron,UK Apache,CooH,Konspirator,Mocks,AcidTrip,Ogonek,Targy,EXo,Asian dub foundation...
Честно казано от всичко изброено само последните са ми известни но смятам да поправя тази грешка.
За повече информация Google->Mtv fest burgas
а бой?
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

Стига с тая излагация, дееба, ще ми овонят морската...
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master
Публикувай отговор