Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Истински абсент в България?
Публикувано на: 14 Юли 2008 16:18

THE KING OF TIME написа:
Till Lindemann написа:
и аз тва си мислих
нещо като момента дето хайнекен 0,5л е 1лв а тоя дето е 330м е 1,60 да ама големия е по лиценз правен в стара загора, а малкия си е от холандия в кашони

Къде го има тва бе :shock: .

OMV, METRO, Пикадили, Бурлекс, Била.....

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 16 Юли 2008 16:48

Squiz написа:
Ако наистина си сериозен купувач, може би мога да ти удеря чрез един приятел, но нищо не гарантирам.Той продаваше един силен абсент, а за "зелен" ми е говорил, че само е пил ( въпреки, че не съм сиг колко може да му вярвам ) но цената била 50лв/шот...Ще го разпитам дали може да се измисли нещо.Но халюциногенния е наистина невероятна рядкост...

I don't know maaan.. :roll: 50 кинта за шот..; какъв е този твой френд..; нищо лично, просто няма как да не съм съмнителен.. :) То и аз мога да си сипя 90% спирт, ама.. :?

Иначе, да.. никога не е бил халюциногенен в истинския смисъл на думата.. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 16 Юли 2008 17:43

То и аз съм съмнителен към него ( приятелят ми ) пък ти ли няма да си :lol: Но цифрата 50лв/шот е била щото не го е купувал на бутилка...Ест бутилката няма да е 700/25=28*50=1400лв...

Като влезе в скайпа ше му пиша :wink: Другия силен абсент, който продаваше беше между 40 и 60лв/шишето

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2008 18:08

Пелин се бере есента - лятото. С пелин и скоросмъртница, както и 1-2 други билки, при желание, може да се направи пъти по-истински абсент от ширпотребата, която се продава по 50-60лв.
В линка към clubs.dir.bg всичко е описано точно и ясно.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2008 19:18

е хараби бе
тука пелин има колкото искаш
обаче няма да ми е кеф да пия, като знам, че нещо не му е наред, че има още билки за слагане......
ако някой ги знае, да каже кои са и как изглеждат, къде растат......

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2008 19:26

Другите билки са напълно опционални, основната съставка идва от пелина и по-специално от горчивия пелин. Канонична рецепта за Абсент няма, за разлика от повечето други специфични алкохоли, като джин например. Съдържанието на най-разпространения вариант може да го видиш в Wiki, билките могат да се намерят и тук, макар и трудно.
Нещо, което не знаех и е доста интересно е, че градусите на абсента не са от процентно съдържание на етилов спирт, а точно на специфичната пелинова съставка (туйон).

П.С. Статията за абсента е една от малкото относително подробни и информативни в българската wikipedia.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2008 20:15

абе доцента на СИД-а по фитотерапия (явно го вълнува темата :lol: ) беше говорил надълго и нашироко ей тъй между другото защо точно "оня" абсент го бяха забранили и какви бяха точно разликите с предлагания сега... като цяло разликите са че с тоя сега можеш да се напиеш до идиотия лесно, а с оня е било по-различно усещането :D

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2008 21:42

хем си пиян, хем дрогиран

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com