Обезкосмявате ли се?
Re: Обезкосмявате ли се?
Бе ходете на кола маска. Боли само първото дърпане. Чак пък някакви неземни болки да са...
Или с епилатор, мога да препоръчам един дето ама нио не се усеща с него, не знам как става тоя номер.
Или с епилатор, мога да препоръчам един дето ама нио не се усеща с него, не знам как става тоя номер.
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
сега като се сетих, наистина беше яко усещането като си обръснах за пръв път главата, много особено някаквоосещам неописуемо чуство . Кожата става адски гладка и е перфектно .
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
На козметик с кола маска си е най-добре няма болка ама пое с този епилатор ,който съм ползвал мн болеше.Hitrusha написа:Бе ходете на кола маска. Боли само първото дърпане. Чак пък някакви неземни болки да са...
Живей заедно,умри сам.

@I_Hate_Noise , когато си обръснах главата за 1ви път бях изгорял от слънцето и тимбата ми пареше , но пък ако се появи някой по-лек повей на вятъра си нямаш на представа какво е чуството
УУу разбрах , че Филка над нас прави кола маска за 15 кинта . НА ЦЯЛОТО ТЯЛО
бтв Епилатора е пълен кур , ако искаш да няма косми кола маската е решение (или пък смола ;Д) .
УУу разбрах , че Филка над нас прави кола маска за 15 кинта . НА ЦЯЛОТО ТЯЛО
бтв Епилатора е пълен кур , ако искаш да няма косми кола маската е решение (или пък смола ;Д) .
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Извинявай, забравих, че в тоя форум сте най-големите мъже, на които и Чък Норис завижда, щото не е толкова тру разбираш лиENDVRA написа:Уф, наистина. При това си и натрапва педерастията на други хора.Gipo написа:Скуиз е педал.
Дано все пак има някой, на който съм си "натрапил педерастията" ( само дето ако ме видиш на улицата едва ли ше си кажеш "я, педал" ама карай ) та да престане да прилича на осмокласниците в училището ми...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Мани ти щях да се разрева от болка...Ти кат си си махала космите първия път едва ли са били и на 1/5 от големината на мойтеHitrusha написа:Чак пък някакви неземни болки да са...
Тогава оргазмите са се предизвиквали от невъзможността да различиш своите косми от тези на партньора ти.The Chameleon написа:Нека и аз вметна нещо в дискусията, макар и малко гадничкоСпомнете си едно време, през праисторическата епоха, как жените са ходеха с космати крака и прочие, но въпреки всичко сексът е просъществувал.. при това с интензивност !@!!! Как ще оборите това, хммм?
![]()
![]()
Тогава мога само да ти съчувствам и да кажа, че с ибил при малоумна козметичка 
Скуиз, кво се връзваш ? Пука ли ти кой от тия ще изглежда добре ?
Написах ти нещо днес 
Скуиз, кво се връзваш ? Пука ли ти кой от тия ще изглежда добре ?
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Абе не разбрахте ли, че мъжете трябва да са космати, а жените - не. Да има диференциация, дет се казва. А не всички да сме еднакви обезкосмени педери. 
Това на аватара не съм аз :/
Не си праваHitrusha написа:Бе ходете на кола маска. Боли само първото дърпане. Чак пък някакви неземни болки да са...
Никой не говори за смрад, некъпане, косми под мишниците и оная работа. Ама нещата надминаха границите на нормалното и мъжете вече не са мъже. Жените са създадени да са нежни и хубави, а мъжете да са МЪЖЕ.
А Скуиз дори и да не е педал... струва ми се, че като някой ден заживее с някоя мацка, сутрин ще се карат - кой да застане първи пред огледалото
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ш' си направя расти на гъза, в чест на тази тема! :О
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Гипо, ти по принцип нямаш нужда от кола маска
Не знам защо изобщо си си направил.
А дългите косми по принцип се подстригват и след това се прави кола маска.
И все пак аз продължавам да говоря за хора с ненормално окосмяване по тялото.
А дългите косми по принцип се подстригват и след това се прави кола маска.
И все пак аз продължавам да говоря за хора с ненормално окосмяване по тялото.
- Till.Lindemann
уау.....че то и да си нормален(не че скуиз е гейтак) , пак сутрин ще го има тва каране, щото нали се сещаш, че не е работа......Gipo написа:
А Скуиз дори и да не е педал... струва ми се, че като някой ден заживее с някоя мацка, сутрин ще се карат - кой да застане първи пред огледалото.
по един повод поради един ремонт се наложи 5 дни с една приятелка да делим баня всяка сутрин
аз трябваше да стана в 6 и половина, изсирах се, къпах се, бръснах се, мих си зъбите и в 7 без бещо пак си лягах , защото банята от 7 до 8 без нещо беше окупирана
верно, добре изглеждаше на излизане, напарфюмирана, нагримирана, обаче тва са повече от половин час
а предполагам, че тя не се е бръснала и четяля списания серейки
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Което го прави...?Gipo написа: А Скуиз дори и да не е педал... струва ми се, че като някой ден заживее с някоя мацка, сутрин ще се карат - кой да застане първи пред огледалото.
те такоа
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
ахахахахах знаеш ли как се цъка това линкче на тая разделителна бре 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
И топките ли? :mrgreen:Hitrusha написа:Мъж с обръснати гениталии - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Аз си бръсна лицето и подмишниците.
Не, за жената е задължително, за мъжа - не.
Хитрушо, залагам колата си, че се епилираш навсякъде!
Хитрушо, залагам колата си, че се епилираш навсякъде!
Това на аватара не съм аз :/
Какво според теб означава гениталии ?Graendal написа: И топките ли? :mrgreen:
Аз си бръсна лицето и подмишниците.
Казиме, давай колата, пропускам едно място
Теб ли нахрани Сашо Бойчев в писмата от този брой? Просто питам.No написа:Мисля, че замисълът беше да обсъдим средностатистическият мъж. Ясно че има мъже с ненормално окосмение или пък без нито едно косъмче по тялото - но това са състояние, граничещи с болестното и са относително рядко срещани.
Та, моите 20 стотинки,
мъжът е създаден да бъде груб. Жената е създадена да бъде нежна. Колкото и да се пъне Скуиз с лекциите си за "добре изглеждащия мъж", последното за което трябва да се грижи един представител на силния пол са косъмчетата между веждите. Розовите тениски, впитите дънки, очилата с обиколка близка до тази на Слънцето, провесените през рамото "чантички" и прочие атрибути са си чиста проба педерастия, да ме извинявате. Малолетните курви и "отворените към света" хора могат да ме наричат както си искат, то на тях това им е любимото занимание, обаче това не променя фактите.
Наистина, да ходиш на фризьор за разни причесчици, на маникюрист за ноктите, на козметик за всичко останало, да познаваш модните бутици по-добре от майка си и т.н. сигурно има своите предимства - ако имаш между краката си не пенис, а нещо друго.
Съвсем не отричам, че и ние, като мъже, трябва да обръщаме известно внимание на външния си вид, но за това сапунът, шампоанът, душгелът и принадлежностите за бръснене са напълно достатъчни. Кремове, гримове, епилиращите и "дълбоко почистващите" продукти са само и единствено женска територия.
Веднъж в една статия на едно конкурентно на ПСМ списание бяха използвали много добра метафора - жената е като ножницата на оръжието, красива, представителна, добре изработена, създадена да пази силата на острието, когато то си почива. Мъжът е като двуръчен меч - тежък, назъбен, изтъркан от употреба и видял безброй изпитания.
Баш.
Иначе съм съгласен с мнението ти - впити (не тесни, защото си наделбелял
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Трябва да се приеме и факта, че много от жените станаха самостоятелни, бисексуални, борбени, кариеристки. Нормално е щом жените "омъжаха", мъжете да стават все по-женствени.
"Светът през ХХI век направо се е побъркал: най-добрият рапър е бял, най-добрият играч на голф е черен, Германия не иска да воюва, Франция обвинява Америка във високомерие." А фактите, че САЩ ще имат черен президент и че най-високият баскетболист е китаец...
"Светът през ХХI век направо се е побъркал: най-добрият рапър е бял, най-добрият играч на голф е черен, Германия не иска да воюва, Франция обвинява Америка във високомерие." А фактите, че САЩ ще имат черен президент и че най-високият баскетболист е китаец...
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!