Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Обезкосмявате ли се?

Да, лицето    21%  21%  [ 33 ]
 Да, Мищниците    23%  23%  [ 36 ]
 Да, Ръцете    3%  3%  [ 4 ]
 Да, Краката    6%  6%  [ 10 ]
 Да, Тяло    7%  7%  [ 11 ]
 Да, Х_я    16%  16%  [ 25 ]
 Да, Скро__ма (таш__ите)    14%  14%  [ 21 ]
 Не, ходя обрасъл!    7%  7%  [ 11 ]
 Не, още съм малък да ми растат косми!    2%  2%  [ 3 ]
Общо гласове : 154
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се?
Публикувано на: 13 Юли 2008 21:10

Бе ходете на кола маска. Боли само първото дърпане. Чак пък някакви неземни болки да са...
Или с епилатор, мога да препоръчам един дето ама нио не се усеща с него, не знам как става тоя номер.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2008 21:12

Цитат:
осещам неописуемо чуство . Кожата става адски гладка и е перфектно .

сега като се сетих, наистина беше яко усещането като си обръснах за пръв път главата, много особено някакво :lol:

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2008 21:24

Hitrusha написа:
Бе ходете на кола маска. Боли само първото дърпане. Чак пък някакви неземни болки да са...
Или с епилатор, мога да препоръчам един дето ама нио не се усеща с него, не знам как става тоя номер.

На козметик с кола маска си е най-добре няма болка ама пое с този епилатор ,който съм ползвал мн болеше.

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 13 Юли 2008 21:53

@I_Hate_Noise , когато си обръснах главата за 1ви път бях изгорял от слънцето и тимбата ми пареше , но пък ако се появи някой по-лек повей на вятъра си нямаш на представа какво е чуството :lol:

УУу разбрах , че Филка над нас прави кола маска за 15 кинта . НА ЦЯЛОТО ТЯЛО :!:

бтв Епилатора е пълен кур , ако искаш да няма косми кола маската е решение (или пък смола ;Д) .

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 13 Юли 2008 22:01

ENDVRA написа:
Gipo написа:
Скуиз е педал.

Уф, наистина. При това си и натрапва педерастията на други хора.

Извинявай, забравих, че в тоя форум сте най-големите мъже, на които и Чък Норис завижда, щото не е толкова тру разбираш ли :roll:

Дано все пак има някой, на който съм си "натрапил педерастията" ( само дето ако ме видиш на улицата едва ли ше си кажеш "я, педал" ама карай ) та да престане да прилича на осмокласниците в училището ми...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2008 22:08

Hitrusha написа:
Чак пък някакви неземни болки да са...
Мани ти щях да се разрева от болка...Ти кат си си махала космите първия път едва ли са били и на 1/5 от големината на мойте :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2008 22:09

The Chameleon написа:
Нека и аз вметна нещо в дискусията, макар и малко гадничко :lol: Спомнете си едно време, през праисторическата епоха, как жените са ходеха с космати крака и прочие, но въпреки всичко сексът е просъществувал.. при това с интензивност !@!!! Как ще оборите това, хммм? :twisted: :twisted: :lol:

Тогава оргазмите са се предизвиквали от невъзможността да различиш своите косми от тези на партньора ти.

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2008 22:10

Тогава мога само да ти съчувствам и да кажа, че с ибил при малоумна козметичка ;)
Скуиз, кво се връзваш ? Пука ли ти кой от тия ще изглежда добре ? :) Написах ти нещо днес ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2008 22:12

Абе не разбрахте ли, че мъжете трябва да са космати, а жените - не. Да има диференциация, дет се казва. А не всички да сме еднакви обезкосмени педери. :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2008 22:35

Hitrusha написа:

Не си права :). Съдиш по своите си женски косми :lol:. Едно време(в 12клас май) исках да пробвам кола маска на краката. Тогава козметичката ми каза:"оо не, в никакъв случай... с твоето окосмение ще ти сваля кожата!!!" :lol:. След това и друга ми го потвърди и се отказах от идеята. Махнах си ги с депилатор, което в последствие се оказа много неприятно преживяване... като набодоха космите едвам спях от търкането крак в крак... абе ужас. Пък ми се вижда тъпо да си махна космите на краката, а да ги оставя на ръцете. А на ръцете не бих си ги махнал, защото вече отива към педалско.

Никой не говори за смрад, некъпане, косми под мишниците и оная работа. Ама нещата надминаха границите на нормалното и мъжете вече не са мъже. Жените са създадени да са нежни и хубави, а мъжете да са МЪЖЕ.

А Скуиз дори и да не е педал... струва ми се, че като някой ден заживее с някоя мацка, сутрин ще се карат - кой да застане първи пред огледалото :lol:.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2008 22:42

Ш' си направя расти на гъза, в чест на тази тема! :О

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2008 22:48

Гипо, ти по принцип нямаш нужда от кола маска ;) Не знам защо изобщо си си направил.
А дългите косми по принцип се подстригват и след това се прави кола маска.
И все пак аз продължавам да говоря за хора с ненормално окосмяване по тялото.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2008 23:39

Gipo написа:

А Скуиз дори и да не е педал... струва ми се, че като някой ден заживее с някоя мацка, сутрин ще се карат - кой да застане първи пред огледалото :lol:.

уау.....че то и да си нормален(не че скуиз е гейтак) , пак сутрин ще го има тва каране, щото нали се сещаш, че не е работа......
по един повод поради един ремонт се наложи 5 дни с една приятелка да делим баня всяка сутрин
аз трябваше да стана в 6 и половина, изсирах се, къпах се, бръснах се, мих си зъбите и в 7 без бещо пак си лягах , защото банята от 7 до 8 без нещо беше окупирана
верно, добре изглеждаше на излизане, напарфюмирана, нагримирана, обаче тва са повече от половин час
а предполагам, че тя не се е бръснала и четяля списания серейки

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Online Онлайн
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 14 Юли 2008 01:09

Gipo написа:

Което го прави...?

те такоа

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 01:13

ахахахахах знаеш ли как се цъка това линкче на тая разделителна бре :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 02:06

Hitrusha написа:
Мъж с обръснати гениталии - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

И топките ли? :mrgreen:

Аз си бръсна лицето и подмишниците.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 02:32

Не, за жената е задължително, за мъжа - не. :lol:
Хитрушо, залагам колата си, че се епилираш навсякъде! :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 06:08

Graendal написа:
И топките ли? :mrgreen:

Аз си бръсна лицето и подмишниците.

Какво според теб означава гениталии ? :shock:

Казиме, давай колата, пропускам едно място :wink: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 14 Юли 2008 09:08

No написа:
Мисля, че замисълът беше да обсъдим средностатистическият мъж. Ясно че има мъже с ненормално окосмение или пък без нито едно косъмче по тялото - но това са състояние, граничещи с болестното и са относително рядко срещани.

Та, моите 20 стотинки,

мъжът е създаден да бъде груб. Жената е създадена да бъде нежна. Колкото и да се пъне Скуиз с лекциите си за "добре изглеждащия мъж", последното за което трябва да се грижи един представител на силния пол са косъмчетата между веждите. Розовите тениски, впитите дънки, очилата с обиколка близка до тази на Слънцето, провесените през рамото "чантички" и прочие атрибути са си чиста проба педерастия, да ме извинявате. Малолетните курви и "отворените към света" хора могат да ме наричат както си искат, то на тях това им е любимото занимание, обаче това не променя фактите.

Наистина, да ходиш на фризьор за разни причесчици, на маникюрист за ноктите, на козметик за всичко останало, да познаваш модните бутици по-добре от майка си и т.н. сигурно има своите предимства - ако имаш между краката си не пенис, а нещо друго.

Съвсем не отричам, че и ние, като мъже, трябва да обръщаме известно внимание на външния си вид, но за това сапунът, шампоанът, душгелът и принадлежностите за бръснене са напълно достатъчни. Кремове, гримове, епилиращите и "дълбоко почистващите" продукти са само и единствено женска територия.

Веднъж в една статия на едно конкурентно на ПСМ списание бяха използвали много добра метафора - жената е като ножницата на оръжието, красива, представителна, добре изработена, създадена да пази силата на острието, когато то си почива. Мъжът е като двуръчен меч - тежък, назъбен, изтъркан от употреба и видял безброй изпитания.

Баш.

Теб ли нахрани Сашо Бойчев в писмата от този брой? Просто питам.

Иначе съм съгласен с мнението ти - впити (не тесни, защото си наделбелял :lol: ) панталончета, розови тениски или такива с лъщящи неща, гадни фешън стилове пък просто ме побъркват. И като се метне една мазна гельосана прическа, една гнусна физеономия, да не говорим пък за изрусени кичури, ииии... :angrycomp:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 11:17

Трябва да се приеме и факта, че много от жените станаха самостоятелни, бисексуални, борбени, кариеристки. Нормално е щом жените "омъжаха", мъжете да стават все по-женствени.
"Светът през ХХI век направо се е побъркал: най-добрият рапър е бял, най-добрият играч на голф е черен, Германия не иска да воюва, Франция обвинява Америка във високомерие." А фактите, че САЩ ще имат черен президент и че най-високият баскетболист е китаец... :shock:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com