п.п. Само преди бях попадал на някакви гласувания за нови герои, но мисля, че те минаха.
marvel ultimate alliance 2 ?
marvel ultimate alliance 2 ?
Значи първата игричка адски много ми хареса, и знам, че ще има 2ка , но нищо не намирам в нета(може и да съм пропуснал нещо при търсенето) като дата за обяваяване, трейлъри итн. На дали много от тук и се кефят или са я играли, но ако има някой който знае нещо по въпроста да даде някаква информация ако може.
п.п. Само преди бях попадал на някакви гласувания за нови герои, но мисля, че те минаха.
Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
Re: marvel ultimate alliance 2 ?
Просто понякога ми иде да те хвана, разпоря и да се изакам в теб. Темата ми е сериозна и ти казвам да не спамиш. Бол теми за спам в общия.
Спри да пишеш бе мърсотио, ше те потроша. 
http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Ultimate_Alliance_2
btw, шизофренията ли те е хванала или просто има изтрити съобщения на неизвестен flooder?
btw, шизофренията ли те е хванала или просто има изтрити съобщения на неизвестен flooder?
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
The game has been announced to be at least partly based on Marvel's recent "Civil War" story arc, with players forced to choose sides in the conflict.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Till.Lindemann
уау......тая игра се очертава да е яка