Devil May Cry 4-проблем!
Devil May Cry 4-проблем!
Видях,че си има тема за играта ,но все пак реших да направя нова.Извинете ако съм в грешка.Проблема ми е следният-пускам играта,но ми дава грека,явно не поддържам необходимата версия на Pixel Shader или по-точно ми дава това:
ERR06:Unsupported pixel shader version detected-1.4
Потърсих за сваляне по-нова версия и го направих,но без никакъв ефект.Моля ви помогнете ми,чакам тази игра откакто превъртях първата част.Умолявам Ви помогнете ако можете!
ERR06:Unsupported pixel shader version detected-1.4
Потърсих за сваляне по-нова версия и го направих,но без никакъв ефект.Моля ви помогнете ми,чакам тази игра откакто превъртях първата част.Умолявам Ви помогнете ако можете!
Re: Devil May Cry 4-проблем!
Нова щайга ти трябва приятел
явно не покриваш минимума за да ти тръгне играта
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Psychedelic написа:Нова щайга ти трябва приятелявно не покриваш минимума за да ти тръгне играта
И аз така предполагах,но все пак благодаря.Наистина жалко!
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
И аз имам проблем и за да не правя нова тема да питам тук ако някой може да ми помогне. Значи, случвало ми се е и преди с игри с кракова и не знам как се оправи. Сега е същото, копирам краковете за играта и когато тръгна да ги пейстна в директорията не ми дава. Просто не мога да натисна пейст
Ако някой има идея как да се оправи, ще съм му много благодарен.
п.п.оправи се ама сега пък ме изхвърля от играта
?????????????????????/
п.п.оправи се ама сега пък ме изхвърля от играта
?????????????????????/
машината ти покрива ли изискванията? ква ти е видеокартата?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
iddqd написа:машината ти покрива ли изискванията? ква ти е видеокартата?
Ако става въпрос за мен-компютърът напълно покрива всичките изисквания.Видео картата е проблема като версията на Pixel Shader-a е 1.4,а изискването е за 3.0....
Определено има конспирация между новите игри и производителите на хардуер, вече се разискваше в една друга тема за оптимизацията на игрите. Не може да подкарвам Black and White 1 на P2 333mhz с RivaTNT2 32mb и 32mb RAM, Black and White 2, която почти не се различава от предшественика си да ми сече, вярно на макс детайли, на 2.8 Celeron, 1GB DRR и GeForce 5500. 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Какво ще ме посъветвате?Дали да пробвам с друг релийз(няколко човека ми казаха,че играта им е тръгнала на по-слаби компютри от моя,при това с видео карти неподдържащи Pixel shader) или няма никакъв смисъл?
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
няколко човека ми казаха,че играта им е тръгнала на по-слаби компютри от моя,при това с видео карти неподдържащи Pixel shader
Глупости, лъжат. Това е невъзможно.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Till.Lindemann
по принцип това което пише на кутиите за игри или по сайтовете са минимални изисквания
тия изисквания най малко трябва да ги надвишаваш с малко за да можеш да играеш
един показател да ти бяга, няма да ти тръгне, дори и да си мислиш че компенсираш с нещо
разбра, нали
един показател да ти бяга, няма да ти тръгне, дори и да си мислиш че компенсираш с нещо
разбра, нали
Ами склонен съм да вярвам за характеристиките на компютъра.Ако не по-слаби,то поне равни.Но и аз си мисля,че за видео картата е лъжа.Но тъй като много ми се играе тази игра,отново ще питам дали е възможно от релийза да е проблема?(знам че въпростите ми са много наивни,но все пак..........)
Till Lindemann:Благодаря за разяснението.По принцип ми е ясно,но се опитвам да намеря всякакви вратички...
Till Lindemann:Благодаря за разяснението.По принцип ми е ясно,но се опитвам да намеря всякакви вратички...
Много се извинявам за дабъл поста.Извинявам се и че съм толкова досаден и сигурно усилията ми няма да имат никакъв резон.Но...съдба
Та нужните драйвъри(в случая Pixel Shader 3.0)Може ли да се изтегли от нета?Чел съм че това е невъзможно предвит това,че посочения драйвър се намира в "сърцето" на видео картата.Но все пак да питам.
Отново се извинявам за досадата ,която ви причинявам...
Та нужните драйвъри(в случая Pixel Shader 3.0)Може ли да се изтегли от нета?Чел съм че това е невъзможно предвит това,че посочения драйвър се намира в "сърцето" на видео картата.Но все пак да питам.
Отново се извинявам за досадата ,която ви причинявам...
и на двамата играта неви тръгва заради видеото не е от даривери или друго просто трябва да смените хардуер ако искате да игрете
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Значи тоя приятел човек ще трябва да си сменя виедеото за да я играе о.О ;(
Няма ли да тръгне шибаната игра на GF 6600? другите изисквания ги покрива на макс май...
п.п. вижте му скрийна ако може да ви помогне.
Няма ли да тръгне шибаната игра на GF 6600? другите изисквания ги покрива на макс май...
п.п. вижте му скрийна ако може да ви помогне.
Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
За да се подкара играта е нужно да имате карта, която поддържа pixel shader 3.0.
За целта ви трябва на nvidia GeForce от 7-ма серия нагоре (7300 като минимум) или съответната ATi серия (там не съм запознат много).
За целта ви трябва на nvidia GeForce от 7-ма серия нагоре (7300 като минимум) или съответната ATi серия (там не съм запознат много).
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Till Lindemann написа:по принцип това което пише на кутиите за игри или по сайтовете са минимални изисквания
разбра, нали
Не е вярно. Даже има заглавия, които сe подкарват и с по-малко от минималните без проблем и може да се играе. На минимални графични настройки, разбира се.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Давате ми плаха надежда.......
За да си начешя крастата и за да се уверя,че няма смисъл тегля нов релийз,но ще видим......
JaD написа:За да се подкара играта е нужно да имате карта, която поддържа pixel shader 3.0.
На 6800 тръгва... всъщност то си е ясно де, тя 7300 е доста по-слаба от 6800.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Sentry написа:JaD написа:За да се подкара играта е нужно да имате карта, която поддържа pixel shader 3.0.
На 6800 тръгва... всъщност то си е ясно де, тя 7300 е доста по-слаба от 6800.
По-слаба е, все пак 7300 е low class 7x а 6800 е най-доброто от 6та серия.
И ми става адски интересно как ще изтегли Pixel Shader 3.0...