С Били от форума ( всъщност само той ) направихме форум, та молим ви да помагате с логото, трябва да е нещо фентъзи или дърво или и двете , ама нищо не разбираме от фотошоп. Вижте за какво иде реч ---> http://forestofmagic.net/
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
botlik3
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Заглавие: Re: Молба към фотошапарите !
Публикувано на: 08 Юли 2008 20:13
Е сега вече ще ти осерат форума!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
reconnect
Публикувано на: 08 Юли 2008 20:20
Ми той на Били.
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
Kamelot
04 Дек 2005 19:41 Мнения: 2610 Местоположение: q3dm6
В момента играе: q3
Публикувано на: 09 Юли 2008 01:13
Поече не заслужавате
Изцяло аз съм го правил-е текста е писан от мене др е яко резане и копи пеист ама беше яко заигравка.Дано ви хареса cheers
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения