Тази седмица ми се очертава като пълен релакс и бях решил да поиграя нещо в сингъл през горещите следобеди, но общо взето отдавна ме е напуснала зарибяващата тръпка на сингъл плеъра поради голямото еднообразие на сравнително новите игри. Предлагам ви да цакнем мулти на нещо по-старо, работещо през хамачи с приятен мултиплеър режим. Дайте някакви предложения за жанр и конкретни заглавия и пишете кой е навит. Единственото ми условие е да се съберем към 4-5 човека минимум. Ето тук има хубави заглавия за стратегии, от които можем да изберем: viewtopic.php?f=2&t=53995
Мрежата в хамачи: pcm.net Парола: 2012
Моите предложения: Rise of Nations: Gold Starlancer / Freelancer Delta Force: Black Hawk Down Heroes 3 (!)
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Вечерна мрежа anyone?
Публикувано на: 09 Юли 2008 11:32
Ахах.. добра парола.. :Д
Иначе, мен тази седмица ми е най-гнусарската.. другата от средата се надявам да съм рилакс.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Re: Вечерна мрежа anyone?
Публикувано на: 09 Юли 2008 12:08
Аз съм за да се натресем на някой фрийленсър сървър и да грабим горките търговци
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения