Обезкосмявате ли се?
-
----------
Re: Обезкосмявате ли се?
Преди не мислех да си бръсна краката и т.н. ама като станах космат като мармот нямаше как... и сега се бръсна навсякъде по 1-2 пъти в седмицата. Само бръдътъ ме мързи да я бръсна ама нищо, с бръдъ съм по гулем пич. 
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Само брадата, подмишниците и чат пат уя.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Моля ти се! Не обиждай горките фърита като ги сравняваш с космати жени!Evil Genius написа:заповядай - http://hentai.animes-bg.com/details.php?image_id=5062
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Word.Принцесата-войн написа:Мъжете си бръснат брадите. И топките и подмищниците, обезателно. Това е.
Word.ASDF написа:Мен Актив ме иска обезкосмен отзаде
Word.Mорт написа:DennisEverything написа: Малко гадно е за окото дори.А камо ли,при контакт с момиче.
На някои им харесва да рошат крака![]()
Толкова истини на едно място, а Трупо още не е постнал.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Лицето, подмишниците, долу и краката - бръснене, а корема го минавам всяка седмица с пинсета.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
На козметичка (колко ми е готина козметичката
) с кола маска.
Живей заедно,умри сам.

Триъгълникът ;Дzip0 написа:Бикини зоната лиAudiofly написа: долу

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Междукрачието го минавам с ножичка, възможно най-късо.
Подмишниците да, забелязах, че след тренировка за баскет смърди по-малко така
Ако ще се ходи на басейнче минавам и трупа, че съм от по-косматите мачовци
Но краката не.
Подмишниците да, забелязах, че след тренировка за баскет смърди по-малко така
Ако ще се ходи на басейнче минавам и трупа, че съм от по-косматите мачовци
Но краката не.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Вие сте луди - аз си ходя обрасъл, като руски крепостен селянин от преди времето на Петър I-ви.
Така си е най-харно.
За тези, които твърдят че си бръснат онези работи, ще цитирам Dr. Evil:
"There really is nothing like a shorn scrotum... it's breathtaking- I highly suggest you try it."
Ако се случи инфекция, ще е дори още по-забавно.
Така си е най-харно.
За тези, които твърдят че си бръснат онези работи, ще цитирам Dr. Evil:
"There really is nothing like a shorn scrotum... it's breathtaking- I highly suggest you try it."
Ако се случи инфекция, ще е дори още по-забавно.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Не се бръсна абсолютно никъде, с изключение на лицето. Това лято се изкуших да посегна на подмишниците но размислих. Просто не искам да ставам роб на осрата твар на допълнителни територии.
Пък и жените ако те харесват, ще преглътнат факта, че не си обезкосмен като тях.
С тази метросексуалност както е тръгнала мъжете, мъжете ще станат скоро време пасивнополови, а жените, за да могат да уравновесят нещата, ще почнат да се наливат с бира и да пускат мустаци, докато мъжете ще ходят на козметици и висят по цял ден в солариуми, споделяйки с приятели колко досадно е махането на косми над устата с пинсета.
Пък и жените ако те харесват, ще преглътнат факта, че не си обезкосмен като тях.
С тази метросексуалност както е тръгнала мъжете, мъжете ще станат скоро време пасивнополови, а жените, за да могат да уравновесят нещата, ще почнат да се наливат с бира и да пускат мустаци, докато мъжете ще ходят на козметици и висят по цял ден в солариуми, споделяйки с приятели колко досадно е махането на косми над устата с пинсета.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Темата трябва да се превърне в анкета за да разберем на къде отива мнозинството...
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Aз подмишниците и хуя. Според мен беше излишно всички да казват че си бръснат лицето, това се подразбира. Не съм привърженик на метросексуалността има хора дето си бръснат краката, че и ръцете, но според мен подмишниците е задължително.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Аз не си бръсна лицето...така че не се подразбираСпоред мен беше излишно всички да казват че си бръснат лицето, това се подразбира.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
Това, че си бръснеш краката и/или ръцете не те прави метросексуален. При козметичката съм виждал мъже, които си правят маникюр и педикюр. Има и такива, които ползват фон дьо тен, спирала и т.н. (въпреки че това малко не мога да го възприема).Andrey358 написа:Aз подмишниците и хуя. Според мен беше излишно всички да казват че си бръснат лицето, това се подразбира. Не съм привърженик на метросексуалността има хора дето си бръснат краката, че и ръцете, но според мен подмишниците е задължително.

-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Остави, ще повърна..Audiofly написа: Това, че си бръснеш краката и/или ръцете не те прави метросексуален. При козметичката съм виждал мъже, които си правят маникюр и педикюр. Има и такива, които ползват фон дьо тен, спирала и т.н. (въпреки че това малко не мога да го възприема).
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Верно е гадно :дThe Chameleon написа:Остави, ще повърна..Audiofly написа: Това, че си бръснеш краката и/или ръцете не те прави метросексуален. При козметичката съм виждал мъже, които си правят маникюр и педикюр. Има и такива, които ползват фон дьо тен, спирала и т.н. (въпреки че това малко не мога да го възприема).
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
Audiofly, ako не са метросексуални, какви са тези "мъже"? Манекени. 
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
с течен азот се обезкосмявам.
Jeferson DarcyAudiofly, ako не са метросексуални, какви са тези "мъже"? Манекени.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA