Автор |
Съобщение |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 09:29
Пусни, не се притеснявай 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 09:32
човeк написа: reconnect написа: http://store.picbg.net/pubpic/12/94/b66 ... cf1294.jpg http://store.picbg.net/pubpic/EF/AE/de4 ... 03efae.jpg И дамска чанта ли си имаш бе. :o (не се учудвам) педал! Ебати педала, верно.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 09:57
Kopeleta qjte mi kura _!_ T'wa e za fotoaparata, ama wie ste prekalenno typi da se setite.
4oweko qj uq na ba6ta si
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 10:12
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 10:14
^^^Пхахахаха, брутален си батка, откъде ги вадиш тия пози  . Евалата 
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 10:18
mcmlxxxvi, също е излязъл мега добре с това изражение! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 10:20
на рок концерт с количка на кво прилич тва ? безобразие ! следващия път си земи бира
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 10:57
Реконекте: кое от всичките "ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА" не разбра? п.п. сори тогава, не знаех, че е за фотоапарат. значи, много ти е гейска чантичката за фотоапарата.
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 11:20
човeк написа: Реконекте: кое от всичките "ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА" не разбра? п.п. сори тогава, не знаех, че е за фотоапарат. значи, много ти е гейска чантичката за фотоапарата. Разбира ти на тебе главата от чанти, пък камо ли за фотоапарат... Тука съм яко на щайга  И още 1 от серията "с мацки" 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 12:14
Цитат: човeк написа: Реконекте: кое от всичките "ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА" не разбра? п.п. сори тогава, не знаех, че е за фотоапарат. значи, много ти е гейска чантичката за фотоапарата.
Разбира ти на тебе главата от чанти, пък камо ли за фотоапарат...
Ох дееба :Д. Защо ли не се учудвам, че щом само се спомене думата "фотоапарат" и ти веднага започваш да спориш. Да съм казал, че разбирам? Просто си го храня, а пък СПОРЕД МЕН чантичката си остава гейска.  Нека да не спорим за глупости.
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 12:30
По-скоро имам предвид, че нищо не разбираш от чантички, за да определиш коя е гейска и коя не.А това, че не разбираш от фотоапарати ми е пределно ясно, няма лошо  И преди да се е заредил поредния спор - мода в тази тема не коментирам повече.Точка.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 12:37
Squiz написа: И преди да се е заредил поредния спор - мода в тази тема не коментирам повече.Точка. И аз. ама много искам  Ама няма. 
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 12:40
Може да се направи отделна тема за мода 
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 12:40
Кире_Гръчата написа: КОПЕЛЕ, САМО НЕ МИ КАЗВАЙ, ЧЕ ХОДИШ ПРЕЗ ЛЯТОТО С РОКЕРИЯТА ! ! ?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 12:45
Squiz написа: Може да се направи отделна тема за мода  Мани че ше дойде хайролера и ше ни изпотръшка. 
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 16:04
Кире_Гръчата написа: Ето как снощи си духнах ( свещите ) : http://youtube.com/watch?v=4efPV0Zu-aIЯКО JEFFERSON AIRPLANE
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 19:19
Не е като да не си болен... 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 19:46
смърт!
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 08 Юли 2008 23:42
Влади и Любо заедно съвсем не са толкова мили, както звучат имената им в това изречение. Squiz, поне възползваш ли се от цялата тази плът? Тоест нещо от сорта на "Здрасти, виж този фотоапарат, аз снимам... красиви тела... ще те публикуват в едно списание...". http://pcm1234.hit.bg/m_ndk.JPG - Пред НДК, Ледник ме хвана в една жега, докато ловях летящи мравки с уста. 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|