Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Компютър рестартира няколко пъти преди старт
Публикувано на: 07 Юли 2008 08:38

и моя комп доста често ми го прави този номер и така и не разбрах от какво е....

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2008 13:57

А топло проводима пастичка по гърбината на процесорчето преди да опнеш вентилатора?
Ако си с повече от 1 плочка рам, пробвай само с едната.

Най-вероятно нещо някъде не си свързал като хората или не си бутнал по дъното, нещо, което е трябвало да бутнеш или драйверите се карат. Диснатционната хардуерна помощ принципно е изгубена казуа.

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 07 Юли 2008 14:01

Станало ми е навик да натискам копчето зад компа... за да не ме буди с включването си по никое време през нощта. Така и аз не разбрах проблема, но по едно време се изключваше и включваше безумно.. странно, че спря ( поне през деня, още ме е страх за нощта :Д ) така внезапно както започна.. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2008 20:05

Единственото, което ми идва на ума е hardware-ен конфликт, ама едва ли, щом сам си го събирал и рестартира преди да се пусне ОС. Друго... някаква дефектна част, най-вероятно рам или шината на харда... обаче това си е гадаене, никога не ми се е случвало такова преди...

Профил

Публикувано на: 10 Юли 2008 12:47

Ами и при мен е така.Какво ли не павих положението си остана същото.Какакто казаха и другите има няколко положения:
Рамта е дефектна и/или ако бачкаш на две платки то те не са съвместими(тактовата честота трябва да им съвпада)Поне при мен след време дори спря.Оказа се че е от кабела на захранващото ама що и как изгорял идея си нямам.Може да е и от самото захранващо.
Пич единственото което можеш да направиш е да го носиш в сервиз(дано при никакви обстоятелства не си го отварял след като е нов значи си е с гаранция)А иначе аз си смених рамта и па се рестартира :D Това му е хубавото на компа че като се преебе нещо Господ требва да слезе за да го оправи в тъпите сервизи най-често само менят различните компоненети и туко виш се оправи работата.
Ахм да може и охлаждането да не е добре влез в БИОСа и му провети температурата(Отдел МОНИТОР) ае дано съм бил полезен с нещо

Профил

Публикувано на: 11 Юли 2008 16:17

Най-вероятно студена спойка на дъното - ако е това няма оправяне.

Профил

Публикувано на: 11 Юли 2008 22:49

Най-накрая го разбрах!Ако си от студентски град да знаеш че инсталациите са на по 100 години.Като си сменях разклонителя видях че има пробив.Беше нагоряло.Това няма от какво друго да е...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com