Играта е пачната до 1.3.
Някой, ако има идеи, да свирка, че се изнервих
Да не ви питам да си изключите firewall-ите на компютрите, налиКире_Гръчата написа:Абе, един приятел ме юрка да го играем, па не ще да ни свърже с хамачи. Не открива игрите, които правим, четох из нета по въпроса - викат да се пробва с по-стара версия на хамачи. Пробвахме - единственото, което успяхме да направим е да се стигне до влизане в играта и след това веднага дроп.
Играта е пачната до 1.3.
Някой, ако има идеи, да свирка, че се изнервих
Нз, аз имах трудности да направя и нормален ЛАН, пък хамачи... Да не зависи от версиите на играта или от крака или от това да си направиш 7 профила, да изтриеш два докато играеш с третия и да заколиш две кокошки по пълнолуние?Кире_Гръчата написа:Е ти па![]()
Иначе тва е някъв common проблем , цял свят се оплаква ( съдейки по google ) , ама има разни дето са успяли да се свържат. Тъй че явно има някаква тънкост, но Кире от село не може да намери решение.
И аз. В форума на хамачи при списъкът с игрите пише, че с 0.9 може да не стане.Existence написа: Нз, аз имах трудности да направя и нормален ЛАН, пък хамачи... Д
Мислех дали да спомена и този фактGipo написа:И да не я играете, не губите нищо. Играта има адски глупаво мулти. Ако заспиш по някое време с пръст върху копчето за атака... би могъл да изтребиш всичко живо без да умреш
. Много е елементарна, преди я пробвахме на LAN, бързо ни се отигра.