Squiz написа:Сандали с ЧОРАПИ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Копеле, баба ми носи на село налъми с шошони.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
TenHornedBeast написа:Не, ама с чорапогащник...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Fenrir написа:Squiz написа:Сандали с ЧОРАПИ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз ,примерно, не обичам кожената на сандала, да се залепя за моята.Пък и си е по-хигиенично.
Hitrusha написа:Добре, каква е идеята тогава да си купиш сандали ? Не е ли по-добре да си носиш затворени обувки ?
Hitrusha написа:Добре, каква е идеята тогава да си купиш сандали ? Не е ли по-добре да си носиш затворени обувки ?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
HUN73R написа:Активе и на теб ше ти опъна ластика, само да се свие от срещата с Гипо малко.
No написа:Fenrir написа:Има и значение с какъв чорап си.Естествено, че няма да тръгна с вълнени.
И, повярвай, иам си голяма разлика.
И не, правя го по-скоро, краката ми да не са мърляви като на някой циганин.Но щом на някои хигиената не им е приоритет....
Фенрире, сандали с чорапи носите ти, Хамелеона и жителите на Захарна фабрика. Хубаво, че чорапогащник не слагате..