Ми то това е некъв кръговрат. През почти цялата година бачкате(най-често си клатите краката) вие а учениците си бъркат в гъзовете, а пък лятото учениците прислужват по моретата и капанчетата и пренасят шкафове вместо вас.Existence написа:Аз вече за отпуска говорих, па вие работа
Бачкане лятото
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Re: Бачкане лятото

Днеска колко канапета, шкафове, матраци, холови гарнитури и спални минаха през ръцете ми не е истина :mrgreen:
Stand And Fight
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Born With A Heart Of Steel
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Шъ развийш мускули, реконекте, батковец ше станеш 
Азе се трудим у Subway в моло.. стоя в кухнята и въртя касаплък. Много труд, малко пари, шибано е, че още нямам 18 и не мога да бачкам нещо по-доходно и културно :/
Азе се трудим у Subway в моло.. стоя в кухнята и въртя касаплък. Много труд, малко пари, шибано е, че още нямам 18 и не мога да бачкам нещо по-доходно и културно :/
Hell yeah, но пък е по-сладко да си бачкал и после някой да ти слугува (общо казано)човeк написа:Ми то това е некъв кръговрат. През почти цялата година бачкате(най-често си клатите краката) вие а учениците си бъркат в гъзовете, а пък лятото учениците прислужват по моретата и капанчетата и пренасят шкафове вместо вас.Existence написа:Аз вече за отпуска говорих, па вие работа
За клатене на краци не знам, но на работа е готино - хич не се дърпам да ходя
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Може, може. Доста преди 18 може да набараш доходен и приличен труд и при това без да продаваш тялото си (направо промоция, ти казвам!).
На мен от 4-5 години ми плащат да ходя по клубове и концерти, седмица преди 18 преминах бариерата на четирицифрените заплати
Иначе чудя се да подпиша ли предварителен договр за почване на работа на есен с една фирмица, embedded C и linux, доста е примамливо, но лоши работи чувам за хората. Това лято мисля да си драпам мъдете наляво и надясно, предното се набутах да бълвам код в една фирма в София и щях да си изям ушите от яд, а пред това 3 години по цяло лято заробен по дискотеки по цяла нощ на морето. Звучи яко, но когато за 34та вечер чуеш същите песни, от същия DJ, в същата дискотека и обикаляш все същия курорт ти идва да се застреляш.
На мен от 4-5 години ми плащат да ходя по клубове и концерти, седмица преди 18 преминах бариерата на четирицифрените заплати
Иначе чудя се да подпиша ли предварителен договр за почване на работа на есен с една фирмица, embedded C и linux, доста е примамливо, но лоши работи чувам за хората. Това лято мисля да си драпам мъдете наляво и надясно, предното се набутах да бълвам код в една фирма в София и щях да си изям ушите от яд, а пред това 3 години по цяло лято заробен по дискотеки по цяла нощ на морето. Звучи яко, но когато за 34та вечер чуеш същите песни, от същия DJ, в същата дискотека и обикаляш все същия курорт ти идва да се застреляш.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Till.Lindemann
не правите някви гадни неща с храната нали?readonly написа:Шъ развийш мускули, реконекте, батковец ше станеш
Морт-аз преминах тая граница на 14....бах тоя еврофутбол
На края на годината колко ти е прихода и колко ти е разхода? (: Съмнявам се да излизаш всяка година с по 10-12к напред от тоя еврофутбол 
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Мамка ти какво работиш
?
Stand And Fight
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
http://youtube.com/watch?v=1JbaQM5IrLw
Е тия болници със светлините.
Е тия болници със светлините.
Ъ-ъ-ъ и какво точно правиш 0.о?
Stand And Fight
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
- Till.Lindemann
да е наистина ми стана яко интересно как точно си се научил икак си почнал, и как са те намерили че си добър и тнт
и, да, на добра печалба съм, макар, че сериозно започнах съвсем наскоро, макар, че не познах нито финала, нито финалистите, от европейското с абсолютно необмисляни и късметлийски залози чистата равносметка накрая без еврото са ми 844 лева и някви стотинки.....включвайки еврото стават маааалко под 1000 лева пак...не е зле
и, да, на добра печалба съм, макар, че сериозно започнах съвсем наскоро, макар, че не познах нито финала, нито финалистите, от европейското с абсолютно необмисляни и късметлийски залози чистата равносметка накрая без еврото са ми 844 лева и някви стотинки.....включвайки еврото стават маааалко под 1000 лева пак...не е зле
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Навил съм се на една банка близо до нас...
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
чувствам се доста обиден наистиначовeк написа:Не разговарям с роботи.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Някой спомена McDonalds
Приемат ли 16+ годишни?
И каква е работата?
Мисля днес да отида,че ми трябва няква работа много спешно.
Все пак ако някой е запознат с Макдоналдската оферта да ми обясни
Приемат ли 16+ годишни?
И каква е работата?
|
|
| 
Не съм работил там, но по принцип знам, че е много работа за малко париDennisEverything? написа:Някой спомена McDonalds![]()
Приемат ли 16+ годишни?
И каква е работата?![]()
- Till.Lindemann
тъпо е пич защото по цял ден обръщаш бургери на безвентилацията в офиса им, грижиш се за картофките, сменяш цистерни с безалкохолно и въздух и общо взето е това
ще работиш с 1 почивен ден, парите няма начин да са ти повече от 50-100 лв над миним работна в страната
ще работиш с 1 почивен ден, парите няма начин да са ти повече от 50-100 лв над миним работна в страната
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Да ама после миришеш на макдоналдс. :mrgreen:Till Lindemann написа:тъпо е пич защото по цял ден обръщаш бургери на безвентилацията в офиса им, грижиш се за картофките, сменяш цистерни с безалкохолно и въздух и общо взето е това

Почвам на 10ти
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...