Dumbaldore golqm si sme6ko
DOW 2 >> SC2 vuv vsqko otno6enie, vsqko.
1. SC sa okrali vsi4ko ot Warhammer 40k.
2. 4ovek da kje 4e Warhammer 40k ili Warhammer e neinteresna i 4e e grafika tova e 4ovek sus umstven kapacitet raven na 0.0 %
3. Warhammer 40k v 4asnost e oklultizum koito se nari4a vsela izmislena ot do. Tova ne e Sc sus istoriq i gameplay 20 min . I vuzmojnost i razprostranenst za 5-15 godi6ni lapeta(kato teb).
4. Warhammer 40k e ne6to koeto e zagnezdeno v du6ite na horata predi izob6to blizzard da e bila naqsno 4e nqkoga 6te se suzdade kato firma.
5. Warhammer 40k, preminava granicite na perfektnata vselana. Za6toto imenno toi e edinstwenata vselena. Koqto e izgradena pipnata i nepokutnata ot godini. kakto D&D e za fentasy-to.
6. Unikalnostta na tova 4e ti si dostatu4no prost za da moje dori mozuka ti da pobere informaciqta koqto Warhammer predstavlqva i 4e e pulen narkotik sled zapoznavaneto s neq ne ti e realno.
Taka 4e za kakvoto i da e C&C poredici, Age poredici i kakvoto si iska6 moje6 da pi6e6 ama kakvoto si iska6 no da se cepi6 za Warhammer e v supostavka sus opitvane da si razbie6 glavata s greblo. Za6toto Warhammer e napraven da bude i da ostane.
A za Dow 2 izob6to go prekra4vam za6toto
1. COH e nai dobrata strategiq v momenta, nqma po-dobra, nqma strategiq s po dobro vuzmojnosti.
2. DOW 2 sus engine na COH (podobren) (ne6ta koito SC2 moje da sanuva samo) i Gigantskiqt okultizam i fanati4nost na vselanata 40k = PWNAGE >> ALLLL !
P.S - V rabotata nqma ni6to osven latin taka 4e pozdravi.