Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Starcraft 2 vs Redalert 3

StarCraft 2    49%  49%  [ 20 ]
 Red Alert 3    34%  34%  [ 14 ]
 Не ме интересува!    17%  17%  [ 7 ]
Общо гласове : 41
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: StarCraft 2 vs Red Alert 3
Публикувано на: 01 Юли 2008 18:22

FrAnTic1bg написа:
Всъщност историята на SC е толкова куха и проста, колкото някое средностатистичко sci-fi романче, с доволни плагиатствания от къде ли не. Това което направи играта невероятна е атмосферата, която близард са успели да направят. Не че Ра3 е супер оригиналната история - и тяхната е клиширана и то мощно, за това според мен поне историята не е голям фактор при сравнението между двете заглавия, щото опира до личен вкус.
SC бие останалите по корейщина.

Всъщност, няма значение историята, а това как е разказана. :) Все пак, всичко ново, е добре забравено старо.Клише е, но е факт. :)

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 18:24

Dumbaldore golqm si sme6ko :lol:

DOW 2 >> SC2 vuv vsqko otno6enie, vsqko.

1. SC sa okrali vsi4ko ot Warhammer 40k.

2. 4ovek da kje 4e Warhammer 40k ili Warhammer e neinteresna i 4e e grafika tova e 4ovek sus umstven kapacitet raven na 0.0 %

3. Warhammer 40k v 4asnost e oklultizum koito se nari4a vsela izmislena ot do. Tova ne e Sc sus istoriq i gameplay 20 min . I vuzmojnost i razprostranenst za 5-15 godi6ni lapeta(kato teb).

4. Warhammer 40k e ne6to koeto e zagnezdeno v du6ite na horata predi izob6to blizzard da e bila naqsno 4e nqkoga 6te se suzdade kato firma.

5. Warhammer 40k, preminava granicite na perfektnata vselana. Za6toto imenno toi e edinstwenata vselena. Koqto e izgradena pipnata i nepokutnata ot godini. kakto D&D e za fentasy-to.

6. Unikalnostta na tova 4e ti si dostatu4no prost za da moje dori mozuka ti da pobere informaciqta koqto Warhammer predstavlqva i 4e e pulen narkotik sled zapoznavaneto s neq ne ti e realno.

Taka 4e za kakvoto i da e C&C poredici, Age poredici i kakvoto si iska6 moje6 da pi6e6 ama kakvoto si iska6 no da se cepi6 za Warhammer e v supostavka sus opitvane da si razbie6 glavata s greblo. Za6toto Warhammer e napraven da bude i da ostane.

A za Dow 2 izob6to go prekra4vam za6toto

1. COH e nai dobrata strategiq v momenta, nqma po-dobra, nqma strategiq s po dobro vuzmojnosti.

2. DOW 2 sus engine na COH (podobren) (ne6ta koito SC2 moje da sanuva samo) i Gigantskiqt okultizam i fanati4nost na vselanata 40k = PWNAGE >> ALLLL !

P.S - V rabotata nqma ni6to osven latin taka 4e pozdravi.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 19:10

iddqd написа:
тероята има ефект но мозака ти няма

Човек моляте върни се в първи клас и се научи как се пише на български.
iddqd написа:
просто Starkraft е за хората който неразбират
Dow е за просветени
Тез дето неразбират > от свентантите
най тъпо е да си в стадото

В един пост 4 грешки!(Че и повече!)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 19:32

bgcomando кво изобщо се занимваш с iddqd. Та това е човека който преди време беша казал, че WarCraft 3 така и не станала известна и близард трябва да се откажат от стратегиите. С такъв идиот какво да спориш. Та той няма елементарни познания просто. WarCraft 3 e продадена в пъти повече компия. Още преди да излезе е имала толкова заявки колкото вскички warhammeri няма продадени 2 години след излизането. Van Zan какво да коментирам и теб. И ти си същия май. Бил съм на 5-15. Това че ти си с акъла на -5 не ме грее. Warhammer крала от стареца. Ти луд ли си не знам. Стареца излезе мнооого години по-рано от Warhammer, чудно ми е как е крал повече. За умствения ми капацитет не говори, понеже съм превъртал над 50 игри, около 6-7 от които са куестове. Ти знаеш ли кво е куест ? За суперлативите които изброи мога да кажа, че стареца има с около няколко страници повечко. Та не ми я хвали Warhammer. Играл съм я. Не ме грабна. Даже ме разочарова.

P.S. И да Warhammer не ми е интересна пък квото си искаш мисли.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 19:43

Май във всяка тема, в която се спомене SC веднага се намесват W40k феновете и започват да хейтят. Добре, щом за вас SC е "боклук" оставете ни нас милионите фенове да си играем "помията". Нека ние сме неразбиращите, вие да сте просветените.
Защо трябва тема "SC2 vs RA3" да става поредния "SC vs Warhammer" spam фест?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 21:25

защото е откраднато сичко и е направено по тъпо а да кардеш и да правиш тъпо и комерсиално е шит

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 21:32

И двете игри съкват.

Need For Speed > all :!:

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 21:33

Van Zan ти чуваш ли се какво говориш бе, хлапак? Едно време в залите имаше само Пентиум 2-ки и знаеш ли какви игри имаше на тях? Имаше Sin, Star Craft, Quake 2 и тук-там някой допотопен куест или 2D jump'n'run. Други игри нямаше. Все едно да кажеш, че Дан Колов е крал хватки от Скалата или какъвто беше онзи там.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 21:42

а уархамър е имало много преди пентум 2 ките за тва става дума земи си образоваи малко с гугъл и несе изцепвай неподготвен другпът

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 22:12

Поредното доказателсто за невежеството на iddqd. Warhammer излезе 2004 малоумник. Ако 2004 си имал Pentium 2 разбирам, ама повечето хора тогава имаха Pentium 4, който за твои сведения излезе края на 2000, началото на 2001 година. За справка SC излезе 1998 ... Тогава наистина Penium 1-2 си беше на мода. Така че вземи ти се подготви. Аз сам подготвен още преди да се родиш явно.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 22:15

Хах, не знам ебавате ли се или да съпоставяте някаква си ролева игра с компютърна игра си е нелогично най-малкото.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 22:18

абе за за гугъл чул ли си? знаеш ли как работи? са като ти казвам че
Цитат:
The first edition, written by Bryan Ansell, Richard Halliwell and Rick Priestley was published in 1983

значи първия едишън е 83 година сметни кви пентиум 2 ки е имало тогава келеш
аз лично 93 някаде съм играл първите си игри уархамър за конзола 3до
а инач тук спориме за плагеатството той казва че уархамара е 2004 демек е крал от старкрафт и изобщо незнае как старкрафта е един откраднат уархамер дегардирал

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 22:23

Евала, затапи ме. Сега аз ще играя Star Craft 2, а ти ще играеш Уархамамър от 83-та година (впрочем, любопитно ми е как изглежда подобна допотопна игра).

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 22:24

Ееее iddqd толкова си жалак, че и лафове взе да крадеш. Сигурен съм че това "абе за за гугъл чул ли си? знаеш ли как работи?" съм го казвал в някоя тема. А иначе мисля че тук става въпрос за PC game мисля. Настолните и конзолите не ги броим. Деградирал си ти и спри да спориш, че само се излагаш. Изгуби спора отдаааавна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 22:34

лафове кра ама ти си продължаваш да пишеш без да занеш за кво иде реч ок използвай гугъл или ти само лафове занеш за него? ама само с лафове нестава брато напиши Pc warhammer games или Console warhammer games и ще видиш за кво ста дума ама несъм аз този дето трябва да те учи на тези неща. На колко години си?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 23:20

Цитат:
Taka 4e za kakvoto i da e C&C poredici, Age poredici i kakvoto si iska6 moje6 da pi6e6 ama kakvoto si iska6 no da se cepi6 za Warhammer e v supostavka sus opitvane da si razbie6 glavata s greblo. Za6toto Warhammer e napraven da bude i da ostane.
@Van Zan само да кажа , че темата е за StarCraft 2 vs Red Alert 3.Двата титана от онези времена.В момента DoW не конфигурира в класацията , защото в моето мнение тя има по-малко фенове , не е очаквано от 7 години(Току що излезе DoW:SS)и не е от онези времена.
Единствената стратегия , която оспя да достигне славата на StarCraf е Red Alert.Тя даже беше Дисципилина по едно време на WWG.
Така че за това СКЪПИЯ ви DoW със сичките СИ възможности не е тука.(Не ме разбирай погрешно DoW е много хубава игра с доста потенцял , но уви не толкова колкото я хиперболизирате)И iddqd вместо да говориш колко знаеш за DoW и да се фукаш , че можеш да използваш Google.com отиди на училище.Полезно е!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 23:50

на училище съм бил като съм бил на твята възраст

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 00:02

Абе то много не ти личи , а и Кирил философ си го е казал:"Човек с глопаци не може да спори!"

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 00:34

iddqd може да е имал впредвид, че ще иде на училище като порасне малко. Ама и освен да пише не може и да чете нашия. Аз поне на 5 години това можех. Викам му че говорим за игри, не за конзоли той си знае своето. Той щял да ме учи ... :D Плс не хващай някои да учиш, че нищо няма да стане от него. С твоите обаркани представи ... Имам чувстото понякога че постваш от психиатрична клиника с диагноза: шизофренизия в напреднал стадии. Ако не си чувал това психиатрично заболяване ще рече накратко, че възприемаш света по объркан начин, а не такъв какъвто е в действителност. Дължи се най-често с нарушаване на хиничния състав на мозъка. Така че вземи некви хапчета. Чувал съм че помагат :D

P.S. Не че не си зная урока, но просто за сведене посетик wikipedia и там пише септември 2004. :wink:

P.S.S. Ае стига сме коментирали warhammer-a. Може би феновете на играта се комплексират поради факта, че играта им не е една сред велики и постват тук и там колко е яка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 00:50

пише че уархамър е 2004 ахахах глупак ти си мега зле бе даун оф уар да ти звучи като уархамър

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com