Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Шибан проблем с Visual Studio 2008
Публикувано на: 30 Юни 2008 14:08

Знам че темата не е много за тук, ама съм я закъсал и не знам към кой да се обърна. Вчера докато си писах разно кодче без да искам съм натиснал някакъв тъп shotcut key и сега на всеки ред ми излизат някви гадни точки. Нещо от сорта на:
..{
......Console.WriteLine("Kak...si...!");
..}
Вместо space навсякъде ми се появяват точки. Това адски много ме дразни. Накой ако знае как да го оправя да каже плс. Пробвах да преинсталирам Visual Studio-то, то пък си запазило настройките и пак е така. Не знам как да резетна настройките. Баси тъпнята.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Шибан проблем с Visual Studio 2008
Публикувано на: 30 Юни 2008 16:27

Хм, отдавна не съм ползвал microsoft-ската среда, но това си е от настройките на Edit-ора. Явно малко си търсил из Options. Почти всеки source едитор (или текстов редактор) го има като опция.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2008 22:20

Не е в general text editor. Опитах се да сложа paragraph в тулбара само че ми го дава сив и не мога да го цъкна. Много тъпо стана и най-лошото е че Visual Studio-то има сумати shotcut key-ове и не мога да го налучкам. Накаде намерих списък на всички такива и ги изредих половината, но не помогна ... Не знам и към какво да се насоча. Прилича ми на нещо като paragraph-а в Word-a, но не мога да взаимодеиствам с него. Ако дадеш някаква насока ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2008 02:07

Оправя се с натискане на Ctrl+R, Ctrl+W ( ViewWhiteSpace ).

P.S. Пиша го понеже на някой може да му потрябва, а наистина е много неприятен проблем.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com