Баче Кико - портрет на един играч
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Re: Баче Кико - портрет на един играч
90% от юзърите в този форум могат да бъдат дори по-добри от фоторепортиеръ!
РСМ shall rule them all!
РСМ shall rule them all!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Vermic написа:Мнението ти беше никому ненужно в този момент!bOtLik3 написа:Води ни към по-светло бъдеще, о, премъдри Вермик!
кой е тоя Товето бе ?bOtLik3 написа: А товето се нуждае от редакция...
ПС: Баче Кико е гъзе...
Всички търсим "Отговорът"Sirius написа:А някой да разясни к'ъв е тоя баче кико?
i like my sugar with coffee and cream
Баче Кико не се хвали .
Баче Кико оставя действията му сами да говорят за неговата личност .
Баче Кико е уберменш
.
Баче Кико оставя действията му сами да говорят за неговата личност .
Баче Кико е уберменш
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Ето едно мнение на Вермик с което съм напълно съгласенVermic написа: Тъпо е глупаво е и подканва към глупост към всеки който го чуе!Простотията на българина го доведе до това дереже сами си го направихте ще живеете в простотия и мизерия до края на живота си но нали трябва да има такива хора все пак има йерархия.
БЪЛГАРИНО ТЪП СИ И ТЪП ЩЕ СИ ОСТАНЕШ!
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Аз пък все още искам да опраша Вермик 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Till.Lindemann
изобщо ква е тая?
иначе-диалога е мн яко смешен, ама честно казано краси радков е по добър
иначе-диалога е мн яко смешен, ама честно казано краси радков е по добър
А ти какъв си бе, лайнар? Китаец ли си, мангал ли си, шиптар ли си? Бахти смешника, говори сам за себе си и престани да оправдаваш собственото си слабоумие с манталитета на народа си.Vermic написа: БЪЛГАРИНО ТЪП СИ И ТЪП ЩЕ СИ ОСТАНЕШ!
Извинете!
- Liberty
- Обратна връзка:
Kакво, малко критика не е излишна. Може би не се връзва с идейте на национализма, но е по-полезно отколкото да се бием в гърдите колко сме велики, че после и да се оплакваме, че някой друг е виновен за това че сме зле.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Национализмът търпи критика.
Той е достатъчно разумен и проповядва любов към родното, но не и сляпа любов. В своя "Катехизис", националистическата организация "Кубрат" (1923-1934) пише:
...
7. Аз чувствам пороците на своето племе и за да ги победя ще бъда точен на думата си, ще обмисля преди да действам, ще скъпя времето и ще дисциплинирам труда си.
...
Така че не "национализъм" е думата, която търсиш.
Тази сляпа, фанатична вяра, че ние сме върхът и нямаме недостатъци, се нарича шовинизъм.
...
7. Аз чувствам пороците на своето племе и за да ги победя ще бъда точен на думата си, ще обмисля преди да действам, ще скъпя времето и ще дисциплинирам труда си.
...
Така че не "национализъм" е думата, която търсиш.
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Чули бе Вермик, време е някой да ти го сложи та да се вразумиш...
Може ли да съм аз?
Може ли да съм аз?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Не ме впечатли по никакъв начин. С нищо не превъзхожда циганите от горната махала.

Пф, реших да го преслушам и аз... фоторепортера има ебати гласа 
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- Liberty
- Обратна връзка:
В такъв случай това за което ти говоришш не е национализъм, а нещо друго.Ледник написа:Национализмът търпи критика.Той е достатъчно разумен и проповядва любов към родното, но не и сляпа любов. В своя "Катехизис", националистическата организация "Кубрат" (1923-1934) пише:
...
...
Така че не "национализъм" е думата, която търсиш.Тази сляпа, фанатична вяра, че ние сме върхът и нямаме недостатъци, се нарича шовинизъм.
И защо тогава толкова се дразниш на поста на Вермик, като в случая е прав? Помисли си що за нация сме щом това видео става най-популярното в БГ и почти всички смятат, че репликите на ония селянин са страшно "култови", а Баче Кико е направо национален герой, чудя се как в родното му село още не са му вдигнали паметник.
Изобщо аз се дразня на национализма на Французи и Американци, при положение, че те има на какво отгоре, а ние сме затънали в лайна, че трябва и националисти да сме.
И това няма нищо общо с любовта към родината, но за да се оправи България трябва едно нещо първо да стане ясно- за положението на Българският народ е виновен Българският народ. Само той и никой друг. Всеки трябва да носи своята лична отговорност, като гражданин на тази страна. Докато това не стане, няма да се оправим и ще се оплакваме че някой друг, някакъв ужасен заговор, е виновен за това, че сме зле.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Смешни Вермико, забавлението на гърба на няколко наркомана не е причина за упадък ... Фоторепортиеръ не е почнал хероина щото е гледал клипче в Интернет. Във всеки културен район на света има специфичен хумор свързан с определени прослойки от обществото, в българския случай - цигани, селяни и т.н. В Америка да речем са негрите и реднеците ... Хумор на гърба на проядените тенекии на обществената барака е нещо нормално. Това което ти търсиш като причина ( в случая - за народната тъпотия ) няма да го намериш у вибокса ... Тва е процес на оглупяване започнал преди дядо ти да се роди и чийто узрели плодове можеш да видиш всеки уикенд в Студентски Град. Всеки здравомислещ човек може да прецени дали подобен хумор му е под нивото и да натисне хиксчето като пич - аз така праим на Гаце Бацо и темподобните ...
Това клипче според мен е нещо повече
Много пародийно ми се струва точно как Бачето си върши работата и си мълчи (като причината за това най-вероятно се консумира интравенозно), а оня отзаде приглася ... Виж за мацката ми стана тъжно честно казано, не искам да съм на мястото на нейни роднини.
Затова, спри да се правиш на пророк и почни да търсиш начини за забавление, различни от псевдо-хумористичен спам във форума на РС Мания.
Това клипче според мен е нещо повече
Затова, спри да се правиш на пророк и почни да търсиш начини за забавление, различни от псевдо-хумористичен спам във форума на РС Мания.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- ivanatora
- Обратна връзка:
Абе чух нещо за втора част, някой попадал ли е на продължение? 
- Till.Lindemann
по скоро първа част
Ебаси това го бях гледал преди време и въобще не очаквах да го видя във форума на PCMania. Относно мнението си за клипа се раздвоявам. От една страна подкрепям Вермик понеже наистина е простотия и най-лошото е че много лапета се учат от тази простотия и стават простаци. От друга страна наистина е смешно за хората, които имат собствено мнение и са израснали като личност и на които това клипче няма да бъде "модел на подражание". Аз лично се посмях. 
това клипче показва истинската история по селата