Гейпарад на 28.08
Re: Гейпарад на 28.08
http://www.vbox7.com/play:8c0515ee
Опитът за гей-парад в Сърбия през 2001 г. завършва с провал. Разгневена тълпа пребива и хомосексуалистите и полицаите, които се опитват да ги охраняват. Разбита е и сградата на Социалдемократическата партия, която защитава правата на педалите.
---------------------------
Сръбски екстремисти заплашили хомосексуалистите
[29-04-2008] от Румяна Гочева
Гей хората са особено на прицел, каза председателят на фашистката организация Obraz, който оповести намеренията за насилствени атаки на страниците на сръбския всекидневник ALO!
80 на сто от сърбите смятат хомосексуалността за болест, която трябва да се лекува психиатрично. Според друго изследване от 2005 г. пък всеки четвърти хомосексуалист в Сърбия поне веднъж е бил жертва на насилие.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=71336
През 2001 година в Белград бе направен опит за гей-парад, който завърши с нападение срещу полицаите, инциденти и пребити хомосексуалисти.
Опитът за гей-парад в Сърбия през 2001 г. завършва с провал. Разгневена тълпа пребива и хомосексуалистите и полицаите, които се опитват да ги охраняват. Разбита е и сградата на Социалдемократическата партия, която защитава правата на педалите.
---------------------------
Сръбски екстремисти заплашили хомосексуалистите
[29-04-2008] от Румяна Гочева
Гей хората са особено на прицел, каза председателят на фашистката организация Obraz, който оповести намеренията за насилствени атаки на страниците на сръбския всекидневник ALO!
80 на сто от сърбите смятат хомосексуалността за болест, която трябва да се лекува психиатрично. Според друго изследване от 2005 г. пък всеки четвърти хомосексуалист в Сърбия поне веднъж е бил жертва на насилие.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=71336
През 2001 година в Белград бе направен опит за гей-парад, който завърши с нападение срещу полицаите, инциденти и пребити хомосексуалисти.
ще ги избия ве
- bgKommando
- Обратна връзка:
Давай аз ще гледам от страни и ще те подкрепям
!
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Екстремизъм. В България надали ще стане така, независимо че няма да е много зле. До колкото разбрах никой от гейовете, които познавам, няма да отиде на парада, и да го има. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Евалата Ледник!
Иначе казвам ви за тяхна сигурност ги изместиха >:С Трябва да ги смажят от бой!Психично болни уруди!
Иначе казвам ви за тяхна сигурност ги изместиха >:С Трябва да ги смажят от бой!Психично болни уруди!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Всъщност е доста точен човек.Айде някой, който познава Вермик, да каже дали наистина е такъв идиот, за какъвто се представя или е самозванец. Съжалявам, че аз го казвам, но от последните си 200 поста, пича показва IQ горе-долу близко с това на стайно растение. Даже не е интересен.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Искам утре някой да прави снимки на този гей парад!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Vermic написа:Искам утре някой да прави снимки на този гей парад!
че той този срамен фойерверк ще си бъде заснет, от съответното районно, по протокол...,
просто не разбирам,
що ти е снимков мат-л?
Нема таа, нема онаа.
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: що ти е снимков мат-л?
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Ама чакай са друже дай да стигнем до някакъв консенсус. Хем не искат да бъдат отцепени от стадото, хем с такива малоумни парадчета се цепят сами от колектива. Или са хора и се движат нормално по улиците и не носят табелки "Аз съм гей" или да се възприемат като психично разтроени същества и да си правят паради, но да не претендират за разбиране и да не се пишат като психично нормални Хомосапиенс. Нищо против гейовете, ала като искат да ги възприемаме като нещо нормално, да се държат нормално. А не тея изцепки, паради, призиви и тем подобниSquiz написа:Четейки вторият плакат просто ми се напомни колко изостанало общество сме...
Какво, като има гей-парад? Навсякъде по света има, според мен е добър начин за тях да се запознаят с нови хора с "правилната" сексуална ориентация и да се чувстват заедно - а не както обикновено "вижте ги онези гадни гнусни педерасти"...
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Ледник аз очаквах това да стане и в България
иначе автора на това клипче shangana го познавам бегло.Един от истинските Ултраси на Локомотив София и да не му попадат и на него много такива педалчета
иначе автора на това клипче shangana го познавам бегло.Един от истинските Ултраси на Локомотив София и да не му попадат и на него много такива педалчета
Казаха ми, че е имало меле !
Stand And Fight
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Born With A Heart Of Steel
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Born With A Heart Of Steel
Кръв , сперма , 70 арестувани ...
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Нямате ли снимков материал бе!АМСАЛАЦИ!
НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!
Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!
Този тип парад, в съществото си, е на протестна основа. Срещу законовите порядки в ущърб на хомосексуализма. Затова се провежда, естествено има и подтекст за моралния натиск в/у сексуалните предпочитания, конформизма в това отношение и пр.Mad Hatter написа:Ама чакай са друже дай да стигнем до някакъв консенсус. Хем не искат да бъдат отцепени от стадото, хем с такива малоумни парадчета се цепят сами от колектива. Или са хора и се движат нормално по улиците и не носят табелки "Аз съм гей" или да се възприемат като психично разтроени същества и да си правят паради, но да не претендират за разбиране и да не се пишат като психично нормални Хомосапиенс. Нищо против гейовете, ала като искат да ги възприемаме като нещо нормално, да се държат нормално. А не тея изцепки, паради, призиви и тем подобникоито правят точно обратното.
Доколко успява, варира от държава до държава.
И се видя в нашата. Биха се разни мъжаги в гърдите, че щели да им покажат, и... хахаха.
Причуло ти се е, мъжагите са се показали с... пираткиreconnect написа:Казаха ми, че е имало меле !
Come, my raven, it could be a lark.
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
Кои конкретно са "законовите порядки в ущърб на хомосексуализма"?Firzen написа:Този тип парад, в съществото си, е на протестна основа. Срещу законовите порядки в ущърб на хомосексуализма. Затова се провежда, естествено има и подтекст за моралния натиск в/у сексуалните предпочитания, конформизма в това отношение и пр.
Negative Frequency Entity.
- shub niggurat
- Обратна връзка:

edit :
!!!• Гей парад и 88 задържани противници на проявата - 28.06.2008 22:31
джумерки
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Парад : " Обикновено парадите се състоят с някакъв празничен повод.
Верно къде из законите на Република България пише нещо в ущърб за родните хомосексуалисти
Верно къде из законите на Република България пише нещо в ущърб за родните хомосексуалисти
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Нямам никаква представа, не съм проучвал. Предполагам, има общо с невъзможността за сключване на брак и започване на семейство, отглеждане на дете и пр.Nordvargr написа:Кои конкретно са "законовите порядки в ущърб на хомосексуализма"?
Come, my raven, it could be a lark.
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Те за това на запад са толкоз алипави децата, щото ги гледат педали.Firzen написа:Нямам никаква представа, не съм проучвал. Предполагам, има общо с невъзможността за сключване на брак и започване на семейство, отглеждане на дете и пр.Nordvargr написа:Кои конкретно са "законовите порядки в ущърб на хомосексуализма"?