Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 18:20
http://www.blizzard.com/us/index2.htmlЗабележете, че WWI е махнат като " current project " , дали на негово място няма да се появи Диабло 3 утре?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 18:36
Накрая ше се появи надписа DiIaIbIlo и на следващия ден леда ще се разцепи и под него ше лъсне надписа:Won't be announced at WWI С 2 думи:Why don't you go out and play hide and go fuck yourself
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 18:38
Еми.. остава да дочакаме до утре.. това, което се чудя е.. дали в полунощ ( тяхно време = 10 сутринта, наше ) .. ще има нова промяна в тийзъра, или повече няма да го променят и ще обявят направо играта на event-a..
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 18:45
The Chameleon написа: http://www.blizzard.com/us/index2.html
Забележете, че WWI е махнат като " current project " , дали на негово място няма да се появи Диабло 3 утре? :) Not Found The requested URL /us/index2.html was not found on this server. !!!
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 18:48
The Chameleon написа: Sentry написа: :shock: Наистина бие на соустоун.. При това точно на неговия. ;р Sorry for double posting. ;p
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 19:24
Бомба отваря го като прегладнял клошар консерва с царевица
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 19:53
Ако не обявят диабло 3 , че се регнем из форумите им там и че нафлудим с рик рол !
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 20:00
Кире_Гръчата написа: Ако не обявят диабло 3 , че се регнем из форумите им там и че нафлудим с рик рол ! http://i.data.bg/08/06/27/1026357_orig.jpg Иначе малко по-сериозно, най се надявам на mmorpg по Диабло вселената. Т'ва ми е нещо като мокър сън от няколко години Някой има ли представа горе-долу към колко да се залепям за монитора утре, за live-stream-a ?
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 20:58
ММО би било най-тъпото. Всичко друго, но не и MMO. Стига комерс да еба. Става прекалено.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 21:16
На мен ми отваря сайтя
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 21:30
Quirk написа: http://i.data.bg/08/06/27/1026357_orig.jpg Иначе малко по-сериозно, най се надявам на mmorpg по Диабло вселената. Т'ва ми е нещо като мокър сън от няколко години Някой има ли представа горе-долу към колко да се залепям за монитора утре, за live-stream-a ? Ами скоро май ще свършиш.. Ако Близз не възнамеряват да покажат 2 проекта утре ( лол? ) , то Диабло " 3 " ще е next-generation MMO, booys..
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 21:32
Ако искат да избият рибата и да е асъл next-gen - да го направят безплатно
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 21:43
Кире_Гръчата написа: Ако искат да избият рибата и да е асъл next-gen - да го направят безплатно Blizz + free = zomfg fail. Ps. Усещам, че ЩЕ СИ СТРУВА.. ФФС О>О>О>О ... Quirk, като му дойде времето да цъкаш Д3 ще изоставиш ли УоУ за УоД?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 21:43
Кире_Гръчата написа: Ако искат да избият рибата и да е асъл next-gen - да го направят безплатно :P Баш.
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 22:10
The Chameleon написа: Ps. Усещам, че ЩЕ СИ СТРУВА.. ФФС О>О>О>О ... Quirk, като му дойде времето да цъкаш Д3 ще изоставиш ли УоУ за УоД? Напълно възможно. Диабло е една от игрите, които от деня на излизането им, до ден днешен се стаяват по харда ми Иначе ако имам достатъчно кинти ( и време ) ще си цъкам и двете Но още е рано де, нека видим какво ще донесе утрешния ден
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Юни 2008 23:32
The Chameleon написа: Blizz + free = zomfg fail. Yeah, right
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 00:39
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 01:15
Момчета, предчувствам го! Само да ви кажа.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 01:43
Аз са цела нощ ще чакам нзз кво ама ще чакам...
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 01:51
High_voltage написа: Krieg написа: http://www.battle.net/forums/thread-sea ... d3-general http://www.blizzard.com/images/inblizz-header.jpg (Нещото между пехотинеца и това най-вляво. Честито. Не предоставяш нищо полезно на темата. Първият линк е нескопосан. Второто не означава нищо. Това е просто един банер. И какво като има Странника? Близърд просто са включили снимки от трите си франчайза. http://www.battle.net/forums/thread-sea ... d3-general
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|