Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Помощ за Видео Карта
Публикувано на: 25 Юни 2008 23:06

Оле божеее с такива олигофрени кво да споря. Закво съм тръгнал да ви обяснявам просто. Тънете в невежество и се чудето това и онова що не тръгва. И не ми викай че аз съм ставал за смях понеже някои мои приятели още не могат да спрат да се хилят на постовете ви.

P.S. Стандарта е един. Има вариации олигофрен. Обаче досега никога не съм сещал несъвместимост, понеже аз за разлика от вас тримата глупаци мога да различа AGP от PCI.

P.S.S Затова хора идват при мен да им оправям PC-тата. Затова съм сглобил конфигурациите на половината квартал. И за кво никой досега не се е оплакал. Кажи ми ти през колко карти си минал и коя не е ставала на кое дъно. Злетак.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 23:17

"Стандарта е един. Има вариации олигофрен." хахахахахахахаха а аз се смея на това изказване хахахахахахахах човека ти показа даже различните слотове.. лошо е когато човек не си признава кога е сгрешил....

PS забрави да споменеш как на 20 човека им е тръгнало всичко :>

PSS ти не можеш да различиш PCI ot ISA slot даже.... о извинявай ти не си виждал ISA slot на живо....

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 23:30

Чудех се кога пак ще пишеш че компанията спря да се хили. 10х пак почна. Та на поредния ти олигофренски пост. Ам аз като казвам "И никой досега не се е оплакал" какво мислиш че съм имал впредвид? О извинявай аз пък не знаех че мисленето не е черта на 12-годишнита. Упс исках да кажа на 10 годишните. И така и така наложил се е 1 стандарт, така че навсякъде се използва той и никой няма проблеми. Едва ли в нечии основни характеристики ще видиш точно какъв AGP слота има. И междо друго нещо почват да си скапват иначе злеташките коментари. Така че по-добре млъкни.

P.S. За ISA-та просто как може просто да не знам стандарт създаден през 80-те години. И защо въбще я намеси ??? Оу искаше да кажеш нещо което не знам. Само че в близките 10 години не намери къде да ме барнеш и видя в "Исторя на компютрите". Сигурно сега се пукаш от яд че съм те усетил.

P.S.S. Ако случайно не знаеш сега тя леко не се използва, така че е време да си купиш ново PC и да си убогатиш съвременните познания. Все пак някой от вас ми беше казал че е 21 век. Жалко че самите вие не знаете в кой сме...

P.S.S.S И мога да те уверя че съм виждал мнооого повече стари PC-та от теб ...

P.S.S.S.S Ае пич аз излизам. PLS постни нещо и утре да ти се смеем.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 08:21

боже боже и това доживиях да видя :) абе момче ти дрънкаше че всяка AGP карта влиза в Всеки AGP слот отговори само с ДА или НЕ каза или не каза това? не ми развивай теорий кое как защо по кое време. Просто е кажи каза или не каза това? Това беше темата на спора като видя че не си прав и почна да псуваш като циганин незнам кой е на 12? да съм псувал в постовете си?Аайде сега концентрирай се и отговори на простия въпрос...

PS.Не уцели човека дето е бърка в "История на компютрите" при положение че съм почнал на правец 8 мисля тия статий не ми трябват а?

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 08:39

Много сложно , бре :o Объркахте ме, ахаха. Последно , ще си взимам HD2600XT 512MB , падна една оферта ( имам ''връзки'' :P ). А и наистина нямам чак толкова пари за някаква карта за + - 400 лева ...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 12:57

Аха... както кажеш Дъмбълдор, само не раздавай толкова лесно класификации.
По тази логика, всичко е стандарт и има вариации...
Не си прав. http://en.wikipedia.org/wiki/Agp .
Чети.

Както и да е важното е, че Гръчата си намери карта...

съвсем рандом въпрос, някой навит за диабло 2?

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 13:30

Стига сте ми paste-вали от wiki. Чети това чети онова. Тази картинка вече я постна някой. dx4 отговора е твърдо "ДА". Занимавам се с компютри от много време и никога не съм чувал за подобно нещо. И кво да не псувам баси. Поствам си аз поста и след това гледам 3-ма яко ме оплюли и то с някви глупави и неверни доводи.

P.S. Blue навит съм на Diablo :D. Ае обаче да викнем и хами. Той е голям фен. Ти последния път игра ли с нас ?
P.S.S. Хами не може да играе ... Ако се съберем хора съм навит. Ама да сме поне 3-4. Само 2ма е тъпо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 13:58

Ще видим, ще видим.
Направи една тема, аз ще се свържа с Индиана, той винаги е навит за диабло.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 14:17

Вдигнах една стара тема. Иначе ае да почнем от 50+ левел, че хич не ми се цъка на нормал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 16:16

Бръдъ...
Дай от 1ви бе... :/
И 50ти става, но ще трябва да разпределя статсове скилове и тн с едитора, а не ми харесва... -.-

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com