На татка си ли?човeк написа:Благодаря за което. :)Gipo написа: Отзад не си ;)
Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д)
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Изневяра ли е свирката?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Добре бе, темата започна да става интересна. Трябваше ли пак да я осерете ?
Гипо, наистина не е интересно, да не говорим, че вече и смях не предизвиква...
Гипо, наистина не е интересно, да не говорим, че вече и смях не предизвиква...
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Кой ще направи темата +18 страници ?
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Хах всеноче си виждал ти някога женаVargg написа:Ташак са тея тройки, били те с две жени или с двама мъже. След тая тройка никога няма да бъде същото, пък и да гледам как някакъв миндил лашка жена ми... Че аз му ебах майката на тоя...
One ring to rule them all. One ring to find them. One ring to bring them all and in the darkness bind them.
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
Спокойно, такъв и ще си останешчовeк написа:Аз съм девствен.
One ring to rule them all. One ring to find them. One ring to bring them all and in the darkness bind them.
До тройка сме стигали с една мацка, с която бяхме към 2 години. Но пък не го мислехме като изневяра, по скоро като нещо ново в сексуалния живот, в който така или иначе бяхме пробвали доста (без извращенията
). Всичко е въпрос на виждания и схващания.
Презервативи мразя, не ми харесват, имам алергия към половината лубриканти, който им слагат. Единствено за еднонощни изпълнения прибягвам до тях. Децата са въпрос на самоконтрол, който гуня единствено когато съм пил, когато пък винаги ползвам презервативи.
Презервативи мразя, не ми харесват, имам алергия към половината лубриканти, който им слагат. Единствено за еднонощни изпълнения прибягвам до тях. Децата са въпрос на самоконтрол, който гуня единствено когато съм пил, когато пък винаги ползвам презервативи.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Няма нищо интересно в това 18 страници да нищиш нещо ясно - а именно дали свирката е изневяра. Трябва да си малоумен за да мислиш, че не е!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Повярвай ми виждал еArathorn написа:Хах всеноче си виждал ти някога женаVargg написа:Ташак са тея тройки, били те с две жени или с двама мъже. След тая тройка никога няма да бъде същото, пък и да гледам как някакъв миндил лашка жена ми... Че аз му ебах майката на тоя...![]()
![]()
![]()
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Хора вие изобщо наясно ли сте ,че даже да не свършите в нея пак може да забременее и това с прекратяването на акта може да не свърши никаква работа и мн яко да го издухате. Вземете да се образовате.Mорт написа:До тройка сме стигали с една мацка, с която бяхме към 2 години. Но пък не го мислехме като изневяра, по скоро като нещо ново в сексуалния живот, в който така или иначе бяхме пробвали доста (без извращенията). Всичко е въпрос на виждания и схващания.
Живей заедно,умри сам.

O6im е прав. Можете да я напомпите без да се изпомпате в нея.
(ебаси как прозвуча
)
(ебаси как прозвуча
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
Loopmaster
Ако ти го лапаш, значи е изневяра, а ако на теб ти го лапат, не е изневяра
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Word.Loopmaster написа:Ако ти го лапаш, значи е изневяра, а ако на теб ти го лапат, не е изневяра
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Честно да ви кажа, предпочитам презерватива пред това да го вадя. Усещането е отвратително.
Но пък без презерватив си е велико. Стига да сте обезопасени. Противозачатъчните са много противоречиви медикаменти, защото имат страшно много странични ефекти, но пък, да го еба, правят секса велик.
Но пък без презерватив си е велико. Стига да сте обезопасени. Противозачатъчните са много противоречиви медикаменти, защото имат страшно много странични ефекти, но пък, да го еба, правят секса велик.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Еми от 2 години и половина няма нещастни случаи, така че явно съм му хванал цаката. ;рO6im написа:Хора вие изобщо наясно ли сте ,че даже да не свършите в нея пак може да забременее и това с прекратяването на акта може да не свърши никаква работа и мн яко да го издухате. Вземете да се образовате.Mорт написа:До тройка сме стигали с една мацка, с която бяхме към 2 години. Но пък не го мислехме като изневяра, по скоро като нещо ново в сексуалния живот, в който така или иначе бяхме пробвали доста (без извращенията :shock: ). Всичко е въпрос на виждания и схващания.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Loopmaster
Пенисът пускал няква пумия повреме на секс, в която май имало малко сперма. Май така беше...
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Другото което е,че трябва да имаш адското доверие на половинката си,за да не използвате презерватив.
Все пак,ако оставим настрана бременността има опастност от много болести.
Верно,секса с презерватив е като целувка през стъкло,но все пак предпочитам винаги с презерватив,за да няма фалове,а и без тва съм ебаси паниката.
Така,де,както се казва-ВАЖНА Е ЛЮБОВТА!
Все пак,ако оставим настрана бременността има опастност от много болести.
Верно,секса с презерватив е като целувка през стъкло,но все пак предпочитам винаги с презерватив,за да няма фалове,а и без тва съм ебаси паниката.
Така,де,както се казва-ВАЖНА Е ЛЮБОВТА!
|
|
| 
@Loopmaster По твоята логика всяко правене на секс без кондом трябва да опложда 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Прав си.Не се сещам за точната дума на течността, но тя се отделя по време на ерекция. Една бяла прозрачна течност, в която се съдържат сперматозоиди. Много малък процент от тях са живи и могат да свършат белята, но се случва. 1:10000, мисля, че беше риска от такова забременяване, но се случва.Loopmaster написа:Пенисът пускал няква пумия повреме на секс, в която май имало малко сперма. Май така беше...
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Забрави да кажеш, че е леко киселка на вкус 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
Loopmaster
AcTivE написа:Забрави да кажеш, че е леко киселка на вкус
Бла Бла Бла!