Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Е?

Да    32%  32%  [ 27 ]
 Не    8%  8%  [ 7 ]
 Само по принцип    4%  4%  [ 3 ]
 Не и ако е за добра кауза    8%  8%  [ 7 ]
 Винаги е за добра кауза    11%  11%  [ 9 ]
 Един път не се брои    0%  0%  [ 0 ]
 Пробвал съм само с прахосмукачката    5%  5%  [ 4 ]
 Хамелеона ще постне и в тази тема :D    33%  33%  [ 28 ]
Общо гласове : 85
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката?
Публикувано на: 24 Юни 2008 11:27

Тази тема е доказателство, че форумът е едно голямо семейство - имаме на лице майка и множество татковци, както и любопитни дечица, които питат за секса и гореспоменатите родители се червят. На всичкото отгоре, имаме и админ, който педагогически възпитава младото поколение във форума като един истински ментор, което аз наистина одобрявам, това е подхода. Има си и интриги, и радост, и нещастие, но тези неща ги има във всяко едно нормално семейство.

Като във всяко нормално семейство, ще споделя някой лични неща, макар че рядко го правя по форуми. Дори прекалено лични, но дискусията е прекалено добра, за да ги спестя. Разбира се, че някои ще кажат, че свирката е изневяра, предимно жени, но и женчо-настроени пийпъли. Днес сред мъже, увличащи се по модни тенденции, епилиращи тялото си е много трудно да се намери типичен представител на мъжкия пол. Дори аз не претендирам, да съм такъв (ние с деник, такова.. :oops: :P :D ). Нека преценим кога се получава "изневяра" - винаги когато нещо куца - т.е. жената е твърде мързелива в секса, нещата не вървят, нямате какво да си кажете, рутината ви е обзела напъло и т.н. Ще разкрия метода на моето прекрасно момиче. Когато си омръзнем, не се виждаме известно време. Когато ни обхване рутината отиваме някъде на различно място за един уикенд или правим нещо нетрадиционно. А и освен че кулинарно ме глези добре, поддръжка се красива, тя е пъла нимфоманка (т.е. аз я направих такава). Досега никога не ми е отказвала секс, общо взето се чукаме като зайци-рекордьори. Аз съм доволен и желанието ми стига единствено да оплакна око по някоя мадама с по-голям балкон и секси поличка. Няма изневяра, дори и мисъл за такава. Ако толкова някой търси разнообразие и му е омръзнал стандарният секс нека опита тройка с жена или суинг-размени, разбира се, ако не е прекалено закостенял мозък. Така и двата партньори ще намерят разнообразие и ще са доволни. Тук е момента да поканя някоя дама от форума за тройка, но като знам какви "девойки" от мъжки пол има тук, не искам да рискувам :13: Колкото до това, дали приятелката ми чете този форум - влизала е само 1 път, когато ми беше на гости и се изрази деликатно, че не би и допаднало да влиза във форум като този, и я разбирам напълно - тук е само за харкор общество. Тя е наясно с моята позиция за нещата и използвам терена да и кажа, че я обичам, както мама, тате, бате, дядо и баба........ :gracho:

Не съм чел цялата тема, а само няколко страници по разбираеми спам причини. В такива дискусии наистина някои хора е по-добре да пасуват, когато нямат какво интересно да кажат. По темата ще добавя, че аз лично предпочитам оралният секс, особено в тези летни жеги. И също така, самият термин изневяра би трябвало да се употребява за много по-съществени неща - като предателство на връзката, прекалено занемарено отношение към нея и т.н. , а не просто да се ограничава с един полов акт. Но тук разбира се, опираме до психологията на двата пола и тяхното светоусещане - жените много повече се страхуват от изневяра, по безброй причини, някои от които - чувство за сигурност, по-силно изразена моногамност, по-голяма конкуренция и разбира се свещенната Цензура, която по някаква традиция някои жени я пазят като дядовото имане в лозето. Мъжете обаче са по-ревниви заради чувството на собственост и самочувствието, което му дава една жена. Малко несвързано пиша, но вие ме разбрахте. Важното е, че си взех държавния изпит 8)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 13:03

Почти напълно съм съгласен с малки изключения разбира се с горните 2-3 поста.При мен нещата седят по следния начин имам връзка почти от 2 години и наистина много обичам това момиче ( почнахме да приличаме на тийн незнам си какво) и нормално за този период съм се заглеждал по някое друго момиче , но до толкова.И никога не бих и изневерил,защото съм правил секс с други преди нея за спорта и мога да кажа че беше безчувства и незнам беше тъпо, студено и изобщо не ми хареса.Тук идва момента сливане на телата, ума между двама влюбени как то беше написал някой по горе като знаеш , че никой друг няма да те погледне с толкова любов как можеш да го нараниш да не говорим , че като го правиш с любов е в пъти по хубаво.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 13:15

Аз пък не съм съгласна с Трупо за помислите. Генетично заложено е в мъжете да се обръщат след дългокраки каки и да въздишат мислено. Тази похотливост я има и при жените, но те въздишат около някой по-разголен мъж, да речем гол до кръста. Мъжете винаги оглеждат една жена, как й стоят дънките, дали й се очертава дупето, достатъчно големи ли са гърдите й и т.н. и някои дори подсъзнателно я сравняват с приятелката си. При жените това нещо не е чак толкова развито, защото за разлика от мъжете жените имат по-малко критерии към външния вид на мъжа. Аз например, първо оглеждам задните части на мъжа и след това някой друг детайл :oops: Тези неща са генетично заложени у човека и е нормално да се случват. Не виждам нищо лошо в това.

"Разни хора, разни идеали"

Профил

Публикувано на: 24 Юни 2008 13:43

Ми аз имам хубав задник следователно аре... :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 13:48

човeк написа:
Ми аз имам хубав задник следователно аре... :D

Съжалявам, вече си имам фаворит и това не се променило вече 3 години :)Видях достатъчно задници през това време, но нищо ;) За протокола : Не съм ги видяла на голо а по слипове или гащета.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 14:05

The Grim Reaper написа:
Странно осрана тема.

Както напоследък все по-често, съм напълно съгласен с Варг.
Леко изненадващо, но заставам напълно зад думите на Хитруша. Особено зад злобните й такива.
Абсолютно съм изумен от съгласието, което бих изказал и с г-н Трупонарезения.
Гипо, освен в лигнята си, изказа и моето мнение възможно най-лаконично.
А O6im определено е моя човек по темата.

Зачитайки последните 6 страници, откак' не бях на компютъра, много исках да изкажа. Но виждайки последните 2, се отказах. Вече ще изглежда не на място.

Та айде, пичове, обсъждайте си ебнята със здраве.

Оставих я зад гърба си 4 страници, тя сега е почти 12. Какво повече да кажа? Просто всяка муза за дискусия се сгромоляса като чифут в общ гроб.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 14:19

вероятно ще я даря с орден на пребития 4та степен , ако разбера че е пуснала лига другаде :12:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 24 Юни 2008 14:21

darksoldier написа:
вероятно ще я даря с орден на пребития 4та степен , ако разбера че е пуснала лига другаде :12:

АХАХАХ.. на това му викам БЪЛГАРСКА ( балканска ? ) приказка !!! :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 14:23

Не знам за каква "изневяра" може да става въпрос.Разбира се, гаджетата си казват едни на други кооооооолко се обичат и как не могат един без друг, ама т'ва са си bullshit.Аз лично познавам само две момичета,които наистина обичат гаджетата си.При едната разликата с гаджето й е 5 години,но на интелектуално ниво, тя доста го надминава,ама т'ва е друга тема.Та....тях двамата сериозно мога да си ги представя женени.Т'ва е.....само тях.
Повечето от хората,които познавам са свестни и не възприемат жената като секс обект,но все пак само....ами...бих казал,че само харесват приятелките си.За мен свирката си е изневяра,но само при хора, които наистина се обичат , а не при гаджета, които след няколко месеца ще скъсат. :roll:
P.S 11 страници?! WTF?! :shock:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 15:57

По кое време ше ходиш на Обзор,бе мейт :wink:

Кажи,кажи ..

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 16:18

The Chameleon написа:
АХайАахАЙайхйа.... Arathorn, опитваш се да ме затапиш ли ве, балък ?!?! :lol: :lol:

BLOW THE HORN OF GONDOR, ALREADY!!1! :lol: :lol:

EDIT : Ох, горкия ти крак. :twisted: :twisted: :lol:

Защо да го правя бе балък, като сам го правиш. Впрочем майката ти да не би да ти сменя още пелените. Само да не се разревеш плс. :)

ПС. Араторн не е от Гондор
ПС.2 Кви са тия гейски аватари дето постояно си слагаш?

Профил ICQ WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 24 Юни 2008 16:31

Аве, Гипи написа:
Къде видя злобни думи от моя страна ? :shock:

Ник'фи :)
Аз не го казах правилно.
Просто ти се радвам на изказа. ;)
Не към безсмислените ви джафкания с Хамелеона, де. Просто ме накефи как изказа некои неща по темата. :)

No, поклон пред думите ти. Спечели ми уважението неимоверно :)

Нещо сте замесили и "заглеждането". Стига спорихте. Има само един отговор - "Случва се!". Проблем е ако е постоянно, обаче. Ако 'ич го нема, може би също.

И гледам некои тука заоправдавали това да се осереш и да се правиш, че немаш лайна у гащите. Не може да изневериш и да "забравиш". Как и да го погледна, требе да си тъп. Та... Говорите как ако половинката си струва, не трябва да си признавате. 'Мче кат' си струва, за к'фо сте го направили бе? Айде, да ми го ядете вие на мене с оправдания, как сте изгубили контрол над себе си, и...то така се случило. С такова детско поведение не заслужавате и некой, на когото да можете да изневерите. И да, знам че си е до виждане.
Ама аз не мога да се чувствам близък с някого, от когото крия нещо такова.
Ако връзката не струва, що не я прекратя и не си призная? А пък ако си струва, още повече бих признал. Защото ако си струва наистина, може да се прояви достатъчно разбиране, че с времето даже и да се прости. Да, ше е трудно да се изгради доверието отново. Ама пък ако не се изгради, 'начи и без туй си не струва.

Ама и мене нещо не ме иде в изказа днес.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 16:31

Аве, Гипи написа:
Съжалявам, вече си имам фаворит и това не се променило вече 3 години :)Видях достатъчно задници през това време, но нищо ;) За протокола : Не съм ги видяла на голо а по слипове или гащета.

За Wanted говориш, нали? Ах как обичам това дупе!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 16:37

Аве, Гипи
Имам похотливи мисли спрямо теб :oops: :oops: :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 16:41

хммммммм мръсница забиваш невръсни момчета от форума ей како не е хубаво така

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 16:45

Аве, Гипи написа:
Аве, Гипи
Имам похотливи мисли спрямо теб :oops: :oops: :oops:

Аз също, бих те изпраскал като нищо

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 16:48

O6im написа:
хммммммм мръсница до сега обясняваше как има връзка от 3г. а сега забиваш невръсни момчета от форума ей како не е хубаво така

Къде съм обяснявала, че имам 3 годишна връзка ? :shock:

Аве Гипи, ти само говориш :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 16:49

Едно време действах, сега само говоря. Така сме ние дъртаците.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 16:49

DennisEverything? написа:
По кое време ше ходиш на Обзор,бе мейт :wink:

Кажи,кажи ..

Ходя само на южното черноморие с цел - гмуркане за раци и т.н. :D

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2008 16:50

Gipo написа:
Едно време действах, сега само говоря. Така сме ние дъртаците.

Ти и едно време беше така :evil: :evil: :evil:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com