Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Гейпарад на 28.08
Публикувано на: 23 Юни 2008 00:32

The Grim Reaper написа:
Не съм се и опитал да ти наливам акъл. Всъщност, намирам такова действие като крайно безсмислено. Ти по-умен не би могъл да станеш. А не мога да си представя как би могъл да бъдеш по-тъп.
Това, за което ти говориш, е изнасилвач. Иначе казано, нещо, което няма никаква връзка с хомосексуалността.

Компетентен, както винаги. Хомосексуален изнасилвач няма връзка с хомосексуализма... Гениално :?: По-скоро не. Самият ти пост е крайно безсмислено действие. Познаваш две, три обратни резби и айде, вече знаеш всичко за педалите и тяхното мислене. Гейовете не се раждат такива. Колкото и нормални да изглеждат, това си е дефект в зъбните колела. Природата, ако и трябваха педали щеше да си ги прави. :idea:

П.П. Айде сега изсипи още някоя и друга обида по мой адрес, та да видя пак, колко си умен, а аз колко съм тъп, че ти без да нахейтиш някоя тема не става номера. :)

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Публикувано на: 23 Юни 2008 00:58

2D. написа:
Хомосексуален изнасилвач няма връзка с хомосексуализма... Гениално :?: По-скоро не.

Не, тук той е прав.

Педерастът-изнасилвач е гаден защото е изнасилвач, не защото е педераст. С кого спи човек си е изцяло негова работа, стига да не наранява с действията си друго живо същество.

Иначе съм съгласен, че хомосексуалистите са психичноболни, но това не означава, че трябва да ги мразим за това. Познавам хора, които също ходят по ръба между здравия разум и лудостта, и за един от тях дори съм сигурен, че някой ден ще залитне. Никой не е имунизиран срещу настинка и лудост.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 01:46

Ледник написа:
Не, тук той е прав.

Педерастът-изнасилвач е гаден защото е изнасилвач, не защото е педераст. С кого спи човек си е изцяло негова работа, стига да не наранява с действията си друго живо същество.

Иначе съм съгласен, че хомосексуалистите са психичноболни, но това не означава, че трябва да ги мразим за това. Познавам хора, които също ходят по ръба между здравия разум и лудостта, и за един от тях дори съм сигурен, че някой ден ще залитне. Никой не е имунизиран срещу настинка и лудост.

Повечето случаи с педофили, за които съм чувал са с хомосексуалисти. То едното води до другото. Не е неизбежно и не всички са такива, но е факт че ги има и то не малко.

Така или иначе, след 60-70 години повечето хора ще са ако не обратни, то поне би и ще гледат на хетеросексуалните както сега се гледа на тях. :lol:

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Online Онлайн
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 23 Юни 2008 08:28

2D. написа:
Повечето случаи с педофили, за които съм чувал са с хомосексуалисти. То едното води до другото. Не е неизбежно и не всички са такива, но е факт че ги има и то не малко.

Така или иначе, след 60-70 години повечето хора ще са ако не обратни, то поне би и ще гледат на хетеросексуалните както сега се гледа на тях. :lol:

Откъде пък си чувал? Аргументираш ми се с необосновани предположения, или така ми се струва?
Повечето педофили, изнасилвачи или не, са насочени към малки момиченца. Няма смисъл да се опитвам да ти се аргументирам, защото педофилията и хомосексуалността нямат абсолютно никаква връзка помежду си. Единствено са съвместими едно с друго. Ако имаш някакво обяснение как педофилията води до хомосексуалност, както сам се изказа, много бих желал да го чуя. Най-малкото със желание да се посмея още малко на митовете, в които вярваш.

И ще те разочаровам. Хомосексуализма не е заразен. След 60-70 години пак ще има такъв процент хомосексуалисти, и пак хетеросексуалността ще преобладава. А ти, 60-70 години по-дърт, ако си жив, ще си все толкова жалък.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 10:51

Има 2-ма циганина в апартамента над нас - гей-двойка. Един път ме викаха да им оправям компа, ама аз казах, че никога не съм работил с комп и не разбирам :D

Профил Skype WWW

Публикувано на: 23 Юни 2008 11:24

Един даскал по информатика от нащо даскало си е съвсем обратен и е баси пича.
бтв: кой ще ходи последно?

п.п.кире: нищо не си изпуснал, ако наистина някой път ти се доебе циганин или обратното съвсем сериозно мога да те уредя.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 11:47

2D. написа:
Ледник написа:
Не, тук той е прав.

Виж сега, 2D, все едно да тръгнеш да обясняваш, че по затворите/казармите едно време всеки, който ебе мъж, е гей... Еми, не е пък така. Тия изнасилвачи, за които говориш, искат да ебат каквото и да е. Това не ги прави хомосексуалисти, а по-скоро.. сексманиаци. оО Или каквото и да е, но не гейове. Просто се получава при нередовен секс, ахаха. Я си представи група мъже, затворени за десет години. Десет години ще го карат на чикии, а? За други работи съм съгласна, ама е абсурдно да наричаш изнасилвачите по тъмните улички "хомосексуалисти"...

Аз вече не съм сигурна, че има такова нещо като истински гей/лесбийка. Разочароват ме тия хора. Голяма част от уж истинските хомосексуални, които познавах, си станаха чисти би-та. ;Д Нищо лошо не виждам в това да пробваш и с другия пол, има къде-къде по-извратени неща (и не е ли този форум доказателство за това? -.-), обаче не си представям... гей за цял живот... оО

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 11:54

The Grim Reaper
Цитат:
Ако имаш някакво обяснение как педофилията води до хомосексуалност, както сам се изказа, много бих желал да го чуя.

Всъщност едното може да води до другото и обратно. Идеята е в това, че извратения индивид търси силно сексуално преживяване. Ако един род извращения в началото му е носил достатъчно удоволствие, може скоро да му писне и индивида да потърси по-силни и опасни преживявания. Примерно при сериините убийци се наблюдава ескалация на насилитето. В началото само убиват. После добавят и изтезания. А после добавят и ритуално обезобразяване на труповете.

Цитат:
Повечето педофили, изнасилвачи или не, са насочени към малки момиченца.

Всъщност според мен отношението е 60% момиченца 40% момченца...но за второто просто не се тръби по медиите.

Цитат:
И ще те разочаровам. Хомосексуализма не е заразен.

Според "либералното" тълкувание хомосексуализма е идея/начин на живот. А идеите са заразни.
Представи си как възприемат в момента малките деца идеите за хомосексуализъм.
Медиите ги заливат с педераси и лейсбийки. В абсолютно всеки ТВ сериал, който излиза в момента има гей двойки. Повечето младежи по телевизията се държат "метросексуално" (защото било модно) дори да не става дума за обратни. Т.е. децата приемат педерастията (и лейсбийството) като норма на поведение. При това говорим за подсъзнателен процес.

Не съм аз, който ще определя какво е нормално и какво не, но лично не намирам хомосексоалистите като приятни и "точни" за общуване личности. Всичките които познавам (2-3-ма + още 6-7 дето се водят бисексуални) са ми противни.
1. Тези типове са с прекалено голямо мнение за себе си. Лошо няма, но постоянно го изтъкват и натрапват. Вярно измежду тях има и такива, които са заслужили хвалби, но те едвали не изкарват, че са постигнали добри резултати само защото са обратни.
2. Държат се, като мафия - окупират определени работни места и длъжности, в тях допускат предимно "свои" хора, споделят си ценна информация за бизнеса и общо взето оценяват хората не според професионалните им качества, а според това дали се обличат добре и дали са в обхвата на сексуалните им интереси. (Извод - не дай си боже да ви се падне шеф педерас. Ще ви скъса от бачкане, но само той и евентуално другите педераси в екипа ще оберат овациите и премиите. После вие ще трябва да оправяте и допуснатите в бързането грешки, както и да свършите обявените за предсрочно изпълнени задачи...а за капак ще получите мъмрене от по-високите шефове, защото очевидно вие сте виновни, а не "гениалните" педераси, които обявават невъзможни срокове и лъжат че са ги изпълнили.)
3. Държат се като вампири (или да кажем наркомани) и се стремят да зарибят колкото се може повече хора с педерастия...за да може после да имат по-голям избор на партньори.
4. Жените си падат по тях. Не знам защо е така. Може би жените си въобразяват, че обратните не притежават някои типично мъжки отрицателни качства. Това е голяма заблуда - просто тези качества се проявяват в различна (понякога дори още уродлива) форма. Но всички жени на които съм се опитал да обясня това, не ми вряват. Това ме кара да мразя още повече педерасите. :lol:
5. Смятам че голям процент от гейовете са такива просто заради неудовлетворени сексуални желания. Логично е, че и тази форма на секс рано или късно ще им писне, следователно ще минат към още по-тежки извръщения свързани с насилие и/или наркотици.

Лесбийки не познавам лично, но тези които съм виждал по медиите, се държат, като отявлени мъжемразки. Принципно мъжете си заслужават омразата, но да обединиш, феминизъм с хомосексуализъм и всичко това ползваш, като политическа платформа и то с цел да си привлечеш още повече гаджета...звучи лицемерно. Както вече споменах мъжете са си заслужили псувните, но това не означава, че единственият възможен изход от ситуацията е поголовна промяна на женската сексуална ориентация, скопяване на всички мъжкари и тотална женска доминация.

В заключение - и педераските и лесбийските движения са нагли, подмолни, лицемерни и недемократични. Не подбират средствата.
Следователно не могат и да очакват демократично отношение от моя страна.
До сега в моито очи не са заслужили нищо повече от искреното ми презрение.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 12:05

Не са много темите, които могат да се отличат с толкова големи и плоски измислици, както и с такива искрени простотии.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 13:12

Може да са простотии, ама са искрени!
(Т.е. цаца, ама риба...)

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 23 Юни 2008 13:38

След 5 дена някой да го снима този Гей Парад :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 16:09

Познавам гейове и всичките са си най-нормални хора. Само не ги мислете какво правят в леглото и всичко ще е ок :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 16:22

Цитат:
Само не ги мислете какво правят в леглото и всичко ще е ок

Добре де, ама те сами бият барабана и правят паради.

Плюс това
Цитат:
Познавам гейове и всичките са си най-нормални хора.
зависи от типа запознанство. На мен за кратко време един гей ми беше нещо като шеф в бачкането...сега с години му сърбаме кашите, които е забъркал докато работеше за фирмата.
В моите представи те са лайна, които винаги търсят бърза печалба и слава без да мислят за бъдещето и имат постоянна нужда от самоизтъкване.

Друго нещо което изтъкнах е, че завземат най-изгодните дръжности. От това идва и впечатлението, че са толково добри. Никой друг не е в позиция да се равива и постига нови неща както тях, защото не допускат други хора извън тяхната черга. Всички креативни задачи са за тях, а за теб остават трудоемките и безперспективни задачи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 16:29

Както казах по-назад в темата и аз съм против т'ва да парадират. Иначе явно ти си случил на кофти гейове. Както при хетеросексуалните и при педитата си има и пичове и тъпаци. Не може хората да се определят по сексуалната ориентация. Се едно няма и хетеросексуални, които да търсят бърза печалба и слава. Това е моето мнение. Ти като си си патил от гейове донякъде е нормално да не ги харесваш.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 23 Юни 2008 16:43

Ето нещо по темата :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 16:51

100% от гейовете, с които съм общувал се държат точно толкова нагло, лигаво и пренебрежително към не-гейовете, като онзи тип.
Вярвам, че в неговото служебно положение биха постъпили по същия начин. Това което видях в нашата фирма важи и за други обществено области. Примерно виж забавния бизнес - фрашкано е с педали и не допускат никой друг.
За гейовете, негейовете са измет, която трябва да бъде тъпкана и подигравана.

Не че аз не съм случил на педераси...просто са си кретени...може би ТИ не си случил на педераси...не се видял истинското им лице. Тогва престават да се правят на интересни и махат маската на превзета лигавост и в тях избива прикритата злоба и комплексарщината...гледката е грозна...

ПП Vermic, научи се да рисуваш и престани да изтезаваш Paint-а. Нещастната програма нищо не ти е направила!

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 19:14

Специално заради гейовете трябва да върнат газовите камери в употреба.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 23 Юни 2008 19:17

Electric Six - .. you know .. :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Curse of the Sands