The Chameleon написа:Твойте изказвания пък ми изглежда сериозни, знаеш ли? :lol: Не ве, не ве.. не съм запознат с личния ти живот и съвместните ви планове с Нев.. трябва ли?! ( реторичен е въпроса. :lol: :lol: ) Ти пак си знаеш своето и това си е!1! Ти какво си мислиш? :Д Че ти и връзката ти в любовта е уникална по рода си и друга като нея по света нема? :lol: Е, лъжеш се, приятелю! :D Защо си мислиш, че трябва да съм запознат с твоя случай, за да знаем всеобщия outcome ?! :shock: Аз съм асоциален комплексар, AND YET , разбирам по-добре ситуацията от теб, опитният и ненуждаещ се от съветите на батковци ( и каки ). :) Не твърдя, че имам универсално познание и 100%-ова сигурност в думите си, ама ти не схвана ли защо споменах Гийдс Форчън ?! :shock: Много добре, знаеш, че беше метафорична, а не буквална употребата му. ;р Взаимоотношения между човешки същества, ка? :lol:
Изумяваш ме с това колко по-добре от мен разбираш ситуацията, наистина. Тя връзката ми почти със сигурност не е уникална, но едва ли точно ти си човекът, който има представа за какво става въпрос в нея. Ти колкото искаш си вярвай, че всеобщ outcome има, ако те кара да се чувстваш по-добре. Аз че схванах простата метафорка, схванах я, но друг е въпросът, че ти не схвана какво имам предвид под "взаимоотношения между хора". Уж си светило във философията, а отказваш да разбереш, че е чисто и просто проява на голяма неопитност и наивност да вярваш във всеобщия outcome... Не си ли чувал за "човешкият фактор", например?
Hitrusha написа:Варг, имам чувството, че Хамелеона се опитва да ти каже, че е чукал Нев :roll:
Май, май... ама бая заобикаля, изрода... ;р