Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Е?

Да    32%  32%  [ 27 ]
 Не    8%  8%  [ 7 ]
 Само по принцип    4%  4%  [ 3 ]
 Не и ако е за добра кауза    8%  8%  [ 7 ]
 Винаги е за добра кауза    11%  11%  [ 9 ]
 Един път не се брои    0%  0%  [ 0 ]
 Пробвал съм само с прахосмукачката    5%  5%  [ 4 ]
 Хамелеона ще постне и в тази тема :D    33%  33%  [ 28 ]
Общо гласове : 85
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката?
Публикувано на: 23 Юни 2008 15:29

^АХхах искрено и лично :Д

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 16:57

Squiz написа:
( е, има и изключения, които просто обичат да духат по принцип, но не са кой знае колко )

Има, има... :oops:

bОtlik3, имал ли си приятелка до сега? 'Щото точно мнения като твоето създават отвратителното име на мъжете, че са тъпи селяндури, 'дето не мога да мислят с нещо друго, освен с патката си. Жал ми е за теб. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:09

Имал съм... (big wow :0)
И до кога мислите, че ще продължи тази голяма любов (поне на нашата възраст)? Месец, два, година, две? М? Ще свърши и ще искате свирка от някоя тъпа к*рва, която не става за нищо, но опъвате палатката само при мисълта за нея, НО вече мозъците са ви промити и сърце не ви дава да си поискате свирка.
Ur fukd up litl basturds!

Кажете ДА на свирките! Братя, съвземете се!

това е един от най-тъпите постове, които съм писал...

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:16

bOtLik3 написа:
това е един от най-тъпите постове, които съм писал...

Наистина. Впрочем, теорията ти издиша - с приятелката ми съм от 2 години и половина и, да ти кажа, не се очартава скоро всичко да приключи, ама въобще. Това, че ти не си случил на същество, което да си струва, си е изцяло твой проблем.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:20

Варг, много ми се иска пак да говорим по тази тема, примерно.. в края на 2-рата ти година във висшето. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:22

С мъжката или женската приятелка ?

Хамелеоне, същото важи и за ботлайк :)

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:26

The Chameleon написа:
Варг, много ми се иска пак да говорим по тази тема, примерно.. в края на 2-рата ти година във висшето. :)

Хах, смяташ, че ще съм адски загорял, а? По-добре спестявай изказванията относно неща, с които не си запознат. Ти си таи надежди колкото щеш, че ще съм се разделил с Нев до втората година от висшето. Само че не забравяй, че има една голяма част от нещата, за които не знаеш, защото просто няма от къде. ;р

Hitrusha, с женската, с женската... Защо питаш? Нещо се опитваш да ми кажеш на твоя извратен език ли? ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:27

То можело и да се получи дискусия.Първо да имаш връзка не означава край на свирките или поне при мен е така.Целувката май е най - голямата изневяра незнам защо просто така го чувствам не че ще ти стане по добре ако не са се целували а само му е духала ама това е личното ми мнение.Сега за изневярата като цяло.Според мен това е най-тъпото нещо, което човек може да направи особено ако твърди, че държи на човека до себе си.Една връзка се гради на доверие и уважение и е много лесно да разбереш дали правиш нещо грешно като се поставиш на мястото на другия.Просто се замисляш ти как ще се почувстваш ако видиш приятелката ти да прави това нещо.Ако секса не върви много е просто сядате и говорите ако не се разберете и нещата не тръгнат ми съжалявам и скъсвате и тогава ако искаш чукай всяка срещната.Аз така съм се разбирал още в началото на повечето си връзки "ако искаш да се ебеш с някой друг идваш първо и ми казваш и късаме пък после прави каквото искаш" така според мен няма преебани.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:32

Vargg написа:
Наистина. Впрочем, теорията ти издиша - с приятелката ми съм от 2 години и половина и, да ти кажа, не се очартава скоро всичко да приключи, ама въобще. Това, че ти не си случил на същество, което да си струва, си е изцяло твой проблем.

Статиските са в полза на Botlike. Факт е, че на тези години да срещнеш жената/мъжа на живота си е под 10% (дам, математика съкс :( ). Но нищо не пречи да спадате към този малък процент :wink:

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:33

Vargg написа:
Хах, смяташ, че ще съм адски загорял, а? По-добре спестявай изказванията относно неща, с които не си запознат. Ти си таи надежди колкото щеш, че ще съм се разделил с Нев до втората година от висшето. Само че не забравяй, че има една голяма част от нещата, за които не знаеш, защото просто няма от къде. ;р

Hitrusha, с женската, с женската... Защо питаш? Нещо се опитваш да ми кажеш на твоя извратен език ли? ;р

Ахахахах.. :ДДД

Никакви надежди не тая, откъде ти хрумна тази идея? :ROFL:
С неща, с които не съм запознат? Ти ще речеш, че ме познаваш по-добре от мен самия, бре. :lol: Запознат съм и още как. Дори съм ставал свидетел на подобни неща, sorry to burst your bubble. ;p Ти си таи надеждите, че ще си до края на вечността с 1 приятелка. :lol: Адски загорял.. ми не. Но какво разбирам аз, че да ти обяснявам.. ;р Ще поживееш, па сам ще видиш. :lol: Мм.. не знам за какви " неща " говориш, но те така или иначе не ме бъркат, а и не са от значение за крайния резултат. :) Е, има и шанс да ти се падне Gheed's Fortune, ама - нали. :wink:

--

ЕДИТ : @Хитруша,

Прекалено си романтична, за да признаеш низките човешки нужди ли? :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:34

Zoidberg написа:
Факт е, че на тези години да срещнеш жената/мъжа на живота си е под 10% (дам, математика съкс :( ).

А кои са "тези години"?

The Chameleon написа:
Ахахахах.. :ДДД

Никакви надежди не тая, откъде ти хрумна тази идея? :ROFL:
С неща, с които не съм запознат? Ти ще речеш, че ме познаваш по-добре от мен самия, бре. :lol: Запознат съм и още как. Дори съм ставал свидетел на подобни неща, sorry to burst your bubble. ;p Ти си таи надеждите, че ще си до края на вечността с 1 приятелка. :lol: Адски загорял.. ми не. Но какво разбирам аз, че да ти обяснявам.. ;р Ще поживееш, па сам ще видиш. :lol: Мм.. не знам за какви " неща " говориш, но те така или иначе не ме бъркат, а и не са от значение за крайния резултат. :) Е, има и шанс да ти се падне Gheed's Fortune, ама - нали. :wink:

Виж, не знаеш колко смешно изглеждат изказванията ти отстрани. Запознат си с личния ми живот и със съвместните ни планове с Нев, а? Не ми е нужно да те познавам по-добре от теб, за да знам, че не си запознат с неща, които не съм ти споделял, сещаш ли се? И викаш ти, яко обръгналия в социалния живот реши да констатираш, че, аз, неопитният и нуждаещият се от съветите на батковците, ще поживея и сам ще видя, а? Вземи се осъзнай... Не си въобразявай, че "като си ставал свидетел на подобни неща" си придобил универсалното познание в тая сфера, защото е най-малкото наивно да го вярваш, а и само показва колко бос си, в действителност. Ти си вярвай, че дългото и щастливо съжителство с човека до теб зависи от Gheed's Fortune. Само не пропускай, че става въпрос за взаимоотношения между хора.

Hitrusha написа:
Варг, питам просто. Доколкото знам имаш и мъжка приятелка от форума.

И кой е той/тя, ако смея да попитам?

Hitrusha написа:
Zoidberg, статистиките са такива защото младото поколение все по-малко уважава хората около тях.

За това става въпрос.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:36

O6im написа:
То можело и да се получи дискусия.Първо да имаш връзка не означава край на свирките или поне при мен е така.Целувката май е най - голямата изневяра незнам защо просто така го чувствам не че ще ти стане по добре ако не са се целували а само му е духала ама това е личното ми мнение.Сега за изневярата като цяло.Според мен това е най-тъпото нещо, което човек може да направи особено ако твърди, че държи на човека до себе си.Една връзка се гради на доверие и уважение и е много лесно да разбереш дали правиш нещо грешно като се поставиш на мястото на другия.Просто се замисляш ти как ще се почувстваш ако видиш приятелката ти да прави това нещо.Ако секса не върви много е просто сядате и говорите ако не се разберете и нещата не тръгнат ми съжалявам и скъсвате и тогава ако искаш чукай всяка срещната.Аз така съм се разбирал още в началото на повечето си връзки "ако искаш да се ебеш с някой друг идваш първо и ми казваш и късаме пък после прави каквото искаш" така според мен няма преебани.

Донякъе си прав и не си прав.
Целувката може да стане съвсем случайно, без тя да разбере в първия момент. В 90 % от случаите когато жена е целуната изневиделица тя отговаря на целувката, не защото го иска а защото това е естествена реакция :) Ама не е естествена реакция да лапнеш на някой оназ работа пък и на всичкото отгоре сама да му свалиш дънките :)
Най-нормалното нещо е да се разделите ако на нея й се чука с друг...Но това е доста рядко явление. Има хора, които твърдят, че обичат приятелката си, пък спят с бившата защото секса с бившата си е секс с бившата и след време се разделя с настоящата.
Та това нещо води до един въпрос от моя страна към мъжкото съсловие :
Успяват ли мъжете да живеят с мисълта, че са изневерили и какво ги кара да мислят, че ще свикнат с тази мисъл, но след време се разделят с приятелката си ?

Варг, питам просто. Доколкото знам имаш и мъжка приятелка от форума :roll:

Zoidberg, статистиките са такива защото младото поколение все по-малко уважава хората около тях.

Хамелеоне, признавам човешките нужди и не съм никак романтична. Сигурна съм, че имам повече опит от теб в тези неща, та според мен просто трябва да четеш какво пиша и да попиваш :) 8) 8) 8)

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:41

Hitrusha написа:
Ама не е естествена реакция да лапнеш на някой оназ работа пък и на всичкото отгоре сама да му свалиш дънките :)

При някой може и да е естествена реакция :?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:44

Говорим за жени, не за недоразвити пубери.
На 14 години тя била...сороу експерт :shock: :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:48

Както каза това е по скоровътрешно усещане може би в една целувка се влагат повече чувсва.В последно време все повече на хората не им пука за другите и това с изневеряването е масово тъпо, но факт.Донякъде има генетично обяснение,но според мен човек може да го контролира все пак за това имаме мозък.Генетичното обяснение е следното на мъжете им е заложено да равят секс с максимален брой жени за да имат най-голям шанс да оставят поколение чисто животински импулс,но както казах имаме мозъци и може да се контролира стига да искаш.При жените е обратната при тях също го има заложено, че трябва да създадът поколение, но тъй като те ще износят бебето и трябва да го отгледат им трябва човек, който да е до тях и да им помага .

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:54

Hitrusha, само с теб ми трябва да споря... завъртяла си главите на половината форум и сега те послушно ти се подчиняват (макар да не искат да си го признаят). :lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:55

Цитат:
Виж, не знаеш колко смешно изглеждат изказванията ти отстрани. Запознат си с личния ми живот и със съвместните ни планове с Нев, а? Не ми е нужно да те познавам по-добре от теб, за да знам, че не си запознат с неща, които не съм ти споделял, сещаш ли се? И викаш ти, яко обръгналия в социалния живот реши да констатираш, че, аз, неопитният и нуждаещият се от съветите на батковците, ще поживея и сам ще видя, а? Вземи се осъзнай... Не си въобразявай, че "като си ставал свидетел на подобни неща" си придобил универсалното познание в тая сфера, защото е най-малкото наивно да го вярваш, а и само показва колко бос си, в действителност. Ти си вярвай, че дългото и щастливо съжителство с човека до теб зависи от Gheed's Fortune. Само не пропускай, че става въпрос за взаимоотношения между хора.

Твойте изказвания пък ми изглежда сериозни, знаеш ли? :lol: Не ве, не ве.. не съм запознат с личния ти живот и съвместните ви планове с Нев.. трябва ли?! ( реторичен е въпроса. :lol: :lol: ) Ти пак си знаеш своето и това си е!1! Ти какво си мислиш? :Д Че ти и връзката ти в любовта е уникална по рода си и друга като нея по света нема? :lol: Е, лъжеш се, приятелю! :D Защо си мислиш, че трябва да съм запознат с твоя случай, за да знаем всеобщия outcome ?! :shock: Аз съм асоциален комплексар, AND YET , разбирам по-добре ситуацията от теб, опитният и ненуждаещ се от съветите на батковци ( и каки ). :) Не твърдя, че имам универсално познание и 100%-ова сигурност в думите си, ама ти не схвана ли защо споменах Гийдс Форчън ?! :shock: Много добре, знаеш, че беше метафорична, а не буквална употребата му. ;р Взаимоотношения между човешки същества, ка? :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:57

Hitrusha написа:
Говорим за жени, не за недоразвити пубери.
На 14 години тя била...сороу експерт :shock: :shock:

Тя е просто една малка attention whore, като прераства в чиста whore.
Иска собствен стил, иска да се отличава, иска да е уникална. Като всеки на тази възраст.
Уви, тя ще стане един боклук. И напредва всеки ден.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 17:58

bOtLik3 написа:
Hitrusha, само с теб ми трябва да споря... завъртяла си главите на половината форум и сега те послушно ти се подчиняват (макар да не искат да си го признаят). :lol:

Тогава израза " Ти го плюеш то те целува" вече ще важи за мъжете :)
Не разбрах как съм го постигнала това, ама явно трябва да започна още повече да се заяждам, че да стане целия форум :lol:

Варг, имам чувството, че Хамелеона се опитва да ти каже, че е чукал Нев :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2008 18:00

Разбира се, че е изневяра.

На забаламосаните в утопии пичове, пожелавам,
да им направи свирка някоя приближена на корав подземен бос,
и оня да научи ...

Сещаме ли се за последиците?

Дали тогава съдът ще ни спаси от мъстта на справедливо разгневен, невероятно състоятелен и решителен индивид? :roll:

+++++++

Инак не разбирате, бре,
как да ви го кажа по-ясно, че дори само мисълта, че пожелаваш чужда жена,
ВЕЧЕ Е ПРЕЛЮБОДЕЯНИЕ (истинското понятие за изневяра).

Напомням, тя може и да му е щерка, сестра и проч ...

Мир. :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com