Питам, щото се чудя да си го дам ли на рускините в Обзор това лято или да не си го дам

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
AcTivE написа:Ако предложението е достатъчно апетитно, въобще няма да се замисля...Макар че моята е открила начин, по които да не и изневерявам. Хитри са жените.
Щом, ако си правил джиджи-биджи с малолетна и могат да те обвинят единствено ако е било вагинално
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Brain написа:Изневяра е само ако те хванат, така че спокойно.
AcTivE написа:Макар че моята е открила начин, по които да не и изневерявам. Хитри са жените.
The Chameleon написа:Сериозно по темата - изневяра би било дори да погледнеш чужда девойка и да си кажеш " Ех, как искам да я чукам тая. " Поне мислено изневеряваш.Иначе.. зависи. ЗАВИСИ, ЕЙ! Секса си е човешка НУЖДА. Може да си обичам приятелката и да ходя да чукам други БЕЗ да ги обичам. Просто секс, баси.
[/b]
AcTivE написа:Макар че моята е открила начин, по които да не и изневерявам.
Squiz написа:Ако момичето ми е целунала друг - ще го приема, но ако му е духала...ще го духа!
O6im написа:Ми ако някой лиже приятелката ти изневяра ли е ?
Vargg написа:O6im написа:Ми ако някой лиже приятелката ти изневяра ли е ?
Ооо... това вече е много грубо. Много, много грубо.
Като цяло - изневяра е, при това непростима.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq