Гейпарад на 28.08
- Till.Lindemann
Re: Гейпарад на 28.08
МНОГО МРАЗИМ
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Радвам се че не живея в София :Д Иначе съм против ПЕДЕРАСИТЕ!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Нямам нищо против хомосексуалистите, но съм против хомосексуализма и публичното му пропагандиране. Подобни прояви са деструктивни за морала на обществото и не бива да бъдат разрешавани.
Не че си падам по жени, но защо има гей парад, а няма стрейт парад? Не е честно спряма вас хетеросексуалните. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Четейки вторият плакат просто ми се напомни колко изостанало общество сме...
Какво, като има гей-парад? Навсякъде по света има, според мен е добър начин за тях да се запознаят с нови хора с "правилната" сексуална ориентация и да се чувстват заедно - а не както обикновено "вижте ги онези гадни гнусни педерасти"...
Какво, като има гей-парад? Навсякъде по света има, според мен е добър начин за тях да се запознаят с нови хора с "правилната" сексуална ориентация и да се чувстват заедно - а не както обикновено "вижте ги онези гадни гнусни педерасти"...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Till.Lindemann
защитаваш ли ги?
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Защитавам изборът им - никой не е виновен, че им става от плочки.
Но по-скоро съм противник на този консерватизъм и това тесногърдие, което се шири в родината.Докато някой от тях не ви направи мръсно предложение, вас не ви бърка какво правят.Все пак, едва ли на тоя парад ще си размятат чеповете наляво-надясно...
Но по-скоро съм противник на този консерватизъм и това тесногърдие, което се шири в родината.Докато някой от тях не ви направи мръсно предложение, вас не ви бърка какво правят.Все пак, едва ли на тоя парад ще си размятат чеповете наляво-надясно...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Мен ме дразни да ги гледам кви са гейтаци.Squiz написа:Защитавам изборът им - никой не е виновен, че им става от плочки.
- Till.Lindemann
еми ддз ся не съм бил на такъв парад, ама нз що си мисля, че точно това ще е
съгласен съм че всеки има право да си е еди какъв и такъв обаче тия демонстрации колко много се обичат евгени и найден(примерно) на спирката на овтобуса просто ме подлудяват и почвам силно да искам да си нося резачка със себе си
тва е тъпо-вижте лезбийките.нямам абсолютно нещо противда демонстрират привързаността си на улицата, обаче те не го правят
сега е мястото на въпроса-защо лесбийките не демонстрират привързаност на публични места, а гейтаците без това не могат
съгласен съм че всеки има право да си е еди какъв и такъв обаче тия демонстрации колко много се обичат евгени и найден(примерно) на спирката на овтобуса просто ме подлудяват и почвам силно да искам да си нося резачка със себе си
тва е тъпо-вижте лезбийките.нямам абсолютно нещо противда демонстрират привързаността си на улицата, обаче те не го правят
сега е мястото на въпроса-защо лесбийките не демонстрират привързаност на публични места, а гейтаците без това не могат
Според мен хората, които парадират със сексуалната си ориентация, или имат комплекс за малоценност, или просто са изключително нахални.
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Преди да продължим дискусията ще попитам, колко от вас познават гейове или лесбийки?
Да, има позьори.Също както някои парадират с това каква музика слушат или с това колко пари имат, някои парадират със сексуалната си ориентация.Сигурен съм, че ако се зачетем в трудовете на Фройд ще разберем, че има причини за това ( ако не се лъжа беше липса на внимание? ) и просто да си гей е поредната поза.
Но има и хора, които просто ги привлича същият пол.Те са "тру"-та.И освен ако не са с приятелят си, може изобщо да не разберете, че са gay...
Зипо - що се дразниш бе? Колкото повече от тях, толкова повече мацки за нас![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Да, има позьори.Също както някои парадират с това каква музика слушат или с това колко пари имат, някои парадират със сексуалната си ориентация.Сигурен съм, че ако се зачетем в трудовете на Фройд ще разберем, че има причини за това ( ако не се лъжа беше липса на внимание? ) и просто да си гей е поредната поза.
Но има и хора, които просто ги привлича същият пол.Те са "тру"-та.И освен ако не са с приятелят си, може изобщо да не разберете, че са gay...
Зипо - що се дразниш бе? Колкото повече от тях, толкова повече мацки за нас
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Само като погледна Цецо педераста от квартала какъв е гнусен и ми иде да им запаля парада. И веднъж като чаках пред паспортно, един мангал-травестит от отсрещната опашка половин час ме зяпа...
СМЪРТ! 
КОНСЕРВАТИЗЪМ ШАЛ ПРИВИЪЛ!!!
КОНСЕРВАТИЗЪМ ШАЛ ПРИВИЪЛ!!!
LOVE & PEACE!!!
- Till.Lindemann
аз пък отивам да ям дюнер-обичайно занимания за един и половина на обяд
минавам си покрай катедралата и съвсем нежно усещам наливния парфюм по 1,50 и кво да видя жени.да, ама жени с лееко набола брада
е хараби бе, как да не ги мразим тия хора
минавам си покрай катедралата и съвсем нежно усещам наливния парфюм по 1,50 и кво да видя жени.да, ама жени с лееко набола брада
е хараби бе, как да не ги мразим тия хора
zip0 написа:Мен ме дразни да ги гледам кви са гейтаци.
Зипо а в съблекалнята на отбора други ги разправяш. Ах ти палавникоооо
Аз в съблекалнята не говоря, а действам!Demeer написа:zip0 написа:Мен ме дразни да ги гледам кви са гейтаци.
Зипо а в съблекалнята на отбора други ги разправяш. Ах ти палавникоооо
Squiz е най-гнусния гей, който съм виждал... другите по-биват.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Познавам, при това бол. И? ;рSquiz написа:Преди да продължим дискусията ще попитам, колко от вас познават гейове или лесбийки?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Ми надявах се поне тези, които познават хомосексуалисти да знаят, че не са по-различни от останалите хора.Поне тези, които аз знам ако не си загавориш с тях за сексуалните предпочитания няма да разбереш, че са gay.
Гипо, гнусен, но от твоето дупе няма да се погнуся
Гипо, гнусен, но от твоето дупе няма да се погнуся
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Loopmaster
За малко да е на моя рожден ден, ся мога да си отдъхна. Иначе гейове не познавам, нито лезбийки. По принцип нямам нищо против тях, стига да не парадират с това.
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Гипо не трябва да идва на форумна среща, че направо ще остане без дупе, май-май..

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq