Автор |
Съобщение |
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Една нечовешка история Публикувано на: 16 Юни 2008 19:40
Чочо беше обикновена чаша, изпълняваща съдбата на съд за сокче от 10 стотинки. Веднъж един първокласник си купи сокче и му дадоха Чочо за чаша. След бързо изпиване на течноста в чашата, Чочо бе захвърлен на улицата и премачкан от преминаваща кола. После един клошар взе Чочо чашата и я ползва за съхранение на пресъхнали маслини. Не след дълго Чочо бе захвърлен в кофата за смет, а по-късно се отзова на сметището, където случайно минаващ търсач на находки го откри и взе в джоба си. Оказа се, че човека, взел Чочо пее стари градски песни в един подлез и чашката вече се ползваше за събиране на стотинки от минувачите. Не след дълго певецът от подлеза използва Чочо за пиене на вода, понеже нямаше друга чаша наблизо. После го хвърли в една кофа, до някакво училище. На другия ден, един първокласник взе чашата за да направи водна бомба, но преди да я хвърли към лафката, една учителка го хвана. Учителката взе чашата и я постави на първото място, където и видяха очите(тездяха в лафката където се редяха учениците за снакс) и заведе детето при директора. След 2 минути един ученик искаше сокче, но чашите бяха свършили. Тогава продавачката от лафката видя чашата Чочо и сипа сокчето в нея.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 16 Юни 2008 19:43
Гиро мекицата написа: отзова Чашата се отзова на вика на своите братя! Тъпо!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 16 Юни 2008 21:00
|
|
БИЛИслав
|
|
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 17 Юни 2008 07:02
Една стая. В стаята има един човек, който прави салата. Влиза втори човек и пита първия: -Какво правиш ти ве? -Правя салата-отговаря другият, сипвайки олио върху доматите -Кому я правиш тая салата? -А мене си -Как за тебе си… да чува Господ да чува. -Ама… -Няма ама, марш от тука и ми остави салатата. -Добре И първия човек излязъл.
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 17 Юни 2008 14:50
Billie написа: Една стая. В стаята има един човек, който прави салата. Влиза втори човек и пита първия: -Какво правиш ти ве? -Правя салата-отговаря другият, сипвайки олио върху доматите -Кому я правиш тая салата? -А мене си -Как за тебе си… да чува Господ да чува. -Ама… -Няма ама, марш от тука и ми остави салатата. -Добре И първия човек излязъл. Тва е по-яко.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 17 Юни 2008 22:40
Вървят си Петка и Чепаев и Петка вика: -Чепаев знам как може да направиме много пари. -Как бе? -Ше продаваме студена бира на минувачите в пустинята дето са умрели от жажда и жега. -Добре. Фащат се 2мата и отиват в пустинята с 1 камион студена бира.Минават седмица, две, три.Никои не минава Накрая Чепаев се изнервил и плеснал Петка зад врата. Петка попитал: -Кой ме удари. И Чепаев му вика: -Ми незнам сиурно е некой от калабълъка.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 17 Юни 2008 22:49
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 18 Юни 2008 09:07
Fenrir написа: ''The wheel must turn, Raziel...''
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 18 Юни 2008 09:27
The cycle of Birth, Death... and Rebirth.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 18 Юни 2008 09:44
''The purifying rhythm of the universe to which all living souls are irresistably drawn.''
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 18 Юни 2008 09:49
Feed the Wheel.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 20 Юни 2008 21:13
Гиро ставаш все по добър
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 21 Юни 2008 10:32
Andrey358 написа: Гиро ставаш все по добър Нали, мноо му се радвам. Трябва да го намеря някой път, да изядеме по една кифла с него.
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 21 Юни 2008 12:43
човeк написа: Andrey358 написа: Гиро ставаш все по добър Нали, мноо му се радвам. Трябва да го намеря някой път, да изядеме по една кифла с него. Ами, кифла, не се излагай! Мекица или толумбичка в краен случай
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 21 Юни 2008 12:53
Andrey358 написа: човeк написа: Нали, мноо му се радвам. Трябва да го намеря някой път, да изядеме по една кифла с него. Ами, кифла, не се излагай! Мекица или толумбичка в краен случай Ми може и по мекица, ама аз смятам го черпя от моята НАДЕНИЦА ПУНА С КРЕНВИРШИ, която е типично пернишко ястие. Така де, да си обогати момчето кулинарните познания. :Д
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 21 Юни 2008 15:39
аре някой да ме черпи кус-кус, че ми се е прияло
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Една нечовешка история Публикувано на: 21 Юни 2008 18:09
Гиро мекицата написа: аре някой да ме черпи кус-кус, че ми се е прияло аре
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|