Blue написа:Един въпрос - какво става ако не издържиш матурата?
Явавяш се на Септемврииска сесия ;С което означава че не можеш да кандидатстваш защото няма да ти дадът диплома ;С
Blue написа:Един въпрос - какво става ако не издържиш матурата?
Ace написа:Моите матури са готови
БЕЛ-6
Математика-6
История-6
География-6
Биология-6
Зоология-6
Ботаника-6
Физика-6
Химия-6
Английски Език-6
Немски език-6
Испански Език-6

Penny написа:ave isus e pokemon ve
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Не ми отваря шибания сайт.![]()
![]()
Аз написа:Сайта работи, просто е претоварен. Рефрешвайте по много.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вий минахте между капките,ама сега,когато и най-големите селяндури си вземат матурите,ще вземат догодина да ги направят с ниво на трудност ебем-ви-майката-няма-па-да-си-вземете-матурата-няма-па.High_voltage написа:Теста просто беше лесен. Ако толкова искат да пишат ниски оценки (lol), да измислят по-труден тест.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Напротив.Fenrir написа:Вий минахте между капките,ама сега,когато и най-големите селяндури си вземат матурите,ще вземат догодина да ги направят с ниво на трудност ебем-ви-майката-няма-па-да-си-вземете-матурата-няма-па.High_voltage написа:Теста просто беше лесен. Ако толкова искат да пишат ниски оценки (lol), да измислят по-труден тест.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аре на бригада в Италия бе.AcTivE написа:Ледник, за това изказване имаш една бира от мене.