Който ще ходи на концерта на Metallica да пише
Re: Който ще ходи на концерта на Metallica да пише
Пичове, дееба, предлагат ми 110 кинта за моя платинен билет. Все още се колебая дали за 40 лв ще си продам душата. Но ако все пак остана тру, ще съм скромно попълнение на епик форумната среща, която задължително трябва да я има, дееба. Т'ва е все едно на Вселенския събор да не пръстват патриарха, папата и Трупонарезенинс.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Отговорна компания означава да прайм кочини. Да преобърнем дружно автобуса докато пеем Сакам'д'Стройм с цело гърло и да го закачим за жиците на трамвайо, а докато се клатим към стадионо с полуделия шофьор, да правим неприлични предложения на ученичките и бабичките, да се уригваме на бира/лучец и да млатим пого на Преслава в кръга. Траш тил дет, братоци !Disturbed написа:readonly написа:^ нидей ва, Хамлете :О
Море я си търсим да се сберем с отговорна тайфа и да се откараме с неги на концерто.. значи преди епик концерто трябва да се инициира епик форумска среща, пък 'ко ще и само аз и Диста да сме :Д
Ти си луд бе, ти и Актив идвате с нас :Р Никви форумни на концерто на Металица!
П.П. Спокойно, батко ми ще е с мене, пък той е отговорен :Р Няма да правим простотии, просто ще пийнем по бира-6-7 преди концертаГоляма компания сме ние, няма да се тревожиш
Че се съберем ний, то е ясно, както е ясно, че това на обложката на Load е миригня. Ма, нали, не трябва да се гърбим с пиене и разходки баш преди концерто, че после в калабалъка ше изгорим. Оно може и на тревата на стадионо да изцедим змейо докато Кърк бърка солото на One на трийсе места обаче е неприлично, дееба.
Feeling агро here. Това време до 25-ти трябва да мине на тъгъдък нек'си..
Споко кат ни фане мизерията сичко е възможно, знам от личен опитreadonly написа:
Отговорна компания означава да прайм кочини. Да преобърнем дружно автобуса докато пеем Сакам'д'Стройм с цело гърло и да го закачим за жиците на трамвайо, а докато се клатим към стадионо с полуделия шофьор, да правим неприлични предложения на ученичките и бабичките, да се уригваме на бира/лучец и да млатим пого на Преслава в кръга. Траш тил дет, братоци !
Че се съберем ний, то е ясно, както е ясно, че това на обложката на Load е миригня. Ма, нали, не трябва да се гърбим с пиене и разходки баш преди концерто, че после в калабалъка ше изгорим. Оно може и на тревата на стадионо да изцедим змейо докато Кърк бърка солото на One на трийсе места обаче е неприлично, дееба.
Feeling агро here. Това време до 25-ти трябва да мине на тъгъдък нек'си..
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Metallica - One
И аз ще ходя, правостоящ пред сцената, искам Джеймс да лее пот и слюнка по мене.
- Шейд
И аз ще ходя, правостоящ пред сцената, искам Джеймс да лее пот и слюнка по мене.
- Шейд
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:

с ей това се бърка в Цензурата и се пуска ток. който ще ходи на металика да знае.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
На DOWN ще се кефите ли ?
чуйте тва
чуйте тва
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
те тия блъскат на вена.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Доста мои познати ще ходят и ми се наду главата
Все пак не мога да не призная,че Металика са легенди,въпреки че не съм фен на този вид музика.Така че мога само да пожелая приятно изкарване на феновете и дай боже още такива звездни изяви в България,независимо от стила и видя на музиката!
Айде приятно ви!

Все пак не мога да не призная,че Металика са легенди,въпреки че не съм фен на този вид музика.Така че мога само да пожелая приятно изкарване на феновете и дай боже още такива звездни изяви в България,независимо от стила и видя на музиката!
Айде приятно ви!
|
|
| 
- Till.Lindemann
фен съм.в известна степен.харесвам музиката.но нищо повече.не, че и трябва.
цените на билетите ме карат да си мисля, че там ще бъдат куцо, кьораво и сакато, просто заради шоуто.което ще е тъпо.ама наистина много тъпо.така, че имам намерение да извлека единствено финансова печалба от тоя концерт(лятото съм много близо до каварна и правя известна пачка с тия билети).ако мога, ще се възползвам.иначе и да бях в софия на момента, нямаше да отида.щях да гледам клипчета от концерта и разни други записи, откъдето има.
цените на билетите ме карат да си мисля, че там ще бъдат куцо, кьораво и сакато, просто заради шоуто.което ще е тъпо.ама наистина много тъпо.така, че имам намерение да извлека единствено финансова печалба от тоя концерт(лятото съм много близо до каварна и правя известна пачка с тия билети).ако мога, ще се възползвам.иначе и да бях в софия на момента, нямаше да отида.щях да гледам клипчета от концерта и разни други записи, откъдето има.
Започнах да си търся билет.
Много ми е чудно дали ще успея да си намеря... :Д
Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
Epic форумна среща
?
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Остават 14 дни, т'ва птави две седмици. Пък билета си го взех февруари, т'ва прави5 месеца чакане. Ся ако ме блъсне някоя кола или ме изядат мангалите, ще е много забавно. 
чукам, влизам, гледам заключено
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Billie написа:или ме изядат мангалите
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
РОФЛ индиид
Били, аз имам решение при такава ситуация. Просто ще ти взема билета. Пази се да не ти се случи нещо...![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Били, аз имам решение при такава ситуация. Просто ще ти взема билета. Пази се да не ти се случи нещо...
Saren написа:Epic форумна среща?
Бе май няма да има, ама аз ще си ходя гол като пищов там и сам ще си куфея, напия и спя на някоя пейка. Hail!
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Купувам билет.
Те ще продават около стадиона 100%, но приготви трицифрена сума...
Аз съм фен, но разтоянията и непълнолетието ми пречат да посетя концерта.
Аз съм фен, но разтоянията и непълнолетието ми пречат да посетя концерта.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Цялата детцка мафия от форума ли ще ходи? аз не
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Vermic написа:Цялата децтка мафия от форума ли ще ходи? аз не
Децтка мафия? Ти си нещо недобре.
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- аз го направих сам