Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 15 Юни 2008 09:36
Xbox360 got owned
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 15 Юни 2008 11:24
@Till, err... kk. Fable 2?
Нито една от 2те конзоли няма да надделее само заради една игра. Ако питаш мене PS3 got owned, щото мултиплатформените игри изглеждат доста по-добре на кашона(повечето първо се разработват за xbox360, а след това се портват за конзолата на Sony).
А относно MGR- никога не ми е допадала играта. И на PS2, и на PSP съм играл серията и не можах да я изтърпя- според мен тва е прехвалена игра.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 15 Юни 2008 11:56
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 15 Юни 2008 12:18
Sweeet.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 15 Юни 2008 13:31
гледай сега дюд теоретично в момента xbox има повече заглавия от ПС3, само дето май никой не отбелязва, че е на пазар доста преди да излезе третия ПС до сега после-от тия много заглавия, може би има не повече от 10 които стават, а при ifkr хората си тръгват с добрите игри-Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy, NASCAR 09(ще се изненада, дори и да не се фен), Iron Man(не е като на ПСП), SingStar, Guitar Hero, God Of War, Metal Gear Solid 4 и тнт каквото и да си говорим PS си има история, има си и заглавия, които си струват(Daxter, Ridge Racer, Killzone, както и само някви си 4 версии на ГТА), докато кво има хбокс-Halo, GTA4, Guitar Hero, Underow и другото(почти всичко)е реклама хбокса има много неправилна вътрешна геометнрия и тнт, тъй, че огромно число прегрява-а от там носене по сервизи и тнт, да не забравяме за червената сметлина на кутията тахнически ПС3 в срамнение с кутията е все едно да сравняваме новото БМВ Х6 с Дачия логан освен това съвсем скоро ще има начин да се хакне софтуерно ПС3(а не да вадиш четци на дискове), тоест, хората ще почнат да си купуват ПС3 с големия хард и ще си слааааааааааааагат хиови заглавия на воля, докато хбоксите с хилядите регионални и противапиратски защити ще събират прах по щандовете.сони може да фалира, обаче обективно погледнато-мен кво ме ебе? не отричам, че хбокс е добра покупка, не отричам, че ако имаш едни пари в джоба, които много ти пречат, е грешно да ги дадеш за това, не съм казал, че няма да ти върши работа и тнт, обаче за мен(и за много други хора)може би подтиквани от клипчетата в нета ПС3 си е по добрата конзола
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 15 Юни 2008 14:04
Никога не съм и предполагал, че ще стана свидетел на явлението console war във форума на РСМания... Иначе въобще не съм съгласен за мнението за XBox-a, освен за частта, в която се казва, че е hardware-но по-зле.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 15 Юни 2008 14:30
Бахти изрудската графика, бахти перверзните дизайнери...Искаме още снимки на мацките.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 15 Юни 2008 14:52
изрудско кво му е изруското? още от том раидер дизайнерите много добре са си направили сметката че тези игри се играят най вече от пубертети който яко бият чекии и за тва им слагат секси женски персонажи на който могат да лъскат докато играят така да съчетаят няколко кефа в 1 тва си е супер стар трик за спечелване на нови фенове демек геймъри + чекиджии е повече от само геймъри
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
MALIGOS
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 15 Юни 2008 15:37
iddqd написа: изрудско кво му е изруското? още от том раидер дизайнерите много добре са си направили сметката че тези игри се играят най вече от пубертети който яко бият чекии и за тва им слагат секси женски персонажи на който могат да лъскат докато играят така да съчетаят няколко кефа в 1 тва си е супер стар трик за спечелване на нови фенове демек геймъри + чекиджии е повече от само геймъри На едно мнение съм с Till Lindemann освен това в сайтове като геимспот когато сравняват пс и бокса показват игри предимно направени за бокса еми как искате да е по добра графиката тогава. Иначе Коджима и дизаинерите мисля че са японци а секи знае за аниметата и мангата как изобилстват от такива персонажи това си е тяхен стайл.Графиката е супер поне за мен а макар че не съм играл последната част имайки предвид старите и гейм плейа е на ниво.За тази оценка 10/10 който и да я даде няма да имам напредвид докато не изиграя дадената игра която и да е била тя дали ГТА4, хало3(адски тъпа) или марио тъй че докато не сте играли поне една игра от тези за който спорите немисля че може да се обаждате и да казвате че вашата гледна точка е правилна.
|
|
|
|
|
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 15 Юни 2008 17:43
Уникалната игра просто ...уникалната.Досега толкова красива игра не съм виждал на нито една платформа.На 1080р при "40 изглежда просто смущаващо красиво.Крайзиса отива да спи до второ нареждане. Заради нея си струваше и да ъптейтна пада на дуалшок3 ...щото за половин минута игра двайсе вида реакция показа в тази игра.Нема таквоз съчетания просто:) Четвъртък 12-ти ми бе стращно силен ден. Иначе да вие може си продължите да си хейтвате нема да накривите капата на никого. п.с.Гледам пак некви свободни съчинения има писани...мултиплатформените игри изглеждали по-добре на бокса )) рофл не всички игри.Една част изглеждат по абсолютно същия начин и на двете конзоли други по-добре а трети по-зле.Що говорите само нещата които ви изнасят а? Примерно факт е че OBLIVION GOTY от PC - x360 - PS3 най-добре игглежда именно на PS3. UT3 специално епик се постараха да я направят най-добре за PS3 също и т.н.Ама дай да си дрънкаме квото ни устойва и да изглежда личната "истина" по-истинска.
___________________________________ Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 15 Юни 2008 18:04
Със сигорност най добре ънреал ще изглежда за пц ако имаш наи новия хардуер може да си надупиш рендера докрай и да сложиш физична карта и дх 10 пс3 няма да може да направи това
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 17 Юни 2008 17:41
Тея сигурно адският бич ги е чакал ако не дадат 10ката. Иначе колкото и да са ми говорили колко голямо нещо е това MGS ,така и не се зарибих. Но от видяното мога да кажа, че съм доста впечатлен. А графиката - стори ми се леко ниско детайлна, но може би си е друго пред свестно тв в сравнение с допотопното ревю в нета. и все пак , честито на пс3 притежателите, личи си, че това е играта.
|
|
|
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 17 Юни 2008 17:52
Саундтрака добре ама ква е тая мр3 въшлива пич Ние таквиз гадости не слушаме ..имам само първия диск в lossless чудя се откъде да взема втория...еееех ако си бях взел лимитед едишъна щях да си имам дисковете ама нали се стиснах.
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 17 Юни 2008 19:21
@GT едни от твойте снимки с камерата в играта ми напомнят яко на MGS1 , и Снейк изглежда точно на възраста, когато е бил тогава. Да не би да можеш да преиграеш някои от старите мисий, като са преработени и т.н.?
|
|
|
|
|
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 18 Юни 2008 07:53
без спойлери в темата ..ей ! никой да не отговаря ще развалите кефа на някой а това не е хубаво
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 18 Юни 2008 14:11
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 19 Юни 2008 06:37
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 19 Юни 2008 11:42
Ама колко от тях са uncompressed audio не е истина
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 19 Юни 2008 13:31
Страхотно изглеждат момичетата, не мога да им го отрека, но като цяло вече не съм в такъв див възторг от играта. Като геймплей е страхотна, но определено се убедих, че в графично отношение игрите за РС, които играя напоследък я издухват.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 4 (или как се вади оценка 11/10!) Публикувано на: 20 Юни 2008 17:44
кви пари е
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|