P.S
[5:10:32 PM] MakeMySoulFly каза:e....shtom ne si biesh 4ekii za kvo go gledash toq hentai
[5:12:44 PM] Fenrir каза:удрям си душевна чекия
[5:13:08 PM] MakeMySoulFly каза:e dushevniq ti kur ne se li namira na sashtoto mqsto?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Верно бе, кога ще видим малко естетическа фотография..?Squiz написа:http://a.img-dpreview.com/news/0401/PMA/Nikon/sb600.jpg
Наех туй животно.Довечера ще е голямото снимане на мацки.Пожелайте ми успех!

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Къде си ти? При нас нормална цена е 3 до 4лв, като най-евтин е в Blaze - 2.60...Или поне където съм поглеждал зените са такива.Mорт написа:Ебахти афтършока... При нас в Маскара, където си е скъпарщина, е 3.50....
блейз e адски чаровно, ако си с момиче ^^ там буквално се размазваш с тея изолирани места и дъъълги възглавници и там за първи път чух репликата "митко, в заведение сме".Squiz написа:Къде си ти? При нас нормална цена е 3 до 4лв, като най-евтин е в Blaze - 2.60...Или поне където съм поглеждал зените са такива.Mорт написа:Ебахти афтършока... При нас в Маскара, където си е скъпарщина, е 3.50....
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Излез, бе, излез! Be free!dj XtAsY написа:До сега играх Дедовото, сега се чудя дали да не излезна на някъде