Много се радвам, че така силно си обърнал внимание на умствените ми възможности и на една що-годе нормална дискусия си се изсрал само както ти можеш раздавайки лични нападки.Ще те помоля следващият път тях да си ги отделиш и да си ми ги драснеш на ЛС.
Сега по същество.
По същата причина, поради която няма да се вземе в предвид мнението на хората, които не искат чалга/хаус или каквото и да е - в момента каквото пусне шофьора това е.Проучване няма смисъл да правя.Защо да няма да се вземе предвид мнението на хората, които не искат да слушат метъл в автобусите? 0.о
По принцип си прав.Въпреки, че "всички" е пресилено, но да - достатъчно много хора.Поп музика. Айде запознайте се със смисъла на таз' думичка, а? Там е и логиката тази музика да е най-слушана. И тя наистина е. Защото е музика създадена, за да се слуша от най-много хора. И точно затова текстовете, ритмите и всичко друго са съобразени с интереса на всички.
Bingo! Сега остава и контрола над това да го има.И не си мисли, чеАко се пуска музика от всички поп стилове, няма да има недоволни
- стигна ми.Но тук говорим за забраняването на даден стил музика.Сигурен съм, че и поп-фолка ще попадне в тези забрани.Дори често бива наричан "чалга"(ето го и съвсем простото и рационално решение на проблема на Squiz със неизбежното присъствие на недоволни, за намирането на което, уви, не му достигна умствен капацитет)
Съгласен.Тома направи най-доброто, което можеше.
Особено неподготвен съм, слушайки MD Beddah преди няколко минути.Рапа - изказа се неподготвен. 50 цент и подобните му комерсиални боклуци са зле, но в ъндърграунд рапа има велики изпълнители-поети с невероятни текстове. Дори в родното подземие имаме рапъри със много добри текстове.
Но пък, точно поради това тези велики поети са ъндърграунд.Не са популярни, малко хора го слушат ( или поне в пъти по-малко от комерса ) и за да достигне и да прослуша човек такава музика трябва да си го има "положителния ефект" в себе си.Останалите са G-тата дето слушат за "кучки и пари"...Все пак, рапът не беше съвсем подходящ пример, съгласен съм.
Но работните места са свързани с толкова популяреният стил, защото без чалгата си умира индустрия, която аз лично не вярвам да може да се замести от БГ попа...