Автор |
Съобщение |
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 06 Юни 2008 10:17
играта би трябвало да е доста по яка от уоу обаче никога небих се навил да плащам всеки месец
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 06 Юни 2008 10:50
iddqd написа: играта би трябвало да е доста по яка от уоу обаче никога небих се навил да плащам всеки месец Плащаи на два тогава
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 06 Юни 2008 12:13
Нещо като trial да има, или покана за 2 седмици?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 06 Юни 2008 14:05
iddqd написа: играта би трябвало да е доста по яка от уоу обаче никога небих се навил да плащам всеки месец Случвало ли ти се е да искаш да получиш нещо качествено, което да те удовлетворява и да те радва максимално? Е Age of Conan е такава игра, ако не се плащаше, нямаше да е толкова добра. С УоУ изобщо не трябва да се сравнява. Графиката е толкова по-добра и реалистична, самата combat система е толкова много по-добра... В тази игра за да пречукаш някого се изискват и способности, а не да зависи всичко от предметите, с които е облечен героя ти. Бъди, ще проверя за триъл или приятелски код...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 06 Юни 2008 14:53
аз съм си играя уархамър даун оф уар само веднъж си о купувам и си ми е качествено неми треа да си плащам като луд секи месец и да се чуствам задължен да играя некв оо платил съм си треа да играя иначе ще съм преебан. баси тъпото
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 06 Юни 2008 15:11
О ако вземеш АоК, определено няма да се чувстваш задължен да играеш . И все пак АоК е ММОРПГ - много хора, много екшън, много драми... нещо, което в single или пък LAN не може да се случи.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 06 Юни 2008 17:34
А колко е месечната такса?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 07 Юни 2008 01:27
Какво говориш, от няколко дни седя един и същи левъл, защото ходя и трепя разни хора, които си умират от яд... започват да крещят в общия чат "ааааа гипо остави ме да експвам...". При което другите го убиват с едно:"абе я отивай на PvE сървър, духач!" На всичкото отгоре си псуваш спокойно, защото играта е +18
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 08 Юни 2008 10:16
Мдааа ПЦ-то няма да издържи играта,но нали ще земам ново...Та прочетох в какви ли не форуми за играта,но работите са да кажем 50/50 едни я плюят други боготворят.Сега се обръщам към хорат,които вече я играят да ми отговорят на някои въпроси,тъй като не ми се набутва 80 кинта за нещо непознато. 1.Играта изисква ли много гриндене или пък съвсем малко(може да е посредата нз) 2.Скил системата как е? 3.Интересуваме играта тип ''Нямам търпение да се прибера и да я почвам'' или ''Ми яка е играта ама ше поцъкам утре или вдругиден,абе мн не ме кефи сякаш'' 4.Най-важното към коя от 3те гиганта ce доближава най-много ВоВ,Л2 или ГВ Знам че ще кажете 'ся па тоя неможе да прочете в пцманиа или някой форум или да гледа клипове'',но всъщност всичко това съм го направил и ви моя за мнение и отговори Ако беше бвз пари ехх........
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 08 Юни 2008 10:17
Хах тъй като без тва без да искам пратих 2 съобщения ще питам най-важното,което ме интересуваше =О,а именно играе ли се от бъгове,защото била яко недовършена =)
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 08 Юни 2008 14:51
DJ Cat - играта не изисква гринд. Всичко е на базата на куестове. Има куестове, които си заслужава да четеш(примерно разследваш кражба) и такива, които са свързани с "донеси 8 кожи от катерица". Но аз лично под гринд разбирам Lineage 2. Играта има 3 общи неща с L2 - сийджовете, ганкването и графиката, която е нечовешки много по-добра от тази на WoW . Общото с WoW - взети са само положителните неща - маунти, feats(които играят ролята на талантите)... за друго не се сещам... слава богу. GW не съм я играл. Играта е от типа - нямам търпение да се прибера EDIT: играта има по нещо взаимствано от други заглавия. Но е доста различна от всичко, което е излизало(в хубавия смисъл)
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 08 Юни 2008 15:09
Значи мога да си направя подарък за рожденият ми ден който е след по-малко от 2 месеца.
Гипо, искаме още скрииншоти.И този път по-големи като резолюция, за превръщането в JPG можеш да използваш IrfanView.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 08 Юни 2008 15:23
Gipo написа: и графиката, която е нечовешки много по-добра от тази на WoW Само дето близард казаха че ако се наложи да сменят графиката ще се случи по бързо и от излизането на експанжана.Усещам как АоК ще се играе до излизането на wotlk.Много ми се играе АоК но нямам времето да играя две ММО-та и да плащам като луд.Такъв е живота ;р
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 08 Юни 2008 17:20
Те каквото и да направят с графиката на WoW, тя ще си остане в този cartoon стил. Хората не ги дразни остарялата графика, а самия и стил. Аз предпочитам кървища, мускули, цици и дупета... пред някакви човечета там. Отделно каквото и да добавят, основата си остава същата игра, която вече е до болка писнала на много хора. Новото си е ново, а пък когато е и хубаво... . Buddy - imageshack'а си направи гавра със скрийншотите. Сам ги обърна от 1680по1050 на това малко форматче, не знам защо така.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 08 Юни 2008 17:35
Gipo, сигурно си натиснал на resize image? на главната страница като посочваш къде на хард диска е картинката ти я има тая опция по-отдолу.
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 10 Юни 2008 19:49
Мисля да я пробвам.Някакви пиратски сървъри?
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 11 Юни 2008 00:22
Тя излезе преди месец, ти пиратски сървър искаш
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 11 Юни 2008 12:14
Абе гипо ти колко ммо-та играеш едновременно?
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 11 Юни 2008 13:14
Jorix написа: Абе гипо ти колко ммо-та играеш едновременно? Той не ги играе едновременно, иначе са много. От големите заглавия е играл всичко, само май не Guild Wars.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 11 Юни 2008 16:52
Играл съм Lineage 2, WoW, City of Villains, Lord of the rings: online, Tabula rasa и Age of Conan. WoW я пробвах на времето - отчая ме за 3 дни и отидох да играя Lineage 2(играх я над 2 години, през които пробвах CoV и LOTRO за малко). След като приключих с Lineage 2, играх Tabula Rasa - игра, която имаше голям потенциал, но я пуснаха незавършена. След това поиграх WoW с приятелите от Lineage 2... играта ми се стори доста подобрена от онова, което ме отчая преди години, но въпреки това пак не се получи химията. Никога не съм играл 2 ммо'та едновременно, било е в момент на почивка от нещо . А да, играл съм Trial на Eve Online .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|