Автор |
Съобщение |
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 09 Юни 2008 22:31
По една случайност попаднах на следното нещо:
A Hentai MMORPG known as " Lust " , is in development.
Design Team is "D!RT"
Features:
3D Cell Shaded Anime Characters: Players will be able to customize their anime character both Male and Female.
3D World: Takes place in a College during Present Day - Semi Future Japan.
Multiple Class: Athlete, Cheerleader (female only) , Nerd , Otaku , Idol , and Punk.
Pve : Confront a variety of Bullies , Gangs , Monsters , and Demons
Pvp : Join either the School or Dark Cult
Storyline : As a new student , you will have to find your place in the prestigeous , " New Heights " University. Between classes you will have to uncover the truth of the university and its many dark secerts.
Outline:
EXP: By attending classes you gain EXP in that particular academic area. Example, Go to the gym , and you will get better at strength related skills. Go to Math and you will get better intelligence based skill.
QUESTS: The local school clubs , will have assignments for you , if you do well you may be granted the chance to join the club.
Each school club is linked to a certain profession. Each profession specializes in certain skills. Depending on the class and the gender the assignment varies. Assignments may include , simple and complex missions involving 1 or more players.
Assignments such as face the school bully and win sport related competitons would be something the Athletes would give out as assignment. While sneak into the girls locker room and steal girl's panties would be something the Otaku's would give out.
CUSTOMIZE: Customize your character's body type , skin color , clothing and hair . As well as your own dorm room .
LOOT : Find rare loot personalize your character even more.
HENTAI: Contains Nudity , Hardcore Sex, including Tentacles , Gang Bangs , and S&M. ( Consent and Non-Consent ).
Retail price is $ 55.00 and Monthly subscription $ 10.00
Е, какво мислите?
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 09 Юни 2008 22:54
Звучи много яко.Като видях заглавието се зарадвах, че най-сетне са се сетили да направят такава игра.Е, фактът, че се плаща ми уби ентусиазма, но все пак...
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 09 Юни 2008 23:09
По принцип доста грешна представа в България е, че игрите са безплатни...
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 09 Юни 2008 23:16
Хами ако не стане най-големия адикт на тая игра се метам от прозореца( на първия етаж живея тежко ми )
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 00:10
ДААААААААА, ИСКАМ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ О>>>>>>>О ВЕЛИКО!!! АХАХА... ;Д Щом е още в дивелъпмънт, ще мога да я платя с кредитната си карта като излезе. COUNT ME IN, MUAHAH.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 00:19
Знаеш, че " there are no girls in teh Internetz " .. Така или иначе.. мислех да чукам НПЦ-та. Много добре.. сега ще се разтърся за повече инфо, ако има пикове... идилийка!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 00:21
Ахаха, бях забравил НПЦ-тата. Споделай всякакво намерено инфо. И сложете едно 18+ в заглавието на темата, админа да не се престори на праведен.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 00:29
Ъъгх.. май няма още пикове. о.О Иначе намерих инфо , че Red Light Centre ли как беше.. е на английски. :Д Ама ми излежда сбутана графика.. 3feel е на корейски. А " BASTARD!! Online " е на японски.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 02:00
Че ти не знаеш ли японски?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 02:52
Звучи адски тъпо, още повече след като знам на какво ниво са hentai игрите.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 07:51
Reaver написа: По принцип доста грешна представа в България е, че игрите са безплатни... Свикнал съм да плащам за игри и го правя с удоволоствие, ако играта си заслужава, но не бих набутал толкова пари за хентай игра, чиято кутийка дори ще трябва да крия от наще .Просто не си струва според мен.
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 09:34
Gipo написа: Звучи адски тъпо, още повече след като знам на какво ниво са hentai игрите. Ако е като Red Light Centre наистина би било адски разочароващо, но още е в дивелъпмънт изглежда ми по-стойностна от другите, надеждата остава! Играл съм хентай игри с много добра 3Д графика..
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 19:24
The Chameleon написа: Gipo написа: Звучи адски тъпо, още повече след като знам на какво ниво са hentai игрите. Ако е като Red Light Centre наистина би било адски разочароващо, но още е в дивелъпмънт изглежда ми по-стойностна от другите, надеждата остава! Играл съм хентай игри с много добра 3Д графика.. Link за download или поне името им, плсссс
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 19:53
Sexy Beach 3, Battle Raper 2...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 20:39
Френдовете ме изпревариха.
|
|
|
|
|
O6im
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 23:01
този тип игри е са ли само едно цъкане с мишката до безкрай в опит да се води нещо като разговор и да я обедиш да го налапа
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 23:20
Това, което имаш предвид се нарича " Visual Novel " и не, не става въпрос за този тип игри.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Hentai MMORPG - Lust Публикувано на: 10 Юни 2008 23:49
Т'ва е тъпо вече.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|