Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Полицай се моли на фен да спре да го обижда
Публикувано на: 05 Юни 2008 15:34

http://vbox7.com/play:9b706aa9

На 6:55 полицаят с прошарената коса казва на фен "моля ти се".
Българските полицаи нямат права, затова ги псуват, замерят и бият.
Аз съм единственият от всичките ми познати, който нарича органите на реда - полицаи, защото един от най-добрите ми приятели е следовател. Иначе и аз щях да им викам ушеви, куки, ченгели, боклуци и т.н
В никоя страна не съм виждал толкова жалки полицаи, които да се молят и да се гонят с разбеснели се вандалчета.
Абе пълна пародия, братче... :mrgreen:
Аз смятам, че във всяка цивилизована страна полицаите щяха да счупят от бой тия хулиганчета и да ги арестуват, най-малкото за обидни подмятания и нарушаване на общественият ред. И то без никакви последствия за полицаите, защото си имат закони, които защитават действията на полицаите. Как ще коментирате това и коментарчетата на разни тревоманчета, че не трябвало да се превръщаме в "полицейска страна"? А как тогава да се справим с корупцията, битовата престъпност, хулиганството, наркотиците и всички останали престъпления?

Профил ICQ

Цар
Аватар
Заглавие: Re: Полицай се моли на фен да спре да го обижда
Публикувано на: 05 Юни 2008 15:43

Пагоните нямали права, БАХАХАХАХ... Ти май живееш в няк'ва друга България.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2008 16:07

Чак пък да го моли... :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2008 19:03

Мнението ми за темата и за мнението на автора:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2008 19:12

Еми това си е унижение за полицая бре... аз смешното не го намирам :) А се смятаме за европейци :roll:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2008 20:13

Мъдрият търси, и намира, решения,
глупакът си изнамира оправдания за бездействието.

Думи писани преди повече от три хиляди и петстотин години,
но вечни по степента на своята несъкрушима правдивост.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2008 20:35

Тоя па на всекъде да се изходи ерудирания.... НЕ СИ ИНЕРЕСЕЕЕН! Смешко....

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2008 21:49

Трупонарезенинс дойде, каза лаконично голямата и премъдра истина и си отиде, а Княза общо взето не успях да разбера какво желае да каже, може би в следващ свой пост ще обясни по темата някоя случка защо мисли така.

Wolfman`, ако си виждал на живо европейски полицай, може би откриваш разликите. А и хората, освен изпълнителна, си имат свястна съдебна и законодателна власт.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 05 Юни 2008 21:50

AcTivE написа:
http://vbox7.com/play:9b706aa9

На 6:55 полицаят с прошарената коса казва на фен "моля ти се".
Българските полицаи нямат права, затова ги псуват, замерят и бият.
Аз съм единственият от всичките ми познати, който нарича органите на реда - полицаи, защото един от най-добрите ми приятели е следовател. Иначе и аз щях да им викам ушеви, куки, ченгели, боклуци и т.н
В никоя страна не съм виждал толкова жалки полицаи, които да се молят и да се гонят с разбеснели се вандалчета.
Абе пълна пародия, братче... :mrgreen:
Аз смятам, че във всяка цивилизована страна полицаите щяха да счупят от бой тия хулиганчета и да ги арестуват, най-малкото за обидни подмятания и нарушаване на общественият ред. И то без никакви последствия за полицаите, защото си имат закони, които защитават действията на полицаите. Как ще коментирате това и коментарчетата на разни тревоманчета, че не трябвало да се превръщаме в "полицейска страна"? А как тогава да се справим с корупцията, битовата престъпност, хулиганството, наркотиците и всички останали престъпления?

Абе ти чуваш ли се какво говориш!?! Първо клипчето е 7 минути и не го изгледах цялото че да стигна до момента в който полицая се извинява. Второ ти какво очакваш, че пред 1000 телевизионни камери, куките ще счупят хората с палките, както би станало иначе. Трето полицайте в България са корумирани, нагли, превишават си правата и не заслужават никакво уважение. Четвърто в Европа (понеже имаше сравнения) хората имат навика да правят протести при които често се стига до далеч по-тежки стълкновения с полицията.

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2008 22:08

Първо да беше гледал клипчето.
Второ, да очаквам полицията да пази реномето си пред камери. Не с бруталност, а с вдъхване на респект.
Трето, не знам колко полицаи познаваш, но поне тези, които аз познавам, са хора достойни за уважение. Недай си боже някой път да ти се случи да си им благодарен. А за коруцията - при такава заплата и аз бих вземал подкупи.
Четвърто, в Европа действат така (пред камери!):

http://www.vbox7.com/play:c8a21414
http://www.vbox7.com/play:1367882c

То човек да беше, а то говедо!

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2008 22:18

Излишно е да давам примери за проявите на полицейския произвол, 'щото всички сме чували за тях, а да не говорим че аз самият съм ставал свидетел не на пет и не на десет такива случаи. Последният такъв пример, честно казано е най-красноречив и особено тъжен за мен, защото се запечата в съзнанието ми завинаги. Става въпрос за едно от последните мероприятия тука в Канети, беше кръстено Northern Fellowship и се очертаваше да е голямо събитие, предвид имената, които се бяха събрали. Да, но не. За сметка на това станах свидетел на това как един полицай почти изнасили горкичката Бебс, а още десетина (?!) по най-грубия начин изринаха всички от заведението. Останалите подробности ще ги спестя, 'щото са излишни - само ще вметна, че нито около организацията имаше нещо нередно (или незаконно), нито дори беше минал 00:00, че, да кажем, са искали да изринат само онези, нямащи 18 години. Просто саботираха мероприятието със сила. Така и не разбрах какъв им беше проблемът на шибаните свине онази вечер.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2008 22:23

Да не са били пратеници на Цион? :evil: Кажи каква беше причината да се намеси полицията, за да изясним случая?

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2008 22:40

Престани да се ебаваш, 'щото яко дразниш, честно ти приказвам. От къде да знам каква е причината да се намесят, нали това написах. Като на всеки хипхоп концерт в Канети до тогава, имаше полицаи още в началото на концерта, но никога до сега не са се държали така. А този не се различаваше с нищо от останалите, на които съм бил. Та той дори не беше започнал наистина - някои (като мен) си бяха платили входа най-вече за да видят Vans и MD Beddah, а до тях въобще не се стигна, защото концертът беше прекратен.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2008 05:30

Бря. :roll:

Дъ рампейдж радо ме удостои с внимание от ъгъла си!

Има да се дивим на света, види се, чудесата не са се свършили ...

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2008 07:30

100 процента съм убеден че куката се е правил пред камерата аз когат чуя думата полицай се сещам за нагло и просто държание корумпираност и безнаказаност когато пребият някои щотот така им е кеф

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 06 Юни 2008 07:59

DirecteX написа:
100 процента съм убеден че куката се е правил пред камерата аз когат чуя думата полицай се сещам за нагло и просто държание корумпираност и безнаказаност когато пребият някои щотот така им е кеф

И най-тъпото е че само българи бият не са посегнали на цигани нито на турци.

По темата куката не се е правел пред камерите просто ако го беше ударил щеше да има верижна реакция от която едва ли куките като по малоброини щяха да излязът победителите.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2008 08:25

AcTivE написа:
Wolfman`, ако си виждал на живо европейски полицай, може би откриваш разликите. А и хората, освен изпълнителна, си имат свястна съдебна и законодателна власт.

Да... тук си напълно прав

Профил WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 06 Юни 2008 08:49

AcTivE написа:
Първо да беше гледал клипчето.
Второ, да очаквам полицията да пази реномето си пред камери. Не с бруталност, а с вдъхване на респект.
Трето, не знам колко полицаи познаваш, но поне тези, които аз познавам, са хора достойни за уважение. Недай си боже някой път да ти се случи да си им благодарен. А за коруцията - при такава заплата и аз бих вземал подкупи.
Четвърто, в Европа действат така (пред камери!):

http://www.vbox7.com/play:c8a21414
http://www.vbox7.com/play:1367882c

То човек да беше, а то говедо!

На мачове и в България действат така.
Но да се върнем на въпроса за полицайте. Аз не мисля, че трябва да се чувствам благодарен, че някой си е свършил работата, примерно, макар че личният ми опит показва че блюстителите на реда никога ги няма когато ти потрябват, за сметка на това винаги могат да ти направят проблем за някоя глупост. Ще ти дам пресен пример. С моята компания се събирахме да въртим огън в парка Заимов. Една част от компанията обаче веднъж беше нападната от Скинове и пребита (включително и момичетата). Заимов (ако не знаеш) е в центъра на София и въпреки това човек не може да се чувства сигурен. Ето защо преместихме срещите на още по-централно място-НДК. Там обаче куките се е случвало да ни правят проблем че въртим пред НДК, не му било тука мястото.
Ще ти дам и друг пример. Преди време работех в Макдоналдс. Веднъж, късно вечер на драйв мина една кука. Познах че е полицай заради катаджийската палка с надпис МВР иначе беше с частния си автомобил. Първо че караше пил. Второ държа се супер нагло. Направи поръчка за около 60лв. и когато дойде време да плати извади от джоба си ебати пачката с банкноти от по 50лв. Не знам обаче държеше поне 5000лв. И не ми говори за полицейските заплати, щото взимат доста добри пари за българските стандарти плюс, че се ползват със сумати привилегий. А и ниските заплати не са оправдание за корупцията, все пак нали уж полицейската работа е призвание, въпрос на чест и т.н., явно не е така.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 06 Юни 2008 10:03

Andrey358 съгласен съм с теб до някаде.Това че скиновете са ви нападнали не знам как изглеждате на външен вид ама явно са ви намирисали а те не се сближават много с наркомани и теи подобни същества.За тях явно сте били позор за България.Иначе полицаите само дъртите взимат подкупи и се държат така (поне в Русе и окръг Варна)
Младите полицаи са доста гадни никога не може да се мине тънко с тях и никога не си затварят очите за каквото и да било в смисъл те още не са разбрали как се определя тяхната заплата :Д.

Като цяло военните са най-добре пълен имунитет и яко живот.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2008 12:46

Vermic написа:
Иначе полицаите само дъртите взимат подкупи и се държат така (поне в Русе и окръг Варна)
Младите полицаи са доста гадни никога не може да се мине тънко с тях и никога не си затварят очите за каквото и да било в смисъл те още не са разбрали как се определя тяхната заплата :Д.

Изненадка, съгласна съм с Вермик за нещо. И аз съм попадала на същото. Младите са далеч по-гадни и са ми далеч по-неприятни, но макар и грубо, вършат нещо като работа. Нищо не слагам "под общ знаменател", дет' е лафа, на такива съм попадала.

Да им се даде власт на полицаите, е да, ама не съвсем... "Дай на един човек власт, за да го видиш какво представлява." (: Няма как да се проверява кои полицаи ще злоупотребяват с властта си и кои ще си вършат съвестно работата. Още повече, че познавам полицаи, свещеници (мхм, мхм), учители и не знам още какви, които по нищичко не се различават от пияните свин... фенове. Много гнусна работа ми е цялата тая истерия около мачовете, предвид това колко весели инциденти стават по тях... Специално на мачовете, далеееч по-сериозно мерки трябва да се наложат. Тъпо е, като се поставям на мястото на фенчетата, ама, мама им стара, голяма селяния пада. :D С риск да ме изядете, мачовете трябва да се забранят... Поне в тази им форма, на нищо не прилича. Давайте, куки, още бой...

П.П.: Ако феновете бяха разбрани, можеше да се мине с "ама моля ви се". Ама ходи обяснявай на прасе...

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com