Автор |
Съобщение |
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Spore? Публикувано на: 03 Юни 2008 01:00
Принципно 10 гб е нормално, имайки предвид, че играта ще изобразява цял свят, а по-късно цяла галактика, със стотици уникални създания, всяко със свое собствено поведение и т.н. Енджин, батка, за тия лайна, дека вкарват в играта - няма начин да се побира на дискетка, сещаш ли се? :- )
Ок, може би може да се понамали малко. На 8 гъбки, примерно. Ебаси, при положение, че масово има 200 гб хардове не виждам дека е проблема така или иначе. И, между другото, това ще е игра, която да си заслужава да си купиш. Такава концепция не се появявала от доста време, а Maxis са опитни копелета, бая добри игри имат, надали ще осерат нещо. Ако покривам и изискванията (Sims II = Spore по изисквания, wtf? o.0) си я взимам оригиналка 100% :- )
ПП Играта ще е Велика, дееба!
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Spore? Публикувано на: 03 Юни 2008 03:06
Не знам, но лично за мен 30 ГБ не са проблем за 1 игра, от доста време имам 120 ГБ и когато видя, че е пълен си изтривам филмите, който и без това само заемат място и оп - 80 ГБ-та свободно.. Естествено аз нямам повече от 2-3 игри на компа, не мога да играя повече =) Отдавна я чакам с нетърпение, но явно няма да я играем скоро
|
|
|
|
|
Assalas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Spore? Публикувано на: 03 Юни 2008 05:47
Аз имам само 120гига хард и към 30-40 от тях са заети с музика и снимки.В момента само 20гб са ми заети от игри като най-голямата е 2,82GB (Spaceship Troopers).Иначе Spore ще е нещо наистина различно и нова идея в скучния ми животец.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Spore? Публикувано на: 03 Юни 2008 10:25
С моя 80гб хард ще му мисля стига да ми тръгне ще освободя 10 гиги де...
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Spore? Публикувано на: 03 Юни 2008 10:34
нормално е игрите да стават все по голями. Преди играехме игри на дискетки по 1 мб играта сега вече трябва на блу реи по 60 гб да илизат игри. Кака си представяш игра на 1 цд да я играеш с видео карта с 1 гб памет та то играта ще е по малка от памета на видеото ти и с какво ще напълниш видео паметна с нищо. Текстурите в игрите ги правят много голями филмчета и незнам кво още за да изглеждат все по добре игрите заемат все повече гигабайти
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Blinkers
|
|
|
|
Заглавие: Re: Spore? Публикувано на: 03 Юни 2008 11:51
Играта ще е супер яка,голяма зарибявка ще пада. Аз да покрия другите изисквания,пък за хард ще се намери какво да истрия.
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Re: Spore? Публикувано на: 03 Юни 2008 12:17
iddqd написа: нормално е игрите да стават все по голями. Преди играехме игри на дискетки по 1 мб играта сега вече трябва на блу реи по 60 гб да илизат игри. Кака си представяш игра на 1 цд да я играеш с видео карта с 1 гб памет та то играта ще е по малка от памета на видеото ти и с какво ще напълниш видео паметна с нищо. Текстурите в игрите ги правят много голями филмчета и незнам кво още за да изглеждат все по добре игрите заемат все повече гигабайти Ъъъ... втф?!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Spore? Публикувано на: 03 Юни 2008 12:47
Еми нормално е да искат все повече хард памет. Тия Next-gen текстури и модели да не са по 5 кб
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Spore? Публикувано на: 03 Юни 2008 12:52
Мисля, че ако излезнат повече игри като този Конан, ще трябва да преустановя геймърската си кариера и да се ориентирам към някое друго хоби, примерно, шиене на гоблени.
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Spore? Публикувано на: 03 Юни 2008 14:21
место голяне на гоблини шиене на гоблени хаха пак си е оферта
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Spore? Публикувано на: 06 Юни 2008 19:01
Преди време беше излязло едно 90 кб. екшънче, което ми запецваше на Celeron 2.4ghz, 512 MB RAM и GeForce 4 MX. И мога да ти кажа че определено не заемаша 90 кб. RAM. Графиката пък беше страхотна. Може би дори лееееко се доближаваше до Doom 3 като текстури.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|