Нема вече матури, казвайте някакви предполагаеми разултати

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Xpu$тo
Обратна връзка:

Re: Утре маТури!

Мнение от Xpu$тo »

А къде са отговорите.... Можете ли да ги дадете :) Изкарах 35т. като се има предвид че съм 10клас... не съм правил въростите 34, 39, 40 и 41.. тези на които трябват разсъждения защото няма да мога да си определя точките. Дал съм няколко грешни отговори, защото не съм чел още "Септември"; "ГЕраците" "Рада"; "Железния светилник"; "Шибил" и т.н. Все творби за 11 и 12 клас. Мисля че се справих добре :lol: Доволен съм
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Wolfman` написа:Дал съм няколко грешни отговори, защото не съм чел още "Септември"; "ГЕраците" "Рада"; "Железния светилник"; "Шибил" и т.н.

Не познавам човек, който да ги е чел :lol: А съчинението си го написах само по дадения отказ, но доста добре го формулирах и взема и от него точки (хоуп соу).
Аватар
Барак Осама *)

Мнение от Барак Осама *) »

аз съм ги чел, а даже не е имало нужда да се явявам на матури :o
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Барак Осама *) написа:аз съм ги чел, а даже не е имало нужда да се явявам на матури :o

Да, ама не те познавам. И добре че.
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Shady написа:Не познавам човек, който да ги е чел :lol:

:8:
...шегуваш се?
Come, my raven, it could be a lark.
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Firzen написа:
Shady написа:Не познавам човек, който да ги е чел :lol:

:8:
...шегуваш се?

Не познавам човек, който да ги в чел всичките. Самият аз съм чел Септември и Гераците, сториха ми се интересни.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Много ясно, че съм ги чел всичките и то не само заради матурата.
Без "Рада". :D
Аватар
DJ Heat

Мнение от DJ Heat »

Nocturno написа:Много ясно, че съм ги чел всичките и то не само заради матурата.
Без "Рада". :D

Имам чувството, че рада нещо друго си я правил :P
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Заебете я тая матура, аз си бях легнал в 3. Станах в 6:30 отидох и на половината тест, както си решавах заспах на чина и по едно време квесторката ме събуди, а аз още унесен се разбучах че тъкмо съм бил с една мадама на Бахамите... :lol: :oops:
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

2D. написа:Заебете я тая матура, аз си бях легнал в 3. Станах в 6:30 отидох и на половината тест, както си решавах заспах на чина и по едно време квесторката ме събуди, а аз още унесен се разбучах че тъкмо съм бил с една мадама на Бахамите... :lol: :oops:

Начи ти си бил със Султана!
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Коя героиня от български роман(/разказ/повест/поема) сте си представяли по най-красивия начин ?
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Nocturno написа:Коя героиня от български роман(/разказ/повест/поема) сте си представяли по най-красивия начин ?

Ангелинка, поради педофилските ми наклонности :oops:

Така кат' гледам - явно не е било толккоз' страшно и сте се справили. Евала момчета, пием за ваше здрава (ммм, количка, де, щот' принципно алкохол не консумирам, ама важно е желанието ;- ) )
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

аре аз ще ударя още една ракийца за здравето на всички абитуриенти :D и успех на всички на вторите (и третите) матури !
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Nocturno написа:Коя героиня от български роман(/разказ/повест/поема) сте си представяли по най-красивия начин ?

Баба Илийца и оня там кол :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Ледник

Мнение от Ледник »

По въпроса на Ноктюрно:
Дамата от "Тавански спомен" на Валери Петров.

Иначе, матурата беше каквато и очаквах - гавра.

Юнаци, какви реформи бихте искали да проведем в образователната система, за да стане тя работеща и ефективна?
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Ледник написа:Юнаци, какви реформи бихте искали да проведем в образователната система, за да стане тя работеща и ефективна?

Гледаме с Боби захласнати горе,
така е прекрасно и почти без пари.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
redy

Мнение от redy »

Ай, честито на вече бившите аборигенти и бъдещи студенти. Живи и здрави да сте всичките. Са стискайте палците за по мънечките, та и ние да моем да ги напраиме тйез матури.

@Ледник- Dude, моля те не ми напомняй за тавански спомени, че ми се драйфа. Тия дни ще ми се наложи да го изучавам. Туй добре ма кат го прочетох миналата седмица направо ми се догади. Не, не е токова лошо произведението, ма на един осмокласник при положение, че всички знаят какво му е в главата, то изглежда доста глуповато и неоформено. (говоря от гледна точка на мои съученици) Отгоре на всичкото, първия път когато го четох, бях много болен и зверски много ми се драйфаше. След последния ред, веднага се изтърчах към кенефа. (съвпадение) От тогава си правя много лоша асоцияци с таванските спомени.
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

redy написа:Ай, честито на вече бившите аборигенти и бъдещи студенти. Живи и здрави да сте всичките. Са стискайте палците за по мънечките, та и ние да моем да ги напраиме тйез матури.

@Ледник- Dude, моля те не ми напомняй за тавански спомени, че ми се драйфа. Тия дни ще ми се наложи да го изучавам. Туй добре ма кат го прочетох миналата седмица направо ми се догади. Не, не е токова лошо произведението, ма на един осмокласник при положение, че всички знаят какво му е в главата, то изглежда доста глуповато и неоформено. (говоря от гледна точка на мои съученици) Отгоре на всичкото, първия път когато го четох, бях много болен и зверски много ми се драйфаше. След последния ред, веднага се изтърчах към кенефа. (съвпадение) От тогава си правя много лоша асоцияци с таванските спомени.

Аз се чудя защо нас, '93, ни гледат с презрение...
Аватар
2D'

Re: Утре маТури! Пак!

Мнение от 2D' »

Vicious написа:Аз се чудя защо нас, '93, ни гледат с презрение...

Интересен въпрос. :lol:

Я кажете по какво ви е втората матура? Мойта е математика и много голям ще го папам утре... :oops:
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Аватар
Till.Lindemann

Re: Утре маТури! Пак!

Мнение от Till.Lindemann »

Тавански спомени
е едно от най-......безмислените неща, които съм чел
а мога да кажа че съм чел доста неща, без никой да ме кара(Поща, 451 по Фаренхайт, Приключенията на добрия войник Швейк( :!: ) и тн)
нещо по-нелепо за изучаване от това беше едно разказче не помня на кого дето се разказваше
за едно явно доста популярна игра на времето дето децата нареждат плочки и ги замерват с разни неща
и главния герой чул че в една къща има доста плочки и отишъл и той да си вземе, отпред имало полицай момчето питало дали може да влезе, казал му да, обаче по едно време дошла полиция и го задържали и края на творбата сигурно към лист беше
ама защо ни задържана?нали господин полицая каза, че можело...?

Тъпа работа.Вместо да учим, неприятни творби, които обаче си струват, ние отглеждаме уродливите деца на краткия период на еволюция в литературата на, наречена възраждане.Матурите са тъпи.
Публикувай отговор