Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Утре матури!
Публикувано на: 31 Май 2008 18:53

The Chameleon написа:
Туй мога да кажа само по темата!

Аха...

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 31 Май 2008 19:06

No написа:
Така или иначе в родните университети е претъпкано с идиоти като русенкия дебил Вермик, които излизат с дипломи за лекари, инженери и какво ли още не.

Бръдъ човек като стана хирург и някои божи ден ми попаднеш много ще съжеляваш за тези думи :Д Както и да е само моли се на Бог и дано той те спаси ;С

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2008 19:15

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2008 19:16

Аз па искам утре масури. Не можете да пишете, тъпи сте, ми гърчете се бе. Ние като завършвахме поне езика си знаехме. А сега половината правописа бъркате. Ааа, и всички ще изкарате, то е за ташака работа. Щом хора без основни познания по правопис учат в моя университет - всички ще изкласите.

Всъщност тука сте сравнително интелигентни - кви идиоти минават, че вие ли няма да минете. Кво ви ебе.

Профил

Публикувано на: 31 Май 2008 21:04

@Царство на нещо си:
Един съвет от мен - не се изказвай неподготвен, за да не гледаш като насран когато се явя да оборвам написаното от теб дума по дума. Късмет имаш, че сега нито съм в настроение, нито имам време за това.

И да, No. Не искам матури, с които само да ми хвърлят прах в очите и да ме залъгват, че за половин десетилетие в гимназията съм получил нещо от образователната система. Предпочитам генерална реформа на българското образование, която ще го накара най-после да действа по предназначение, а след това вече да проверяват какво сме научили - ако щат с матури, ако ще с много бой и халюциногени.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2008 21:18

Ледник, факт е, че около 90% от малдежта не владее правописа. Факт е също така че някои от тези хора продължават образованието си в сфери, които не са за всеки. Факт е и че Reign не означава царство. Факт е и че ти от около 3-4 години май пишеш в този форум, което говори за тоталната отсъствие на социален живот при теб, за разлика от някои от нас, които си забравяме доста често паролите и си правим нови регистрации колкото да попитаме нещо. И моля ти се, не бъди в настроение другия път, че да ти се изхрача отгоре, мухъл нещастен.

Профил

Заглавие: Re: Утре маТури!
Публикувано на: 31 Май 2008 21:26

REIGN
[rein]
I. 1. царуване

2. ост. царство

А ако ми обясниш какво общо има изпита с неграмотността, ще призная че имаш право да се обаждаш. Какво, ще научи някого на нещо ли, що ли?

За обидата обаче ти прощавам, донякъде ти влизам в положението. Айде, жив и здрав. :)

ЕДИТ: А, видях статистиката в профила ти. Донякъде тъжно е. Виж колко мнения на ден имам аз, виж колко имаш и ти. Не се стряскай.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2008 21:30

оооо, благодаря че ми прости, господарю на който му предстои матура (или не ти предстои може би но от нямане какво да правиш още се изказваш по теми всякакви ?). може другия път някой по-добър речник да издириш че по-точно значение да цитираш. а за правописа - ами няма връзка явно, шофьорска държава сме. но за мен си е нещо много важно, говори за културата на човека и мерака му да обръща внимание на на пръв поглед незначителните подробности, да се задълбочава. а щом и изводи си вадиш от профили на хора, дето не знаеш докъде са я добутали в живота, дето не си им нито на годините, нито на образованието, нито на положението - е жалко е, да.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2008 21:37

а дали пък да не е истина, че в Европа такова нещо матура изобщо го няма

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2008 21:38

Тилл, в Германия има ;)

Профил ICQ WWW

Публикувано на: 31 Май 2008 21:42

Reign of Intolerance написа:
а щом и изводи си вадиш от профили на хора

Но ти направи абсолютно същото. :( Объркваш ме, спри!

И ако цениш правописа, преговори си главните букви, моля те.

Не ставай зъл все пак, юнако, не оставяй злобата да те обземе. Бори се. Лесно е, стига да поискаш!

=============================

За да не е съвсем извън темата, част от биографията на любимия ни министър Даниел Вълчев:

Цитат:
Даниел Вълчев е известен с връзките си с шефа на разузнаването преди 1989 година Любен Гоцев (този заедно с Луканов на практика създаде мутрите у нас), с бившия министър на отбраната Димитър Луджев, който го назначава в ръководеното от него министерство, с банкера Емил Кюлев и други политици и крупни бизнесмени. В 36-тото Народно събрание Даниел Вълчев и свързана с него фирма са разследвани за корупция и участие в източване на държавно дружество.

И още малко интересна информация:

В телевизионен дебат по Канал 1, на който аз отказах да отида, Вълчев заяви, че основната причина за въвеждането на матурите е настояването от ЕС да се измери нивото на образованието в България спрямо останалите страни в съюза. Целта на матурите, с която Вълчев оправда прокарването им, беше да измерят колко знаем спрямо европейчетата.

Сега обаче се оказва, че все още не е изготвена никаква скала за оценяване - такава ще се формира чак след изпита, като за 6 ще се приеме най-високия изкаран резултат. Примерно никой не е успял да изкара над 60 точки, значи онези с 60-те точки получават шестици, а останалите оценки се определят спрямо този най-висок праг. Така излиза, че човек, решил половината тест, може да получи петица, при положение че в нормалните европейски страни такъв резултат е за тройка.

За какво изравняване с европейските критерии говорим тогава?

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 31 Май 2008 21:47

Цитат:
Аз па искам утре масури. Не можете да пишете, тъпи сте, ми гърчете се бе. Ние като завършвахме поне езика си знаехме. А сега половината правописа бъркате. Ааа, и всички ще изкарате, то е за ташака работа. Щом хора без основни познания по правопис учат в моя университет - всички ще изкласите.

Всъщност тука сте сравнително интелигентни - кви идиоти минават, че вие ли няма да минете. Кво ви ебе.

Защо пишеш тук след като не сме ти нито на годините, нито сме с твоето многоуважавано положение в българското общество, нито на нивото на интелекта ти едва ли не?!
Целиш да се изкараш какъв си "пич" сред "пишлеметата" ли?
Как ме дразнят такива хора, заклевам се...

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2008 21:51

Цитат:
Но ти направи абсолютно същото. Объркваш ме, спри!

И ако цениш правописа, преговори си главните букви, моля те.

Не ставай зъл все пак, юнако, не оставяй злобата да те обземе. Бори се. Лесно е, стига да поискаш!

не съм ти гледал профила бе, моята първа регистрация е от 98-ма някъде и откак те гледам, едни и същи простотии пишеш, но нали затова е форум, за да е весело :lol: големи/малки букви е ми е най-малкия проблем тук, всеки който ме знае е наясно че големи букви не пиша по форуми и други синтетични форми (като започна да пия особено). пък и на мен даскала по литература в средното ми сваляше по 2 точки от оценката, само защото пишех печатно, добре че не кандидатствах с литература, а с химия и биология :lol: а матурите са ташак, ще се убедите достатъчно скоро. всъщност, защо мислиш че не са ? поредната формалност и нищо повече. няма да спънат никой, който иска да стане нещо повече от шлосер или заварчик.

Цитат:
Защо пишеш тук след като не сме ти нито на годините, нито сме с твоето многоуважавано положение в българското общество, нито на нивото на интелекта ти едва ли не?!

миииии щом толкова държиш да ти обясня, просто исках да питам нещо за една игра, после направих грешката да си кажа мнението по един друг въпрос и ме налазиха без да се опитат дори да разберат каква беше идеята :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 31 Май 2008 22:02

С риск да ме овикат - ще се намеся.

Reign of Intolerance: Ми не си прав - ще спънат.

Ето, една приятелка сега е на матура. Трябва да държи и по Литература. До тук добре, но последните 4 години госпожата им по литература на въпроса "Ще правиме ли класно?" отговаряла: "Напишете нещо в къщи и ми донесете да има.".

Добре, сега е момента да кажете, че тези хора като не са се готвили могат спокойно и да не си вземат дипломата. Но девойчето учеше в Гимназията по Текстил и Моден дизайн и смята да продължи в тази насока.

Както по-горе казаха. Матури - да, ама да ги вкарат от 5-ти или поне 7-ми клас да почва подготовката за тях. Недомислено е последния момент да ти кажат "Сорка батка, ма седай наред с другите частни да поучиш и малко БГ литература, щот ни изнася. Ако па нещеш - мноо здраве ще имаш.".

^^ Айде сега, на печелившите - честито!
А пък утре ще чакаме да кажете как е минало.

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 31 Май 2008 22:05

Успех на всички утре! Умни сте, готини сте, ще се справите ;-р Каквото и да става - обичаме ви! :oops: :o :lol:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2008 22:05

Demandred написа:
Цитат:

А мен как ме дразнят такива като теб... (няма да се закълна!) Всеки може да пише навсякъде. Не знам дали си бил ограничен някога и някъде, а после да си си казвал "ебати демокрацията!" - батка, в този момент ти правиш същото, т.е. просто се опитваш, де, да наложиш на някого ограничение: "не пиши тук, защото така и така и защото ме дразниш". Завидя ли му на човека, какво ? :D А ти като аркатразо се буташ насекъде и все се правиш на засегнат и/или невинен, ама пет пари не даваш кой какво ти казва тук. А ти си толкова изостанал, че не си на ничие ниво, ама никой не е недоволен или доволен от това, нали, защото нямаш приятели и слънцето за теб не изгрява - замисли се от друга гледна точка за нещата :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2008 22:14

как е възможно на матурите да не са позволени калкулатори

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2008 22:18

http://rapidshare.de/files/39578272/_Fw ... _.zip.html

Е тука има едни 6 вариантчета, дето вече от няколко отделни места ми ги пращат, на едно място и 50лв им искаха, 90% са фейк, но все пак може да е от полза.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2008 22:27

Ние набор 88 извадихме Цензурата от торбата с куровете :D като изпуснахме и матури и казарма ще видим за добро или за лошо.Сега по темата може сега тези , които се явят да имат по-голям късмет от следващите тъй като може да минат м/у капките и за тях да е по лесна незнам само предполагам.За нещастие това не е най- същественото ,а това , че всичко в тази държава е сбъркано, защото би трябвало с това , което си учил в средното да се явиш на изпит за университет или на матура и да я вземеш без да трябва да потрошиш сумати пари за частни уроци.Нещата не седят така нали?
Другата неделя изпит по география в СУ майак им как ще режат на тея предварителни, а дано се падне някоя свясна тема да ги еба и в 200стр. теми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2008 22:35

за всеки колоквиум чета по 200-250 страници поне (а обикновено са ми по два в седмицата, за практическата част как се готвя няма да разправям) тъй че ако ви спичат матурите - вървете отсега в чужбина берачи/миячи/икономисти. не че се заяждам нещо ама ако знаете как е по-натам ако не искате да ви се смеят после като си покажете дипломатата... нямаше никакъв проблем да са ви матурите.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com