Автор |
Съобщение |
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 23 Яну 2008 21:56
Вашж е лесна,само тряя да са ви адекватни хората...А каел въобще няма да го коментирам,фрии епикс
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 24 Яну 2008 01:07
Scar написа: Вашж е лесна,само тряя да са ви адекватни хората...А каел въобще няма да го коментирам,фрии епикс Ми мисля ,че тея дни трябва да пада ,оправихме тактики ,не изпускаме коре,за сега най-доброто ни е до 3 та фаза 40 процента мисля.За Каел не съм сигурен ,дали ще ни е по лесен ,но има време,ще видиме.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 24 Яну 2008 02:30
Ами в мойта гилдия най големия проблем бяха коретата,след като овладяхме положението сичко тръгна как си трябва.Вашж е по трудна от каел щото има много повече неща които могат да се объркат,коре,стридери етц,докато при каел сичко е заучено.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 25 Яну 2008 02:02
Хаха днеска на 3 тия опит умря,беше интересно накрая каква гонитба беше танка постояно бяга от зелените лайна и дпс-а го преследва.В неделя отиваме да изчистиме The Eye и в понеделник и вторник ще правиме опити на Каел.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 25 Яну 2008 11:55
Мале , меле кво туи Ваш ? Аз нещо не случвам на гилдии който праят ССЦ и ТК. Бях в няколко и се ме ползваха когато немаше онлайн друид да одя с тях и да ги бъфкам.За друго не ма земаха ,ама и не сполучваха докат бяф у тез гилдии ,и след като напусках и започваха да се занимаат по задълбочено с раидването , или се разпадаха .Напрао майтап ти казвам. Сега почна да ми писва от ферал-ството 4е ще събирам малко от ПвП-то гладиаторските дрешки за пуйка.
___________________________________ Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound. http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
|
|
|
|
|
v3n0m
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 04 Фев 2008 21:30
За момента най-добрия НЕОФИЦИАЛЕН сърв по мое мнение е http://www.wowscape.net.Навит съм и в официялния (Silvermoon,но мога да преместя ако не е удобно).Ако ще се събираме там трябва да е
|
|
|
|
|
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 11 Апр 2008 18:44
v3n0m написа: За момента най-добрия НЕОФИЦИАЛЕН сърв по мое мнение е http://www.wowscape.net.Навит съм и в официялния (Silvermoon,но мога да преместя ако не е удобно).Ако ще се събираме там трябва да е ОМГ!!!111! :Д Да, нахъсан съм! ( и съм пич ) Ае пак се сберем бе народе!!!
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 12 Апр 2008 11:48
Баси, половината страница в Спец. Форума е с теми за УоУ. Стига! Спрете се! Не искам да се зарибявам отново!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 12 Апр 2008 11:56
УоУ му е майката!Няма по добра игра
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 12 Апр 2008 11:58
Ахах, бе това далеч не е така, но има гнусната власт над някои да ги зарибява грубо.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 12 Апр 2008 22:18
Chernobyl написа: Да, нахъсан съм! ( и съм пич )
Ае пак се сберем бе народе!!! И аз съм навит, но само ако е в близлайк сървъра (legion). Тъкмо ми се беше доиграл УоУ. Но да имате в предвид, че няма да мога да отделям повече от час-два през непочивните дни.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 12 Апр 2008 22:34
Кара Бен Немзи написа: И аз съм навит, но само ако е в близлайк сървъра (legion). Тъкмо ми се беше доиграл УоУ. Но да имате в предвид, че няма да мога да отделям повече от час-два през непочивните дни. Супер!Еми аз там имам един 13 левел Нямаш проблем ще играем
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 13 Апр 2008 14:51
Chernobyl написа: Супер!Еми аз там имам един 13 левел Нямаш проблем ще играем Ally или Horde ще играем? едит: Всъщност първо ще пробвам Mythos
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 13 Апр 2008 15:16
Кара Бен Немзи написа: Ally или Horde ще играем? едит: Всъщност първо ще пробвам Mythos Еми за мене няма значение Героя ми е хорд
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 31 Май 2008 09:45
Мисля да си взема два месеца на Близ Някой може ли да ми покаже къде е акаунт ваканцито на в близ сайта че аз не го намирам даже и в акаунта си.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft PCM Guild ? Публикувано на: 31 Май 2008 18:42
До колкото виждам, вече няма такава опция. Някой да ме обори, ако може.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|