Автор |
Съобщение |
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 30 Май 2008 22:40
Каква операцинна система използвате ??? Мисля че съм включил най-разпространените ОС-и.
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 30 Май 2008 23:08
Хубава тема, ползвам Windows XP. Добави и Mac OS, може някой съвсем случайно да я ползва...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 30 Май 2008 23:08
Дълги години не пусках 98-мицата, сега не пускам ХР-то.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 30 Май 2008 23:24
XP rlz и аз като Chameleona дълго време бях с 98 ся няма и аз да пускам XP-to
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 30 Май 2008 23:28
Съвсем бях забравил за мак Добавена е. Радвам се че темата ви харесва.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 30 Май 2008 23:43
Linux Gentoo
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 30 Май 2008 23:51
Windows XP.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 31 Май 2008 00:17
The Chameleon написа: Дълги години не пусках 98-мицата, сега не пускам ХР-то. Same here!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 31 Май 2008 09:08
Работя с ХР от доста време, и не искам да го сменям, защото незнам дали ще ми хареса, пък и не ми се занимава с инсталиране на друг уиндоус
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 31 Май 2008 09:16
XP Ще видим след две години,дали Windows 7 ще е по-добър.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 31 Май 2008 18:34
3 компа WXP Linux Mac
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 31 Май 2008 20:09
Анкетата е безумна. Наблъскани са неща като 3.11, който е съмнително някой, някъде, адекватно да ползва. FreeBSD е всичко друго, но не и Linux. Изредени са няколко дистрибуции (подозрително ми приличат на първите няколко в Distrowatch), като не е обърнато внимание на варианта някой да ползва друга, както е случая с Gentoo, например. Още повече, че какво очакваш в този форум като резултат (:
Linux here.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 31 Май 2008 21:55
Виста. С надеждата че има нещо хубаво в нея си я инсталирах.... Сещате се че съжалявам адски много сега, но пък ме мързи да се връщам пак на ЕксПи. Поне е шаренка
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 31 Май 2008 22:34
Морт първо на първо изброих тези безумици за да да направя една колкото се може по-богата анкета. Ти какво искаш - анкетата да бъде: 98, ХР, Vista, Linux ли ??? 2-ро: Щом Free BSD не е линукс какво прави на 11 място в класацията за най-популярни ЛИНУКС дестрибуции? Ако се вгледаш по-надолу ще видиш и доста други BSD-та. 3-то - вярно е, че съм сравнявал с distrowatch.com, обаче НЕ съм ги изпраскал буквално, а съм изброил тези които съм чувал и тези които са ми предлагали от форума на дата и pcmania, когато мислех да мигрирам на linux. Та дори и да бях ги изпраскал буквално лошо ли е ??? 4-то "не е обърнато внимание на варианта някой да ползва друга, както е случая с Gentoo, например". А според теб защо съм сложил в анкетата опция като "Линукс - друг" ??? Точно заради този случай. Аз дори и да искам да ги изборя не мога, понеже линукс-ите за 100+, а пък анкетата трябва да има макс 30 предложение.
P.S. И междо другото много повече хора са чували за Windows 3.11, отколкото за Gentoo. P.S.S. Бях сигурен че ще понеса критика от някой линуксджия, колкото и да се старах.
|
|
|
|
|
Барак Осама *)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 31 Май 2008 22:47
Все още си ползвам екс пи-то и съм си съвсем доволен. Ако до година или по-малко направят вистата по-малко лайняна може да си я сложа за проба, въпреки че ми е доста грозна и кичозна.
|
|
|
|
|
Toxsick_Vomit
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 01 Юни 2008 10:42
Windows XP
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 01 Юни 2008 12:09
Критикувам ти анкетата, че не е домислена. Не съм казал, че е лошо, че си го изпраскал, но просто е глупаво да изреждаш сума дистрибуции, при положение, че пак ще иам доста, които си се ползват напълно нормално, а ги няма в списъка. Distrowatch въобще не следи само линукс. Там има и неща като haiku, което се отнася към BeOS така, както ReactOS се отнася към Windows (ебем ти и матурите ), Minix и прочие. Та *BSD въобще не е линукс, а си е UNIX дериват. Ако трябва да бъдем точни Mac OS X пък е BSD дериват. П.С. Но пък може да бъдеш сигурен, че в момента се използва много повече Gentoo машини, отколкото Windows 3.11.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 01 Юни 2008 13:06
Определено вместо 3.11 да беше написал SP2 и SP3
Аз вече съм с service pack 3 integrated!
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 01 Юни 2008 15:03
Е той излезе ли официално. Иначе XP SP2 и съм крайно доволен
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква операцинна система използвате ??? Публикувано на: 01 Юни 2008 15:55
Vista x64 SP1
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|