Такаа..Здравейте всички,
Обръщам се към вас със малко зов за помощ да открием името на една игрица която много ме изкефи преди години и сега ми е кофти ,че не мога да се сетя името
Та ето това което си спомням - играх я в период 2003-2004 почти съм сигурен ,че е по стара , играта е тип GTA sandbox в 3-то лице , в бъдещето се развива действието , ти си някакъв пич който търси следи за неща свързани със миналото му , можеш да се разхождаш по улиците и да влизаш в повечето сгради , макар че някой ( които са 18+ не те пуска ( поне засега ) , караш готина колица която можеш да викаш от едното таб меню ( Siber , Ciber а може и Cyber да е било приличаше на някакво ауди... Можеш да говориш със всички , имаш кинти въобще нямаш много ограничения , имаше една мацка дето като говориш със нея и става черно-бяло положението ,града е големичък и това е общо взето което се сещам , но със сигурност беше в много футуристична среда и някакви държавници не те обичаха въобще ии да.. осъзнавате ,че не помня много хаха ама всякакви идеи са добре дошли