Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Пичове помагайте издирвам име на игра
Публикувано на: 30 Май 2008 18:19

Такаа..Здравейте всички,
Обръщам се към вас със малко зов за помощ да открием името на една игрица която много ме изкефи преди години и сега ми е кофти ,че не мога да се сетя името
Та ето това което си спомням - играх я в период 2003-2004 почти съм сигурен ,че е по стара , играта е тип GTA sandbox в 3-то лице , в бъдещето се развива действието , ти си някакъв пич който търси следи за неща свързани със миналото му , можеш да се разхождаш по улиците и да влизаш в повечето сгради , макар че някой ( които са 18+ не те пуска ( поне засега ) , караш готина колица която можеш да викаш от едното таб меню ( Siber , Ciber а може и Cyber да е било приличаше на някакво ауди... Можеш да говориш със всички , имаш кинти въобще нямаш много ограничения , имаше една мацка дето като говориш със нея и става черно-бяло положението ,града е големичък и това е общо взето което се сещам , но със сигурност беше в много футуристична среда и някакви държавници не те обичаха въобще ии да.. осъзнавате ,че не помня много хаха ама всякакви идеи са добре дошли :)

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Re: Пичове помагайте издирвам име на игра
Публикувано на: 30 Май 2008 20:25

Интуитивно се сещам от описанието за Urban Chaos, но там героинята е полицайка. С чернобелите картини и миналото бих предположил че е Max Payne, обаче моментът с това ауди и бъдеще ме хвърля в тъча. Моментът с бъдещето ме ориентира към Fallout, но другите неща някак не се вързват. Сподели още подробности, ако се сещаш.

Профил ICQ

Публикувано на: 01 Юни 2008 10:48

С много мислене и търсене я намерих , играта се казва - Omikron : The Nomad soul за съжаление никъде не мога да я намеря да я дръпна , или да я купя..поиграх демото да си припомня и...трябва да я намеря :Д Хайде помагайте да я намерим някъде :)

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 01 Юни 2008 10:52

Ха, играта съм я цъкал, но бях забравил за тези неща :)

Главния герой е полицай, поне до едно време, между другото :)

И това е една от най-великите игри излизали някога. За времето си относно графиката и дори сега относно геймплей и история. Дамн ако я намериш пиши, че ми се доигра.

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 16:35

ето аткаде да я дръпнеш надявам се да сам ти помогнал http://zamunda.net/details.php?id=95484 ... omm1828373 :roll:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com