Здравейте Продавам "undead mage"70 левел.Реалма е Емерис.Мейджа е със сезон 1 (пвп) и една част сезон 3 +бързия маунт 280%спеед +вдигнати професии engineering + minning. В ацц-то има още и warrior 30левел Цена 250лева
SeldoM написа:Здравейте Продавам "undead mage"70 левел.Реалма е Емерис.Мейджа е със сезон 1 (пвп) и една част сезон 3 +бързия маунт 280%спеед +вдигнати професии engineering + minning. В ацц-то има още и warrior 30левел Цена 250лева
Магесник инжинер?!?!И миньор???
Това е някаква подигравка?! :Д И ако сезона е за приест направо му давам 500 лева! А и ако маунта върви само на задна вдигам двойно! 1000 ЕВРО!
Вдигнах го заради бомбите и най вече защото играя пвп .. Пусни си някое филмче с мейдж и виж на какви професии е ... Ей такива като тебе като почнат да се исказват бляскаво най ме радват!
SeldoM написа:Вдигнах го заради бомбите и най вече защото играя пвп .. Пусни си някое филмче с мейдж и виж на какви професии е ... Ей такива като тебе като почнат да се исказват бляскаво най ме радват!
Спокойно!Аз съм мозъка на тоя форум ако не съм аз отдавна да е западнал форума :Д
SeldoM написа:Вдигнах го заради бомбите и най вече защото играя пвп .. Пусни си някое филмче с мейдж и виж на какви професии е ... Ей такива като тебе като почнат да се исказват бляскаво най ме радват!
Спокойно!Аз съм мозъка на тоя форум ако не съм аз отдавна да е западнал форума :Д
All hail Vermic.We are yours to command master!! .....not
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Направих грешка че пуснах тема ... Незнам как вървят ацц-та какво е станало толкова ? Както и да е .. Ако каже че ацц-то се продава за 2лева ще спрете ли с подигравките ? Ето го и арморито http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Thevoid