Ебати гаврата е тая игра
малеее ебаси шибания мангалски боклук е тва нещо бе деба майка им на тия педали бе
1. Компютъра е ебаси прото, някакви пасове по конец дето минават през краката на моите, дори пасове по земя през цялото поле минават между краката на моите.
2. Моите боклуци БЯГАТ от топката като им подам, да не говорим че едвам в 25% от случаите подава в правилната посока
3. вратаря на компютъра е още по-голямо про. на тренировка НЕ МУ ВКАРАХ НИТО ЕДИН ГОЛ освен добавки и т.н.
4. моя вратар пуска голове от центъра ебаси между краката му минават
5. въздушните дуели са новия начин за чифтосване, който прави жените по земята ненужни
6. ЕА имат извратено чувство за атака и защита, след като при контраатака най-отпред са ми дефанзивните халфове, като им подам извеждащ пас естествено бягат назад, като тръгна към тях вместо да отидат на по-добра позиция тичат към мен и се сбутваме за топката
7. показателя за сила на центрирането въобще съществува ли?
8. графиката е като на фифа 2002, даже там поне футболистите имат някакви изражения
9. моите футболисти са терминатори, защото никога не дава фал дори да ме пребият, ама са и женчовци, защото като им вземат топката остават стъписани за около 2-3 секунди. Компютъра опаче няма такива проблеми. При най-малкия допир дава фал, а в същото време ако им взема чисто топката не те, ами аз се стъписвам...
ТОЯ ЖАЛЪК БОКЛУК ИЗХВЪЧА ОТ ХАРДА МИ ВЕДНАГА