Music - Place

Нещата от живота
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Re: Music - Place

Мнение от Sirius »

Естествено, че е детска работа. Как може да сравняваш нещо толкова мащабно, трагично и в своята цялост водено от идеалистични подбуди, изродили се в чудовищни резултати като религиозната война с вашите позьорски истории? Тоя бил фешън, оня бил метъл. И? И против едните, и против другите може да се каже адски много и пак да прозвучи като детинско заяждане.
Nocturno, кой си ти и кой ти даде правото да определиш кой е "безмозъчен кретен" и кой не е? Просто питам, нали Влад го каза - говорим си.

бтв, за протокола - поддържам, че комерс трябва да има.
:flipFinger:
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Noct, това, което имах предвид с "в истнският живот" е единствено и само факта, че комерса е в пъти по-харчеща се музика извън пределите на този форум.Не съм искал да говоря нито за твоя личен живот, нито за този на който и да е друг, поне не и в тази тема.

Това само в случай, че с последното си изказване си визирал моят пост.

И аз намирам войната между стиловете за детинска, но какво да се прави...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Добре, войната м/у стиловете ( феновете им, по-скоро ) като единичен случай е възможно да е детска, но мисълта ми беше, че мерака на един да се бърка във вкусовете на друг и да претендира правота е едно от най-често срещаните явления. Религиозната война е същото , но в много по-голям мащаб и на по-високо ниво :P

Инак :

Интересно е как обсъждате неща, които не зависят от вас в никаква степен.

Тогава нека не обсъждаме 99% от нещата, които обсъждаме от както съществува форума, по тази логика :)
Sentinel
В момента играе: World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Мнение от Sentinel »

И тази тема ли обърхате на спор за музика бе? :evil: Като че ли не ви стигат другите теми ? Аман от такива изпълнения...
Global Strike Task Force
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

e, да ви еба всички тъпанари - аз откакто съм се появил в тоя форум, винаги споря за това нещо и си държа на моето, а вие като селски курви минавате от едно на друго, яжте си мъдете :!:
Dr. Bertruger

Мнение от Dr. Bertruger »

Добра идея за сайта, ще следя развитието му. Нищо иновативно, но ще върши работа.

П.П. Четейки редовете на мъдрост от метъл феновете, се подвърждава личното ми виждане за тези хора -
индивиди без особени ценности и стимул за да продължават напред, всичко това съчетано с тяхното желание да избягат от реалността, която очевидно ги тревожи поради невързможността им да се впишат в обществото, което изглежда е така различна от тях. Характера на даден човек е пряко свързан с музикалните му предпочитания.
Gothic doesn't exist!
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Dr. Bertruger написа:Характера на даден човек е пряко свързан с музикалните му предпочитания.

Значи ти дори и за чалгар не можеш да минеш :P
Disturbed

Мнение от Disturbed »

Dr. Bertruger написа:П.П. Четейки редовете на мъдрост от метъл феновете, се подвърждава личното ми виждане за тези хора -
индивиди без особени ценности и стимул за да продължават напред, всичко това съчетано с тяхното желание да избягат от реалността, която очевидно ги тревожи поради невързможността им да се впишат в обществото, което изглежда е така различна от тях. Характера на даден човек е пряко свързан с музикалните му предпочитания.

Айде като си такъв психолог, подкрепи се сега с факти. Искам да ми обясниш кое ме спира да изслушам два-три метъл албума в нас, след което да пийна биричка с компанията, да си прекарам останалия ден с момичето, да поспортувам, или да се отдам на хобита? Според мен тъпаци като теб, които обичат да си правят изводи за характера на човек според музикалните му предпочитания, са милион пъти по-антисоциални от всеки останал. Смотан си, пич, ако ще да слушаш ангелските арфи, заврян си отсекъде.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Sentinel

Мнение от Sentinel »

Ноктурно, ако не си забелязъл, аз отдавна спрях да правя такива педеразтии. Сега виж си първия пост в темата и ше видиш че ти почна спора/заяждането уатевър...
и после аз съм ви осирал темите...
Global Strike Task Force
Dr. Bertruger

Мнение от Dr. Bertruger »

Kire_von_Dragoman написа:Значи ти дори и за чалгар не можеш да минеш :P

С това се потвърждава цялостната картина за вас.

@ Disturbed

Обиждай, ядосвай се, чуди се защо те избива на гняв, когато чуеш или прочетеш истината от някой.
Факти не са ми нужни, това е моето виждане за нещата, такива каквито са... изключения винаги ще има.
Gothic doesn't exist!
Sentinel

Мнение от Sentinel »

Епа пич, то е много лесно да кажеш "истината боли" и да се измъкнеш без да се аргументираш.
Global Strike Task Force
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

Dr. Bertruger, self-deluded fool. :>

EDIT : Оф, мислех си, че поне ше е по-голям, той 18-годишно пишлеме. ;р АХАХА!
Chikushou, ore gozen sobou!
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Dr. Bertruger написа:
Kire_von_Dragoman написа:Значи ти дори и за чалгар не можеш да минеш :P

С това се потвърждава цялостната картина за вас.

@ Disturbed

Обиждай, ядосвай се, чуди се защо те избива на гняв, когато чуеш или прочетеш истината от някой.
Факти не са ми нужни, това е моето виждане за нещата, такива каквито са... изключения винаги ще има.

Каква е истината ?
.
Disturbed

Мнение от Disturbed »

Много говориш, а нищо не казваш, а? :) Къде пък виде да се ядосвам по-точно? Чудя се кое те е озлобило толкова към метълите, че да си извадиш такива изводи? Какво, единствените метъли, които познаваш, са те вкарали в болница за 3 месеца и сега всички са ти криви? Да, познавам ултра-малоумни метъли, както и много готини и интелигентни хора със най-разнообразни музикални вкусове. Характера на човек е съвкупност от личен опит и възпитание. Ако теб са те възпитали бесните техно-ритми, мога само да те съжаля. Замисли се доколко си прав да оеднаквяваш милиони хора по света, ама наистина се замисли сериозно. Ако пак стигнеш до същото заключение - твой си проблем.

@Романс
Да, наистина, явно всички метъли са като отворена книга за него :Р Да каже поне колко дяца ша имам, внуци, коли, па я че му въргам едър бакшиш...
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Аз не виждам нищо лошо в комерсиалната музика. Както в момента Пусикет Долс се борят за няколко цента повече ройалтис, така едно време са се борили и Джеферсън Еърплейн, Рей Чарлс или Бийтълс ?!?! Действително в днешно време има адски много музика която се прави по "калъп за хитове" и като цяло в музиката се намеси прекалено много бизнеса, но същите неща се говорят откакто са започнали да се правят музикални записи. И да - хубава и стойностна комерсиална музика продължава да излиза, и част от нея се излъчва по MTV - deal with it !

Също така - не всеки човек който ходи на дискотека в Студентски, понякога гледа Дъ Войс или Планета и обича да се облича в тон с някакви моментни тенденции е някакъв тъпак. Само защото някой не си е облякъл суичер или тениска на метъл банда, тъй като да речем иска да е привлекателен за повече мацки, не го прави "позьор". Или пък още по-глупавата тъпотия - слушаш ли каквато и да е чалга, било то пиян или трезвен, значи си тъпак - сещам се за повече умни колеги от университета, които петък излизат на чалга, отколкото за умни метъли. *псувайте ме колкото си щете за следващите изречения, боли ме хуя* Истината е че много голяма част от вас са невъобразими социопати, които са се сдушили с други от техния вид и съответно (по най-позьорския възможен начин) са им приели вкусовете относно музика и обличане. И не се притеснявайте - това го има и при раперчета и при чалгарчета, има го и при вас. По лошото на метъла е факта, че слушащите го се мислят за по умни, защото не се влиаят от "това което е по телевизията" и тем подобни булшитове. Осъзнайте го пичове - ВИЕ НЕ СТЕ ИЗБРАНИЯ НАРОД ( скапани еврейоподобни :x ) - вие сте нормални хора, които провокирани от лични предпочитания или от тенденции сред характерно-себеподобни сте избрали да слушате определен стил в музиката, точно КАТО ВСИЧКИ НАС. Няма нищо по специално и по възвишено в метъл музиката, което да не отговаря на нещо специално в другите стилове музика. (спри да си мислиш за затапката, металяго - специалното на чалгата (истинската чалга, не тия пайнерщини (както казах винаги има и калъпни изпълнители)) е че може да приюти по първичните емоции и да ти доставя повече удоволствие когато си в техен плен)

Затова - спрете да се замовъзнасяте и замлъкнете - винаги ще има малоумни позьори в музиката и няколко по тежки китарни партии, комбинирани с черни дрехи и "възгледи" не правят никого нещо повече.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Макс Пейн
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Чакаме хейт към слим, даже много се бави - вече трябваше да има няколко поздравчета към майка му :lol:

Иначе аз ще се изкажа със скромничко +1 и ще допълня, че Queen, които на мен най-много и най-дълбоко ми докодват сърцето и ме карат да се чувствам истински, са толкоз комерс, че няма до къде - само вижте къде са били по класацийте.А да не забравяме, и че Back in Black на AC/DC е вторият най-продаван албум на света - ако това не е комерс...И ако AC/DC не са велики...

Все агенти сме!
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

+2 :D
I'm busy, okay? I'm busy!
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

Ако приемем, че Noct , не говори c ирония и не се прави на шут , а го мисли наистина :
e, да ви еба всички тъпанари - аз откакто съм се появил в тоя форум, винаги споря за това нещо и си държа на моето, а вие като селски курви минавате от едно на друго, яжте си мъдете

Мога да съдя, че всички конфликти породени м/у двата лагера (f.e чалга & метъл fans) са дело на такива изцепки. Това, че даден стил музика ти харесва не те прави нито по-умен нито си на място да казваш кой какъв е. Като отидеш да си търсиш работа никои не те пита какво слушаш. Всеки иска да знае какво умееш и какъв човек си и дали има изгода от това. А пък като гледам ти съдиш по стила музика, значи братле или си адски ограничен или идея си нямаш по какви критерии да определяш дадена личност. И тук идва да попитам в този ред на мисли :arrow: Като слушаш метъл с какво ти си повече от мене и всеки друг форумец тука ? (Just talking ;) and wondering )

П.П Слушам всякаква музика включително метъл и чалга ;)
П.П2 Сайтчето си го бива
П.П3
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

вчера ми беше изпращането; вечерта ходих с класа на някаква кръчма, стоях 3 часа и си тръгнах, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СИ ВЪРТЯХА ЗАДНИЦИТЕ И ДЪНЕШЕ НЕВЪОБРАЗИМО ТЪПА ЧАЛГА. е, да, позьор съм, направих го, за да не си разваля имиджа... :lol: тъпаци
Аватар
Макс Пейн
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Нокт, радвам се, че нямам такива като теб в моят клас.И аз не обичам чалгата, но от сега знам, че цяла нощ на бала ми ще си въртя задника.И мисля да си го въртя с кеф, напук на себе си...

Все агенти сме!
Публикувай отговор