Автор |
Съобщение |
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 13 Май 2008 10:03
Ъъъ, вижте сега...може би се изразих грешно...просто исках да кажа, че в сравнение Doom 3 е по-лесна от Doom 2...а и освен това е и по-лесна от някои други игри...не исках да излезе, че Doom 2 е съвсем лесна - при гадни настройки тя си е направо отвратителна. Съгласете се обаче, че има игри, които са не само мъчни за преминаване (на високо ниво на трудност), а и изискват от играча, да влага повече усилия и изобретателност, отколкото при игрите в порезицата Doom. От такава гледна точка Doom 3, не е особено сложна...
Така че е въпрос на тълкувание, какво наричаш трудно.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 13 Май 2008 11:56
на дуум 1 и 2 се респаунват монстерите постоянно и затова трябва да се минават нивата много бързо ако искаш да я превъртиш като това филмче дето е по горе а дуум 3 и експанжъна му просто се умира много лесно това му е трудното
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 13 Май 2008 12:35
Че то на Doom 2 се умира много трудно...
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 13 Май 2008 14:49
еми аз явно много съм играл доом 1 и 2 и затова неумирам лесно ама на вас може да ви е трудно
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 14 Май 2008 10:42
аз доом 3 колкото го играя толкоз се стряскам става дума като ми стане лесно пускам на по голяма трудност и почвам пак да се стряскам отначало можеби ви стряска атмосферата ама после се стряскам от друго примерно на 100 кръв съм вървя смело избивам несъм сеифал и извендън се обръщам и бам уааа шатт няко пред мен ме удря гърмя по него наслука него убивам обръщам се и още едно отнякаде бам и аидее умрех е тва е стряскащото
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 14 Май 2008 13:28
Е, то на някои хора тук това им е тезата - стряскането или страхът от това да не те утрепят в играта, не било истински страх...твърдят, че ако след 10 часа игра не влезеш в лудницанта на лечение с антидепресанти, значи играта не е ИСТИТСКИ horror, а фалшив. Аз пък си мислех, че horror е жанрова класификация - т.е. за какво горе-долу става дума в продукта, а не каква ще причината за диагнозата ти след употребата му. Примерно - сещате се колко холивудски тъпни, на които не сте се смяли, се водят и разпространяват, като комедии.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 14 Май 2008 13:38
дуум 3 е стряскаща отвсякаде постоянно се стряскаш дори само от шумът втрвиш си тихо е и изведнъж някоя тръба почва да изспуска пушак с много страскащ звук и ти се чудиш кое чудовище ти се е метнало а то само някаква тръба или пък някои кабел почва да подскача по пода и това те изнервя защото незнаеш кога е някои гад кога е нещо друго, а пък като атмосфера постоянно ти натрапва сатанизъм кръв и черва в главата набива ти ги направо и според мен това е доста гадно за психиката ивратено е накрая може да станеш луд параноик сатанист, което не е одбра диагноза затова харесвам повеч старите думове и те бяха много сатанински но небяха толкз параноични и несе наблягаше толкоз на гнусотиите в него което го правеше по приятен за игра повече не екшън се набляга а в 3 ката повече на филм
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 15 Май 2008 14:25
Аре са...прекаляваш...точно това са избегнали хората - не прекаляват. Всичко си е много точно и приятно дозирано - настройва те за екшън, е не те психясва така, че да си извадиш от ужас очите сам...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 15 Май 2008 16:42
No написа: Естествено, там ги има и малките групички ентусиасти, които искат плашещ реализъм (Rainbow Six). Това е формулата.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Тъп трол (баннат)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 17 Май 2008 20:25
И въпреки всичко doom и doom 2 бяха класики и, дори quake и quake 2 бяха много по-добри от doom3 То имаше и още някои игри на id, Heretic,hexen,,quake3 които бяха съвсем различни от останалите.
ДА не говорим за ET или enemy territory quake wars?те са по-голяма класика
Е все пак е по-добра от half-life 1 например
Но определено не е наи-добрата игра правена от id.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 17 Май 2008 20:58
elfbg написа: Е все пак е по-добра от half-life 1 например ХахХАхахАхаАХАХаХАХахахахАХААХАХАХАХАхахахахахАаХаХахахахахахах
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 18 Май 2008 14:22
heretic си е съвсем като дуум 1 и 2 кво му е по различното освен скина
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 19 Май 2008 13:44
Може би говори за Heretic 2 и Hexen 2, които наистина си бяха готини (нървото екшън от 3-то лице, а второто RPG от първо лице.
elfbg, поредиците Heretic и Hexen са на Raven Software, които признавам бяха гъсти с ID, но не са една и съща фирма...после същите пичове натвориха Soldier Of Fortune, Star Treck:нещо си, Jedi Outkast, Jedi Academy и както съм чувал издънката Quake 4.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 20 Май 2008 18:52
чак пък рпг
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 21 Май 2008 06:39
AlShu написа: Може би говори за Heretic 2 и Hexen 2, които наистина си бяха готини (нървото екшън от 3-то лице, а второто RPG от първо лице.
elfbg, поредиците Heretic и Hexen са на Raven Software, които признавам бяха гъсти с ID, но не са една и съща фирма...после същите пичове натвориха Soldier Of Fortune, Star Treck:нещо си, Jedi Outkast, Jedi Academy и както съм чувал издънката Quake 4. Издънка?Извинявай ама Куейк 4 го отнесе заради злополучния ДУУМ 3!Куейк 4 си беше доста повече куейк ,отколкото дуум 3 дуум!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 21 Май 2008 15:01
просто не е добър в мп куеик 4 става дума яко е ама не е нищо повече от куеик 3 а на фона на игри като ънреал търнамент 2004 и унреал 3 просто нма как да не е издънка се пак се иска мулти в куеин не само сингъл
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 22 Май 2008 06:04
Лично аз мисля че големият и проблем беше липсата на кооперативен режим за мултито. Quake Wars като заложи изцяло на мулти да не би да стана най-добрата част?
|
|
|
|
|
Тъп трол (баннат)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 22 Май 2008 11:49
"Quake Wars"
Все пак е добра и различна от другите,а и много бързо се движиш в нея
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 22 Май 2008 12:21
Serious Sam написа: Quake Wars като заложи изцяло на мулти да не би да стана най-добрата част? В интерес на истината изкъртва.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 05 Юни 2008 11:51
Doom е велика поредица,няма друга като нея.Макар и първата ми игра да беше Quake 2(маико колко време съм прекарал с таз игра),за мен Doom остава класика. Доом 3 си е тита в геим индустрията, за това няма спор.Дано скоро да видим и Доом 4 .Със сигурност би требвало да по добра.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|