Автор |
Съобщение |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 20 Май 2008 22:22
Damn duude.. напомни ми на Аркатраз... 
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 09:26
 Азе и Диста под звуците на Пантера ще да е било :Р Later that night, незнаен папарак уловява как деградирам под звуците сигурно на рибната фиеста :Р  На турнира на Хейло 3 (thanks Sandro  за снимката) 
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Chernobyl
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 09:33
Rico написа: На турнира на Хейло 3 (thanks Sandro  за снимката)  На кое място беше? Иначе Диста не е красив :С
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 09:42
Chernobyl написа: Rico написа: На турнира на Хейло 3 (thanks Sandro  за снимката)  На кое място беше? Иначе Диста не е красив :С Dist is cute (romantic smiley) 2-ро, имай напредвид че за пръв път играех Хейло 3, за пръв път хващах "баница" :Р die-hard мишка+клавиатура шутър guy. A сега ми е много по удобно с "баницата" като ходим да играем в един приятел. Пък и каката действаше разсейващо ;Р
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 10:28
Не е баница, а е кифла бе :Р Кифларата... С микрофона става цел козунак, ама се преживя(ва) :Р Чернобил ми яде куро, поне си прилича с него :Р Джонка, кви са тея компромати бе  Тва с чалгата тре'еше да не го пускаш, демн, разваляш ми имиджа на дайхард трашаджия :Р
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 10:52
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 11:28
Тоо диста има некаква секси брадичка. 
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 12:27
Принцесата-войн написа: Ти пък кой си? Недей да ми говориш така, сигурна съм, че там около теб има много по-хубави момичета, които с радост биха ти пуснали. (: Не се заяждам , просто изказвам мнение xD .
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 12:55
човeк написа: Тоо диста има некаква секси брадичка.  Вече я нямам, тая снимка е стара :Р Като не ме мързи ще се щракна :Р
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 16:37
Disturbed написа: човeк написа: Тоо диста има некаква секси брадичка.  Вече я нямам, тая снимка е стара :Р Като не ме мързи ще се щракна :Р Ти си адски сладък, пич, и ще те чукам 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 18:04
Бате, не че аз имам много право да говоря ма точни ти НО МОЖЕШ ДА ЧУКАШ  . А може би си се объркал и си искал да кажеш "ще дадеш да те чукам"  . А колкото до теб, аз бих те смазал от секс 
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 18:28
 Преди много години...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 19:04
bOtLik3 написа:  Преди много години... "  " like За да не остана и аз по-назад, по-късно ще постна своя олд скул снимка @човек ШПЩ
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 19:30
Firzen написа: Днеска те видях в 31во (:
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 20:46
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 20:47
Заеби хард-метъл-копеле физиономиите... кажи защо стаята е розова! 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 21 Май 2008 20:59
Не знам, не съм учствал в боядисването, но очудващо не е чак толкова зле  Като цяло стаята в момента изглежда много светла и уютна, бая по-добре от онова болнично бяло, в което беше :Р А тва ако са хард-метъл физиономии, аз че си прегризем носа...  Просто съм размазан на мах 
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 22 Май 2008 11:17
Охаа, а честито  Бате изглеждаш толкова уморен :Р не по различно от физиономията която имам аз в момента. Нали щеше да минаваш бе деба :Р очаквах поне да си поговоря малко с някой докато пия кафенце и се забозвам в офиса... Малко разнообразие год демн ит. 
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 22 Май 2008 15:05
Бате, нямах сили, тъкмо е ся се събуждам, спах цял следобед и трябва да уча...
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 22 Май 2008 15:43
постнете си детските снимки, а аз, бате Педоненчо ще ви направя темичка с анкетка за по-по-най дечко 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|