добре кажете сега какво да зема
http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=530084
http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=38081
или x1950 pro 256Mb/256bit с честоти 573/688Mhz
или давайте някви оферти може и да е 2 ръка стига да е agp е да не е нещо старо
каква видео карта да си зема
-
Sentinel
- В момента играе: World of Warcraft: Wrath of the Lich King
Re: каква видео карта да си зема
Не че е по темата, ама на тая втората видео карта ква е тоя производител ? За пръв път ги чувам.
Global Strike Task Force
Richard B. Riddick написа:Не че е по темата, ама на тая втората видео карта ква е тоя производител ? За пръв път ги чувам.
е ти разбиваш бате как може никога да не си чувал за SAPPHIRE
- ivanatora
- Обратна връзка:
Без да имам личен опит с някоя от двете, само с един поглед върху характеристиките - две ръце горе за HD3650. Защо се чудиш?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
ivanatora написа:Без да имам личен опит с някоя от двете, само с един поглед върху характеристиките - две ръце горе за HD3650. Защо се чудиш?
И аз така. Аз съм с HD2600XT, която не е особено различна от тази и съм адски доволен.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Fire Eagle
По принцип бих те посъветвал да си помиослиш за минаване на ПСА да инвестираш в АЖП според мен си е набутване няма никаккв преспектива иначе по темата за Сапфира съм въпроса е дали ще го има специално за 7600 гт скоро едно приятелче я търси в Жар и я нямаше а и неможеха да я доставят затова най добре се обади да провериш дали наистина ги има защото тези карти са адски кът успех
Fire Eagle написа:По принцип бих те посъветвал да си помиослиш за минаване на ПСА да инвестираш в АЖП според мен си е набутване няма никаккв преспектива
е да ама ако тръгна да сменям дъното ,рам памета,видео картата а момента нямам толква пари