Fenrir написа:Аз не си пропилявам ваканциите с раобта.![]()
Но....тази ще е маааааалко по-различна - трябва да се мине целият материал по химия и биология.
Е... аз сега ги минавам, поне биологията

Иначе през лятото немски, живот и здраве...
Fenrir написа:Аз не си пропилявам ваканциите с раобта.![]()
Но....тази ще е маааааалко по-различна - трябва да се мине целият материал по химия и биология.
Fenrir написа:Абе Хами,на мен ли ми се струва или след 7000 пост,вече не си "скрит",кат' се регваш у форума?
Едит:Никой не се бъзика бе.Просто отбелязвам.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Bartelby написа:Eine Duner, bite! - Немските дюнери да мнооого по-яки от нашите. С доста повече месо.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
THE KING OF TIME написа:пхахаха, мн. ясно, а размера къв ееее. А с биричка как върви
MetalGearRex написа:А някой друг възнамерява ли да се пробва с нещо по специалността си (има не малко студенти във форума вече)?
Existence написа:Дист, работа за лятото най-лесно се намира. Може да е и по-къртовски труд (автомивки-мавто...мивки), разни строежи... Хамалско е, ама хем е фитнес, хем ти плащат. Е миналата година плащаха по 40 лева на час на който работник излезе да бачка на 40 градуса. Ако не се самоубиваш за по няколко часа на ден ще спечелиш повече, отколкото аз за цял месец