Работа през лятото...

Нещата от живота
NhazUl

Re: Работа през лятото...

Мнение от NhazUl »

Fenrir написа:Аз не си пропилявам ваканциите с раобта. :lol:
Но....тази ще е маааааалко по-различна - трябва да се мине целият материал по химия и биология. :D

Е... аз сега ги минавам, поне биологията ;)

Иначе през лятото немски, живот и здраве...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Fenrir написа:Абе Хами,на мен ли ми се струва или след 7000 пост,вече не си "скрит",кат' се регваш у форума?
Едит:Никой не се бъзика бе.Просто отбелязвам.

Около 7к поста почнах, не точно след тях.. :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Да се надяваме, че ще ми се отвори парашута за някоя софтуерна фирмичка. По възможност на половин работен ден - не съм толкова зависим и претенциозен откъм заплащане, а искам и да си почина. А от друга страна, така или иначе не мога да започна работа на наистина високоплатена работа като програмист, понеже нямам опит.
Иначе гледам тука предимно говорите за неквалифициран труд. А някой друг възнамерява ли да се пробва с нещо по специалността си (има не малко студенти във форума вече)?
Never save anything for the swim back!
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Като за вас - магистралата... :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Bartelby написа:Eine Duner, bite! - Немските дюнери да мнооого по-яки от нашите. С доста повече месо.

пхахаха, мн. ясно, а размера къв ееее :D . А с биричка как върви :P
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
indica

Мнение от indica »

THE KING OF TIME написа:пхахаха, мн. ясно, а размера къв ееее :D . А с биричка как върви :P

Ееее, стига си дразнил хората :)
Аватар
Gοסgle [Bot]

Мнение от Gοסgle [Bot] »

MetalGearRex написа:А някой друг възнамерява ли да се пробва с нещо по специалността си (има не малко студенти във форума вече)?

Най-добре е като студент да работиш по специалността, дори за малко пари. Придобиваш опит и стаж, което е важно, защото като завършиш винаги търсят хора със стаж. Ако си без, или в CV-то пишеш че си бил барман и пиколо, не те вземагт много на сериозно.
Аватар
reconnect

Мнение от reconnect »

Абе как е работата в Макдоналдс?
Stand And Fight
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Born With A Heart Of Steel
Sentinel
В момента играе: World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Мнение от Sentinel »

В разказа на Андрей бая подробно е описано. :)
Global Strike Task Force
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

http://www.jobtiger.bg/ .-.
Дядо ми пуска обява в списания на плейбой коя ще му оре нивата!
Chikushou, ore gozen sobou!
Аватар
reconnect

Мнение от reconnect »

Ае уредих се в МД ама се чудя заслужава ли си ?
Stand And Fight
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

@creator - епик мюнхенски кебапчия ! Вземи мен да разливам бирата !

Ваканцията сега въртях 4 дена търговийка на Златните.
Около 15-ти започвам сервитьорене на малки смени преди/след училище, пак на Златните.
През лятото или оставам на същото място, или захапвам неко по-фромаз оферта, или ще ми бактиса и ще остана безработен.
Working class, братоца.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Бе то взех, че и аз се хванах на няква постоянна работа в CC. Нищо особено, но е забавно, парите не са най-лошите, а и ще си оправя познанията по ЛАН мрежи :)
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Мммдаам, постоянна работа ftw. Хич не е въпроса до mp3-то или upgrade-а на компа, пари за това мама дава бол :lol: Хубаво е обаче човек да си има работа, да свиква... не говоря за някоя автомивка или хамалски услуги от студенти (дето има разни лепенки по спирките :D ) пък и моето обкръжение са все хора на/около моя възраст, студенти, простаци :lol: Става фън и хич не се чувства все едно съм вързан за стола (защото всъщност не съм, има готино слънцеогрято балконче; освен това сега пиша от работа, see - и никой не ми прави забележки ^^). Та това ще продължи и лятото, няма да имам 6 работни месеца за платен отпуск, но who cares, пак ще си отида на моренце. Все пак мога да си го позволя, като започна да храня семейство и да плащам квартира/заеми нещата ще са други. Ама да не мисля за това в момента ^^

Бачкайте, момци! Няма нищо по-сладко от това да харчиш собствени пари. Някак не ти е гузно, сеш' се ;)
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

Aз пък смятам летото да се размажем от свирене с моите хора.

И ако е казал бог може и албум да направиме :lol: :lol:
Reaching aural nirvana...
Аватар
reconnect

Мнение от reconnect »

В МД недават под 16, а аз Юли ставам. Дайба :| Исками се да бачкам и да си изкарам парите за китарката... Ае хора казвайте някви идеи ;Д
Stand And Fight
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Disturbed

Мнение от Disturbed »

@No
Верно си е, ама наще не могат да ми дават много пари, а аз искам да си имам от време на време. Искам ми се понякога да не пия бира, а примерно да ударя един коняк. Да, ама не, като нема пара :Р Също така искам да мога да си платя сам пейнтбол екипировка, тренировки, турнири... Догодина да си избачкам пари за море/планина/Амстердам (;Р) , абе с една дума - да не се чувствам зависи от наще. Защото в момента харча техните пари, ям тяхната храна, ползвам техния интернет, а това не ми харесва. По тоя начин нещата не са в мои ръце и ми се виждат несигурни :Р Не че ще ме прецакат наще, просто искам за лично успокоение да знам, че мога и сам да си се издържам (поне за излизане, цигари, и някви глезотийки).

А лятото... лятото или ще съм в офис при една позната за 3 лева на час (не е много, но мен ме устройва), или при баща ми... Ако шефа му ме вземе де, ама там е бая къртовски труд. Верно парите хич не са лоши, но на така работа няма да издържа. Други предложения просто нямам... Всъщност, имам едно, но майка ми каза твърдо НЬЕ :Р За едно кръчме става въпрос, средно тежка работа (в смисъл, че ще се справя...), но трябва да оставам там до доста късно (някъде до към 2-3 часа). Таксито не че не е осигурено, просто майка ми я гони маниакална параноя :Р Та ще видим... Аз лично ще бъда разочарован, ако не успея да си заработя нещо това лято, ако ще и просто за черни дни. За мое успокоение.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Дист, работа за лятото най-лесно се намира. Може да е и по-къртовски труд (автомивки-мавто...мивки), разни строежи... Хамалско е, ама хем е фитнес, хем ти плащат. Е миналата година плащаха по 40 лева на час на който работник излезе да бачка на 40 градуса. Ако не се самоубиваш за по няколко часа на ден ще спечелиш повече, отколкото аз за цял месец :D
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

И 3лв на час, не са малко, особено ако са повечко часовете и дните ;Р
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Disturbed

Мнение от Disturbed »

Existence написа:Дист, работа за лятото най-лесно се намира. Може да е и по-къртовски труд (автомивки-мавто...мивки), разни строежи... Хамалско е, ама хем е фитнес, хем ти плащат. Е миналата година плащаха по 40 лева на час на който работник излезе да бачка на 40 градуса. Ако не се самоубиваш за по няколко часа на ден ще спечелиш повече, отколкото аз за цял месец :D

Въпроса е - какво разбирам аз от строежи, иначе бих се хванал :) А и се съмнявам да е концерт по желание "Ще бачкам днеска два часа, щото повече не издържам на жега"... Най-вероятно ще ми се изсмеят в лицето и ще ми кажат да си гледам работата :) Нямам и познати в тоя бранш (:D), а съм под 18 и сигурно пак ще ми теглят майната :) Иначе като сервитьор в някое забутано кафене пак съм навит, просто не мога да се оправя с намирането. Работа за пълнолетни има бог дал, ама не и за пишлемета като мен, никой няма да ме вземе на сериозно... За това предпочитам да е при познат, някой, на когото да разчитам. А и не ламтя за пари, искам колкото да се поглезя, но няма да откажа по-скъпоплатена работа де :Р Ще видим, има време.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Публикувай отговор