Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 10 Май 2008 15:33
А това че дневно на играта има над 60 000 сървъра(според официалната статистика)нима не не значи нещо?Това че присъства на всички големи гейм турнири и дори на световните кибер игри?От самото им създаване?Сигурно и това не значи нищо
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 10 Май 2008 15:41
Виж сега, CS не е Краля на шуутърите поради простата причина, че не е допринесъл с нищо за жанра. Истинските крале вече бяха споменати. Ако става въпрос за количество има и немалко хора цъкащи Halo мулти. Ако за теб броя на играчите определя кой е Краля - здраве да е!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 10 Май 2008 15:55
Нещо не разбирам защо трябваше да почнете да мешате sigle player с multy player игри.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 10 Май 2008 16:04
определено най-добрият мп. шутер е ънреал3 за момента
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 10 Май 2008 18:29
Rico просто Пред мен не важиш , Можеш да се праиш на "джони" Мони" пред другите да опъваш локумите но на мен не ми важиш пич. Не е възможно с твойта компетенция за реалният живот мен да му учиш момче, просто не си ми на акъла нито сега нито за в бъдеще. Можеш да си спориш и да се дървиш във форума но двамата си знаеме истината и е безмислено. С теб точно не ми се занимава сега губя смисъла да го правя. Brain момче ти си бъгав в мозъка SERIOUSLY . Ти наясно ли си какво е перспектива в картина ? Наясно ли си какво е арт ? Ти ми сравняваш Гигер със хаха, чакай да ги погледна пак. Тази помия. Това не е арт това е позор. Издишаш и все повече се смяляваш. Мисля ,че ти е време да напуснеш темата.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 10 Май 2008 18:41
Disturbed написа: Премахнат Assault Rifle?! /off Ами то си трябваше промяна.Е...не чак да я премахнат,но пушакалото трябваше да се измени.На практика можеш да минеш първата игра с него и помпа/ракетомет. Сега май са по 32 патрона в пълнител,което по-приемлово,защото сигурно ти се налага да прибягваш и до други оръжия. /off P.S Oh yeah,I almost forogt....проклятие,завиждам ти!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 10 Май 2008 18:53
AlShu написа: Нещо не разбирам защо трябваше да почнете да мешате sigle player с multy player игри. Пак като не се намери някой, който да каже "абе CoD4 е мно по-яко от тая боза бе". Не че не е по-яко, ама наблюдавам тенденция да се изтъква.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 10 Май 2008 20:11
Кефиш, слепец сляп води Edit: Като се замисля сега , та аз говоря на "хора" с по-малко самоосъзнание от насекомо бе . Позволям ви да ми ядете газъ. Успех в дискусията на здравомислещите, (като се замисля на тези ,които имат мозък и мислят с него).
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 10 Май 2008 21:58
Брейн, защо продължаваш да пишеш, след като след всеки твой пост, опитващ се да покаже нещо, пича над мене ти отговаря с някоя от "умните" си реплики?
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 10 Май 2008 22:29
Във форума на PCMania избухна 3-та световна война. Какво правите вие бе хора?
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 10 Май 2008 22:39
Много С.Т.Р.А.Х бре!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 11 Май 2008 10:21
Vanderveken написа: Rico просто Пред мен не важиш , Можеш да се праиш на "джони" Мони" пред другите да опъваш локумите но на мен не ми важиш пич. Не е възможно с твойта компетенция за реалният живот мен да му учиш момче, просто не си ми на акъла нито сега нито за в бъдеще. Можеш да си спориш и да се дървиш във форума но двамата си знаеме истината и е безмислено. С теб точно не ми се занимава сега губя смисъла да го правя. Brain момче ти си бъгав в мозъка SERIOUSLY . Ти наясно ли си какво е перспектива в картина ? Наясно ли си какво е арт ? Ти ми сравняваш Гигер със хаха, чакай да ги погледна пак. Тази помия. Това не е арт това е позор. Издишаш и все повече се смяляваш. Мисля ,че ти е време да напуснеш темата. Хихи искрено ме веселиш френд На никой не се правя освен на себе си Опъвам локуми, кога, пред кой? Поне като казваш нещо се аргументирай защото иначе ти си развиваш локумчета "С твойта компетенция за реалният живот" И каква е моята компетенция за реалният живот? Мисля че си нямаш на идея. А за акъл мисля че целият форум се посмя на твоя, дали съм особено ерудиран и знаещ, не не мисля. Човек винаги научава нещо ново и гради своята личност на базата на опит и конкретни случки. Но да ми казваш че не съм ти на акъла, сега и за в бъдеще лол Epic fail dude пак ме разсмя И пак ти благодаря, ценя моментите които ми носят усмивки . И след като не извади никакви аргументи за да защитиш позицията си по темата (освен да ме обвиниш че нищо не разбирам от живота, отново без никакво покритие зад мнението ти) считам спора за приключен и то не в твоя полза . Истината е, че човек и да ти избоде очите с аргументи, доказателства и прочие ти пак си вярваш сляпо в твоето. Споко някой ден ще се оправиш, надявам се .
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 11 Май 2008 10:49
да се надяваме да е толкова страшна колкото предишните части . И да не се провали като някои игри например !!!
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 11 Май 2008 15:41
@Vanderveken Ясно ни е като бял ден, че си Сорео, така че за риъл лайф просто не говори. Нямаш думата тука, може и да се мислиш за Юрий, ама си просто проредното лоу-лайф зомби. И да, спорът е безмислен, защото ти очевидно не приемаш, че чуждите мнения се изказват от хора с много повече гейм опит от теб. Признай си го пред себе си, ще ти олекне.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 11 Май 2008 15:54
Щях да пиша нещо по-дълго, но след първото изречение осъзнах ,че просто нямате физическите възможниости да го асимилирате поздрави.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 11 Май 2008 20:40
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 11 Май 2008 23:01
AlShu написа: . Аз пък си знаех, че ID ще заложат на сигурно и ще направят играта достатъчно лесна, че да може да я превърти всеки средностатистически америкаски дебил (според мен е по-лесна дори от Doom 2).
Просто не се здържах. Според мен дуум 2 ИЗОБЩО не е лесна.В напреднал стадии с тея гигантски нива и секви видове ключове и т.н. си е предизвикателство.Па за НАитмер изобщо да не говориме. ПС. http://www.youtube.com/watch?v=XorJfexzF4M Е на тва аз му викам СИК МЕИНИЯК
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 12 Май 2008 21:59
Хах, за това нещо и аз щях да се обадя - наистина Doom 2 е МНОГО по-трудна от Doom 3.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 12 Май 2008 22:42
а независи ли това от трудноста на която играеш а? или ще ми кажеш че си минал дум 3 на последна трудност експанжъна ама няма да ти повярвам
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 12 Май 2008 22:53
iddqd написа: а независи ли това от трудноста на която играеш а? или ще ми кажеш че си минал дум 3 на последна трудност експанжъна ама няма да ти повярвам Е, а Doom 2 на Nightmare?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|